Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

הייתי מת לראות את זה. אבל מכיוון שמדובר בי, משפחתי, חבריי והמדינה שלי, לא תודה. את התחמושת נבקש אצל צפון קוראנים? ואת הוטו וכסף אצל רוסים וסינים?

הכוונה הייתה שנחסוך את התגובות של "אז לך תקנה תחמושת מסיןןןן" אבל היית חייב לרשום את זה..

וכן, האמריקאים יצאו מטומטמים. האשימו את טראמפ בעליות מחירים אחרי הקורונה ועכשיו הם בעצמם מקבלים את כל הלקרדה.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

וכן, האמריקאים יצאו מטומטמים. האשימו את טראמפ בעליות מחירים אחרי הקורונה ועכשיו הם בעצמם מקבלים את כל הלקרדה.

וישראלים סטארט-אפ ניישן כבר 20 שנה בוחרים בביבי מר ביטחון רמה אחרת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

האינטרסים של ארצות הברית וישראל זהים.

האינטרס של ביידן הוא גם לנצח בבחירות. מסתבר שהוא לא חושב שלתמוך בהמשך המלחמה תורם לזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אותו טיעון היה לפני ההתנתקות

"אם לא יהיה כיבוש בעזה אז נוכל להכנס באמאמא שלהם ונזכה לתמיכת העולם."

ראינו איך זה הלך.

שישאירו שם חורבות.

מבחינתי היום שאחרי זה לא לאפשר כל שלטון שם, שום בנייה, שום טרקטור שייאסוף את השברים ושום כסף לשיקום, שאנחנו יודעים טוב מאוד לאן ילך. שיחיו כמו במאה השביעית כי ככה הם מתנהגים.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

האינטרסים של ארצות הברית וישראל זהים.

תלוי איזה אינטרסים, כי ״האינטרס הישראלי״ מכליל בפנים את הדעות שלך, של פרקש, של פינדר ושל יבגניפ - והמחשבות לגבי אותו אינטרס, שונות מאוד.

לדעתי, האינטרס האמריקאי הוא (בינתיים) אכן האינטרס הישראלי - כפי שאני ועוד כמה ״סמולנים״ מגדירים אותו. חתירה ליציבות אזורית ברת קיימא, יציבות שאינה ברת ביצוע כל עוד אתה בוחר לשלוט לנצח במליוני אנשים. אם וכש ארה״ב תמצה את הסבלנות שלה / הלובי היהודי ייחלש או יתרחק מספיק מישראל / יהיו שינויים בתעדוף של האסטרטגיה היותר גלובלית, ישראל תהיה הראשונה לסבול, וניכר שלרבים מפוקדי השרשור אין באמת מושג או חצי מושג לגבי עד כמה הסבל הזה יהיה נוראי. ישראל היא לא מעצמה, היא מדינת חסות, כאשר בלי החסות היא תהפוך לעוד עץ בג׳ונגל.

בכ״א ביבי וחבריו עומדים נגד האינטרס הזה לדעתם של אנשים רבים (כולל אני) - וכנראה ״נשיא ארה״ב המטומטם״ ביניהם. אז למרות שהם מצהירים שהאינטרסים שלהם הם ״האינטרס הישראלי״, זה קשקוש. 

מעבר לזה אני חושב שצריך שמישהו ימליץ כבר לביידן לבוא לקארספורום ולקרוא הגיגים מאוד עמוקים כמו ״כל הפלסטינים נאצים״ או ״צריך למחוק מחר את ביירות״ ולהחכים לגבי גאופוליטיקה ותורת המשחקים, אולי כך הוא סוף סוף יבין שאם במקום להרוג רק המון ערבים נהרוג מלאנתלפים ערבים אז פוף הכל יסתיים ובא לציון גואל 🙌 זה הרי ידוע שמדיניות ומדינאות זה לחלשים.

Grow the fuck up.

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 2 דקות, Coro כתב:

מבחינתי היום שאחרי זה לא לאפשר כל שלטון שם, שום בנייה, שום טרקטור שייאסוף את השברים ושום כסף לשיקום, שאנחנו יודעים טוב מאוד לאן ילך. שיחיו כמו במאה השביעית כי ככה הם מתנהגים.

הבעיה שכבר מדברים על מליארדים לשיקום.

במקום שיפא 1.0 עכשיו יהיה להם שיפא 2.0 -

זה אולי נשמע ברברי אבל לפחות לתקופה ממושכת החיים בעזה צריכים להיות גיהנום ברמה של תשתיות הרוסות עד היסוד. וחוסר בציוד מכני הנדסי /כלים שמיועדים לשיקום.

לפני 2 דקות, oryo כתב:

לדעתי, האינטרס האמריקאי הוא (בינתיים) אכן האינטרס הישראלי - כפי שאני ועוד כמה ״סמולנים״ מגדירים אותו. חתירה ליציבות אזורית ברת קיימא, יציבות שאינה ברת ביצוע כל עוד אתה בוחר לשלוט לנצח במליוני אנשים.

מי רוצה לשלוט בנחשלים האלה חוץ מימין קיצוני. אם היתה אפשרות ריאלית להיפטר מהם מזמן היה רוב מוחץ בכנסת, כולל מסירת שטחים נרחבת.

פשוט כל מי שמחובר לקרקע מבין שכרגע לפחות זה חלומות באספמיה. הם לא מוכנים לקחת אחריות ברצינות ולהתקדם קדימה גם כאולמרט או ברק הציעו להם עולם ומלואו הם סירבו.

ודוגרי אני לא יודע אם להנהגה פלסטינית כלשהי יהיה בכלל מנדט מ"העם הפלסטיני" להסכמה למדינה שהיא לא מהים ועד הנהר.

אז אתה "רוצה" והאמריקאים "רוצים"  נגלה לך בסוד גם אנחנו "רוצים" - את סינוואר זה לא מרגש.

המנטרה שאנחנו אשמים כי אנחנו תאבי שליטה מיצתה את עצמה.

אם יש לך פתרון מעשי ולא תיאורטי מעולה, אם לא שחרר.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

זה לא קשור לביידן, והאמת שאני אוהב מאוד את ביידן.
האמריקאים תמיד אהבו את ישראל חזקה אבל עם שתי ידיים ורגל קשורים מאחורי הגב, שחס וחלילה לא נתפוס אומץ ונעשה מלחמת ששת הימים טייק 2.
לאמריקאים בנוסף תמיד היה מוסר כפול. כשהם הולכים לפרק מדינות ועל הדרך גורמים למוות של מאות אלפים-מיליונים הכל טוב, אבל כשמישהו אחר כולל בת ברית נלחם על חייו אז כבר יש להם כל מני תובנות של מה מותר, מה אסור ומה הדרך הנכונה.
ראינו לאן המדיניות שלהם כמעט הובילה אותנו במצרים, תארו לכם שהאחים המוסלמים עדיין היו שולטים שם... איפה היינו עכשיו,כנראה עמוק במלחמה מול מצרים.
דוגמא לצביעות אמריקאית - האמריקאים מעולם לא ביצעו עסקת שבויים עם ארגון טרור, האמריקאים בהגדרה לא מנהלים משא ומתן עם ארגוני טרור, אבל פתאום "כל כך חשוב להם" לראות את השבויים הישראלים בבית, וכולנו כאן אוכלים את הלוקש הזה... מה שהאמריקאים רוצים זה שהמלחמה תיפסק ועם על הדרך ישראל החזקה תיצא חבולה אז זה "טוב לשקט".

אמריקאית/מקלות וגזרים אולי עובד על יפנים וגרמנים, זה לא עובד על ערבים במזרח התיכון, זה לא עבד באפגניסטאן, לא בעיראק ולא בלבנון. פה החברה מבינים רק כוח.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 55 דקות, Coro כתב:

אותו טיעון היה לפני ההתנתקות

"אם לא יהיה כיבוש בעזה אז נוכל להכנס באמאמא שלהם ונזכה לתמיכת העולם."

ראינו איך זה הלך.

זאת בדיוק הבעיה. זה הלך רע כי אף אחד לא הגיב כמו שצריך, וזה קרה כי כשמשאירים ייצור כלאיים שבו אנחנו בפנים Just the tip, אי אפשר להגיב כמו שצריך. עובדה שעם סוריה אין לנו את הבעיה הזאת, ועד הממשלה הרופסת הנוכחית, לא הייתה בעיה כזאת גם עם לבנון.

• אהבתי 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חמאס מוציא הודעה שהוא מסכים להפסקת אש.

עכשיו - זה ספין. זה ברור, מדברים על כך שזו עסקה אחרת שמצרים הציעה. אמצעי להפעלת לחץ על ישראל, ארצות הברית ואירופה שתומכות (משפחות חטופים כבר איימו שאם ישראל לא תתקפל הם יבעירו את המדינה..).

רק אלימות, רק לחימה תביא תוצאות. אין ברירה אחרת.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 50 דקות, oryo כתב:

לדעתי, האינטרס האמריקאי הוא (בינתיים) אכן האינטרס הישראלי - כפי שאני ועוד כמה ״סמולנים״ מגדירים אותו. חתירה ליציבות אזורית ברת קיימא

אבל זה לא האינטרס שיובל מדבר עליו. 

מה שעשית זה בעצם ככה:

הסתכלת על המצב בצורה הכי מנותקת שיכלת. שיכללת דברים ויצרת דעה. והסתכלת על ארהב והדרך שבה היא פועלת - אוי! תואם פלוס מינוס את המסקנות שהסקת לפני זה. ואז אתה רושם את המשפט המצוטט. 

תוך כדי התעלמות מוחלטת ממה שביבי עושה כבר שנים, מהפעולות שלו כעת, ומהרצון של חלק מהעם - אותו אתה יכול לקרוא כאן.

אז כתבת "כפי שאני ועוד כמה סמולנים" אבל בתכלס פשוט החלטת להתעלם מחלק נכבד שמנהל את "האינטרס הישראלי". 

אז כאילו, זה לא שאני לא מסכים עם הקביעה שלך, אני כן... פשוט היא מתעלמת מהקול של יובל ואלי ועוד מלא.

לפני 49 דקות, farkash7 כתב:

פה החברה מבינים רק כוח.

אני שונא את הקביעה הזאת.

בעיקר כי מעבר לכך שהיא גזענית, אין שום בסיס לטענה הזאת. 

מה לא הדגמת כוח מול עזה. אין שום קונסטלציה שבה לחמאס יש יותר כוח מאיתנו. לא משנה איך תעוות את הנתונים, איך שלא תקפל את הדף.

כמה זמן הם מקבלים הפצצות חזרה על כול אגרסיה שלהם? ועדיין הם לא הבינו. 

עכשיו אתה יכול לטעון שבדיוק היה חסר לנו את האפסילון הזה כדי לעבור את הסף שיבינו "רק כוח". אבל.... לא יודע, אני בספק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

תלוי איזה אינטרסים, כי ״האינטרס הישראלי״ מכליל בפנים את הדעות שלך, של פרקש, של פינדר ושל יבגניפ - והמחשבות לגבי אותו אינטרס, שונות מאוד.

לדעתי, האינטרס האמריקאי הוא (בינתיים) אכן האינטרס הישראלי - כפי שאני ועוד כמה ״סמולנים״ מגדירים אותו. חתירה ליציבות אזורית ברת קיימא, יציבות שאינה ברת ביצוע כל עוד אתה בוחר לשלוט לנצח במליוני אנשים. אם וכש ארה״ב תמצה את הסבלנות שלה / הלובי היהודי ייחלש או יתרחק מספיק מישראל / יהיו שינויים בתעדוף של האסטרטגיה היותר גלובלית, ישראל תהיה הראשונה לסבול, וניכר שלרבים מפוקדי השרשור אין באמת מושג או חצי מושג לגבי עד כמה הסבל הזה יהיה נוראי. ישראל היא לא מעצמה, היא מדינת חסות, כאשר בלי החסות היא תהפוך לעוד עץ בג׳ונגל.

בכ״א ביבי וחבריו עומדים נגד האינטרס הזה לדעתם של אנשים רבים (כולל אני) - וכנראה ״נשיא ארה״ב המטומטם״ ביניהם. אז למרות שהם מצהירים שהאינטרסים שלהם הם ״האינטרס הישראלי״, זה קשקוש. 

מעבר לזה אני חושב שצריך שמישהו ימליץ כבר לביידן לבוא לקארספורום ולקרוא הגיגים מאוד עמוקים כמו ״כל הפלסטינים נאצים״ או ״צריך למחוק מחר את ביירות״ ולהחכים לגבי גאופוליטיקה ותורת המשחקים, אולי כך הוא סוף סוף יבין שאם במקום להרוג רק המון ערבים נהרוג מלאנתלפים ערבים אז פוף הכל יסתיים ובא לציון גואל 🙌 זה הרי ידוע שמדיניות ומדינאות זה לחלשים.

Grow the fuck up.

אור, כפרעלייך - קח את כל הרציונל, כל מה שנראי לך הגיוני וזרוק לפח. פח רגיל, מחזור, כתום, מה שבא לך.

כרגע לבוא לישראל ולדבר על העתיד שקול ללכת לאישה שנאנסת ותוך כדי האונס לדבר איתה על איזה תהליך צריך לעבור האנס בכלא כדי להשתחרר ולחזור לחברה.

כרגע ישראל (ובנות בריתה, שהן לא בדיוק חברות של חמאס או המדינות שמאחוריה) צריכות להתייחס רק לאיך הורגים את סינוואר ומשחררים את החטופים.

הטפות, מדינה פלסטינית, ביבי לכלא, מה שתרצה - אחר כך.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

אבל זה לא האינטרס שיובל מדבר עליו. 

מה שעשית זה בעצם ככה:

הסתכלת על המצב בצורה הכי מנותקת שיכלת. שיכללת דברים ויצרת דעה. והסתכלת על ארהב והדרך שבה היא פועלת - אוי! תואם פלוס מינוס את המסקנות שהסקת לפני זה. ואז אתה רושם את המשפט המצוטט. 

תוך כדי התעלמות מוחלטת ממה שביבי עושה כבר שנים, מהפעולות שלו כעת, ומהרצון של חלק מהעם - אותו אתה יכול לקרוא כאן.

אז כתבת "כפי שאני ועוד כמה סמולנים" אבל בתכלס פשוט החלטת להתעלם מחלק נכבד שמנהל את "האינטרס הישראלי". 

אז כאילו, זה לא שאני לא מסכים עם הקביעה שלך, אני כן... פשוט היא מתעלמת מהקול של יובל ואלי ועוד מלא.

אני שונא את הקביעה הזאת.

בעיקר כי מעבר לכך שהיא גזענית, אין שום בסיס לטענה הזאת. 

מה לא הדגמת כוח מול עזה. אין שום קונסטלציה שבה לחמאס יש יותר כוח מאיתנו. לא משנה איך תעוות את הנתונים, איך שלא תקפל את הדף.

כמה זמן הם מקבלים הפצצות חזרה על כול אגרסיה שלהם? ועדיין הם לא הבינו. 

עכשיו אתה יכול לטעון שבדיוק היה חסר לנו את האפסילון הזה כדי לעבור את הסף שיבינו "רק כוח". אבל.... לא יודע, אני בספק.

אתה יודע מתי אתה עובר את הסף? כשהצד השני אומר "אני נכנע", לא כשהוא מציב תנאים.

כמו גרמניה, כמו יפן. באים כמו כלבים וחותמים על המסמך.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 3 שעות, RK כתב:

כן, בגלל זה הוא נשיא ארה"ב.

אני לא חושב שביידן טיפש.
אני גם לא חושב שזה שהוא נשיא ארה"ב אומר שהוא לא טיפש, טראמפ היה נשיא ארה"ב והיו עוד כמה כוכבים בהסטוריה.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה יודע מתי אתה עובר את הסף? כשהצד השני אומר "אני נכנע", לא כשהוא מציב תנאים.

כמו גרמניה, כמו יפן. באים כמו כלבים וחותמים על המסמך.

אולי היסטוריון הפורום יעזור לנו פה, אבל נדמה לי שלא רק שאתה טועה, אלא שגם יש מספיק דוגמאות שסותרות את הדעה הזאת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...