Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, farkash7 כתב:

במקביל עזה צריכה להישאר במצב של לא ראויה למגורים.

ואתה עוד מתפלא שהוא רוצה להרוג אותך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, mikyl כתב:

דבר ראשון זה נמשך שנים. דבר שני אסד לא עשה כלום, אלה הם אנשים שברחו מאזורי הקרבות. אסד בעצמו היה עם רגל אחד בקבר ואם לא ח"א רוסי מזמן היה שם. אנשים ברחו כי היית להם אפשרות וגבולות היו פתוחים. לא נראה לי שמיצריים פותחת את שעריה וטורקיה מתנדבת לארגן הכל כלול לתיירות מעזה.

ביום שתצא אונייה אחת עם עזתיים לכיוון טורקיה ארדואן יישלח לישראל תחמושת ומזומן כדי להילחם בחמאס.

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

ואתה עוד מתפלא שהוא רוצה להרוג אותך?

עזה הייתה יותר מראויה למגורים ב-6.10, שיישאו בהשלכות.

והם הרגו אותנו לפני חצי שנה, זה לא "רק רצון".

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

במבחן המציאות זה מה שקורה עכשיו בצפון ובדרום - יש רצועת בטחון בתוך תחומי מדינת ישראל, הן בצפון והן בדרום, ולמה?   כי בדרום חמאס התקרב לגבול, וראינו מה קרה, ובצפון יש עשרות אלפי מפונים, כי החיזבאללה שם פס על החלטת האו"ם, יושב על הגדר, ולמדינת ישראל אין כרגע יכולת, או רצון, לדחוק אותם צפונה על מנת ליצור רצועת בטחון על הגבול או אל תחומי לבנון. 

עכשיו אתה רוצה לעשות את הניסוי הזה גם במרכז ובשרון?   בהצלחה. לי זה נראה כהתאבדות.

צריך להיות או עיוור או תמים כדי לא להבין שלהתפשר על מדינה עם רוחב של 20 קילומטר, כשהישות שתקום בשטחי יהודה ושומרון תשלוט לך על כל מרכז המדינה, כולל גוש דן, נתב"ג ועוד, זה לא מהלך חכם. יש הבדל בין להתחיל להשתלט על שטחים לבין לוותר על שטחים שאתה שולט עליהם כרגע, במודע.

אתה מציג את זה כאילו הברירות הן או למחוק כל זכר אליהם ולהתיישב במקומם (ולהזיז את הבעיה כמה שנים קדימה כי הרי לא תשאיר את השטח ריק) או לפנות יישובים אצלנו.

יש אופציהותנוספת כמו למשל ליזום פעולות נגד איומים פוטנציאליים לפני שהם מוצאים אל הפועל. סתם לדוגמא אם יש מפעל תחמושת בעזה לא לחכות ולמחוק אותו מיד, כנ"ל לגבי בסיסי האימונים שמשמשים לאימוני חארות אך לכבוש את היישובים וגם מאגרי הטילים.

כנ"ל גם אצל חיזבאללה, אין שום סיבה שמחסני הטילים שלהם יעמדו על תילם. אם היית דואג למחוק אותם כשהקימו אותם אולי היינו חוטפים מטח של כמה עשרות טילים אבל לא היינו במצב של היום.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

עזה הייתה יותר מראויה למגורים ב-6.10, שיישאו בהשלכות.

והם הרגו אותנו לפני חצי שנה, זה לא "רק רצון".

היתה כלא אחד גדול תחת שלטון ארגון טרור.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

היתה כלא אחד גדול תחת שלטון ארגון טרור.

מה היה לפני? היו ימים שבעזה היה שדה תעופה, איכשהו זה דווקא קרה כשהיה שם שלטון ישראלי.
 מי המליך את ארגון הטרור הזה? מי תומך בו גם עכשיו אחרי כל מה שקרה להם?
אתה מציג את זה כאילו לא היו להם אפשרויות, היו להם ים אפשרויות, אפשרויות נהדרות. כל אומה אחרת שרוצה לבנות לעצמה עתיד הייתה עושה מעזה גן עדן, בטח עם ים כוח עבודה זול.
מה הם עשו עם המשאבים וכוח העבודה שלהם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

אתה מציג את זה כאילו הברירות הן או למחוק כל זכר אליהם ולהתיישב במקומם (ולהזיז את הבעיה כמה שנים קדימה כי הרי לא תשאיר את השטח ריק) או לפנות יישובים אצלנו.

יש אופציהותנוספת כמו למשל ליזום פעולות נגד איומים פוטנציאליים לפני שהם מוצאים אל הפועל. סתם לדוגמא אם יש מפעל תחמושת בעזה לא לחכות ולמחוק אותו מיד, כנ"ל לגבי בסיסי האימונים שמשמשים לאימוני חארות אך לכבוש את היישובים וגם מאגרי הטילים.

כנ"ל גם אצל חיזבאללה, אין שום סיבה שמחסני הטילים שלהם יעמדו על תילם. אם היית דואג למחוק אותם כשהקימו אותם אולי היינו חוטפים מטח של כמה עשרות טילים אבל לא היינו במצב של היום.

ממש לא אמרתי שצריך למחוק כל זכר, אבל כן צריך להמשיך לשלוט בטחונית בשטחים (אני אפילו לא מדבר על התיישבות, רק על שליטה בטחונית).

ובוא, "ליזום". אתה כל הזמן יוזם באיראן, בסוריה, בלבנון, בעזה, אז עכשיו אתה רוצה להוסיף גם את השטחים, בהם תצטרך "ליזום" במרחק של דקות מגוש דן?

כדי להגיע לתוצאה שאתה מתאר בלבנון כנראה שהיית צריך להפציץ שם כל יום כל היום. זה מאוד פשוט לכתוב שהיינו צריכים למחוק כשהקימו אותם. אתה יודע כמה מאמצים זה היה מצריך, או מה היו ההשלכות אם היינו מפציצים שם כל יום?

הסיבה שהטרור בשטחים הוא "נשלט" זה אך ורק סיכולים ושליטה בטחונית של ישראל. 

ברגע שאתה יוצא מהשטח, צבאית, ונותן לפלשתינים מדינה, אתה מאבד למעשה את היכולת הזאת, ואז אתה יוצר עוד ישות שתהיה איתה במלחמה מסביב לשעון.

מעניין איך באו"ם (או אפילו בארה"ב) יסתכלו על זה כשתעלה מסוקי קרב לאוויר, כדי להפציץ מעבדות נשק במדינה הפלשתינית הצעירה והמסכנה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

ממש לא אמרתי שצריך למחוק כל זכר, אבל כן צריך להמשיך לשלוט בטחונית בשטחים (אני אפילו לא מדבר על התיישבות, רק על שליטה בטחונית).

ובוא, "ליזום". אתה כל הזמן יוזם באיראן, בסוריה, בלבנון, בעזה, אז עכשיו אתה רוצה להוסיף גם את השטחים, בהם תצטרך "ליזום" במרחק של דקות מגוש דן?

כדי להגיע לתוצאה שאתה מתאר בלבנון כנראה שהיית צריך להפציץ שם כל יום כל היום. זה מאוד פשוט לכתוב שהיינו צריכים למחוק כשהקימו אותם. אתה יודע כמה מאמצים זה היה מצריך, או מה היו ההשלכות אם היינו מפציצים שם כל יום?

הסיבה שהטרור בשטחים הוא "נשלט" זה אך ורק סיכולים ושליטה בטחונית של ישראל. 

ברגע שאתה יוצא מהשטח, צבאית, ונותן לפלשתינים מדינה, אתה מאבד למעשה את היכולת הזאת, ואז אתה יוצר עוד ישות שתהיה איתה במלחמה מסביב לשעון.

מעניין איך באו"ם (או אפילו בארה"ב) יסתכלו על זה כשתעלה מסוקי קרב לאוויר, כדי להפציץ מעבדות נשק במדינה הפלשתינית הצעירה והמסכנה.

שליטה ביטחונית זה דבר אחד ושליטה מלאה זה דבר אחר.

והלוואי והיינו יוזמים בעזה. אז מה אם יורים על אשקלון, הגשם הפעיל את הטיל (שלא היה צריך להיות שם בכלל), בלוני תבערה (שלך תדע אם לא הכילו גם מצלמות שסייעו במודיעין ל 7.10) זה שטויות זה ממש לא ליזום. גם לא מדבר על יוזמה של העברת מזומן לארגון טרור במזוודות.

אתה נותן אפשרות להקמת מדינה מפורדת. אם ינסו להתחמש זה הפיך בשעות בתנאי שתפעל ולא תחכה שיגמרו להתאמן על ה F35 שאישרת למכור להם ושיסיימו לצייד את חיל השריון שלהם.

לפני 24 דקות, farkash7 כתב:

מה היה לפני? היו ימים שבעזה היה שדה תעופה, איכשהו זה דווקא קרה כשהיה שם שלטון ישראלי.
 מי המליך את ארגון הטרור הזה? מי תומך בו גם עכשיו אחרי כל מה שקרה להם?
אתה מציג את זה כאילו לא היו להם אפשרויות, היו להם ים אפשרויות, אפשרויות נהדרות. כל אומה אחרת שרוצה לבנות לעצמה עתיד הייתה עושה מעזה גן עדן, בטח עם ים כוח עבודה זול.
מה הם עשו עם המשאבים וכוח העבודה שלהם?

את ארגון הטרור הזה אנחנו המלכנו.

עם הרשות שהיתה שם היטלנו מגבלות שלא הטלנו על חמאס ואז איך שיצאנו היתה הפיכה בכוח שהעיפה את הרשות והעלתה את חמאס. מאז הבחירות שם זה כמו בסוריה.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אם ינסו להתחמש זה הפיך

לא חושב.

יובל, לגבי המיליארדרים. זאת הייתה תגובה לגדי...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
בתאריך 4.5.2024 בשעה 22:51, bobi כתב:

איזו סיבה יש לחמאס לשחרר את החטופים, אם אין לו ערבויות בין לאומיות שלא תהיה נגדו פעולה?

למשל, מנופי לחץ של קאטר על חמאס הן תקציבית והן מקלט מדיני.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני יודע שהרוב פה לא ביביסטים, ומאמין שכאלו שכן חסמתי מזמן. מישהו פה באמת חושב שנראה איזו תמונת נצחון והישג אסטרטגי לישראל ברפיח? שזה יתרום משהו לתוכנית היום שאחרי, שהמלך מפחד לפרסם (חוץ מאיורי סימסיטי שמודלפים לתקשורת)?

אני לא יודע להעיד על המלך יותר מידי, אבל אם רוצים לייבש את חמאס מבחינת נשק ואמצעים שליטה על ציר פילדלפי היא תנאי הכרחי. מבחינת אסטרטגית הוא קריטי לחמאס ואם שואפים למוטט אותו צבאית, אזי פגיעה באספקת הנשק הוא די טריוויאלי.

לפני שעתיים, oryo כתב:

יותר סיכויי הצלחה לעשות את זה

אם יש שני פתרונות, ולאחד הסיכויים שואפים לאפס ואחד הוא אפס ממש, זה באמת משנה?

לפני שעתיים, oryo כתב:

לכן, צריך: 

א. להבין שאין ברירה אחרת: שליטה, השמדה, גירוש, סיפוח, פירוד. זהו. ישראל פעם אחר פעם בוחרת בשליטה ומתפלאה שזה חתיכת דרעק. 

אם מונים עוד אופציות לא ריאליות אז גם חינוך מחדש (שאפילו ביבס הזכיר לפני כמה זמן), והוא הרבה יותר "הומאני" ובעל סיכויי הצלחה גדולים יותר מהאופציות שלא כוללות השמדה.

לפני שעתיים, oryo כתב:

ב. בחרת במשהו? תצהיר על כך, ופעל *מהצד שלך* להגיע לשם

הרבה פעמים זה פשוט לא מספיק. צריך מעורבות של גורמים עשירים/חזקים יותר שבאמת ירצו את השינוי. אני לא אומר שלא כדאי להצהיר, אבל יש גם תועלת בלהשאיר את הקלפים קרוב לחזה.

לפני שעתיים, oryo כתב:

ד. יש להם מדינה מתישהו, והם בוחרים להיות מדינת טרור? תתמודד איתם כמו שמתמודדים עם מדינה, בלי כל מיני הקש בגג ולא יודע מה. הם כבר לא תחת חסותך. 

כן, זה לא באמת עובד ככה. אפשר להסתכל על לבנון למשל.

לפני שעתיים, oryo כתב:

מדינה

מדינה לא "מקבלים" או "נותנים". מדינה לוקחים, אבל אני לא חושב שיש מנהיג פלסטיני שזה באמת מעניין אותו (להקים מדינה עצמאית).

לפני שעתיים, oryo כתב:

התמכרנו לשליטה ולא שמנו לב שאיבדנו את השליטה בדרך. 

לדעתי התמכרנו ל"סטאטוס קוו" ולשקט המדומה. ה-7.10 ומה שקרה אחריו הזכיר היטב באיזו שכונה אנחנו חיים, ושהשיטה של "להחליט לא להחליט" יכולה להחזיק עד נקודה מסויימת ואז זה נכשל.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

זו עובדה די מוגמרת

אני לא חושב. אולי על הנייר, אבל לא בפועל. המחיר של זה יהיה מלחמה אזורית בטווח זמן קצר מאוד (בשנים).

לפני שעתיים, oryo כתב:

מי היה מאמין שלעשות להם פי 10 אוק7

סליחה על הצ'רי פיק, ונראה לי שכבר דיברנו על זה, אבל ישראל לא עשתה להם פי 10 אוק7, אלא אם אתה סופר רק אנשים מתים. אבל יש הבדל גדול מאוד בקונטקסט. למרות שכן, כשמישהו מת אז הוא מת והקונטקסט הרבה פחות משנה.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

ברגע שייבאו מישהו עם רקע ביטחוני מתאים ושיקוליו יהיו נטו ביטחון המדינה (לא ארץ אבותינו/שתי גדות לירדן) אתמוך בו. אבל סיפורי מרפסת ביום שמש זה לא רקע ביטחוני. מהרי לבנון לא רואים את ת"א, אבל חיזבאללה עדיין מאיים עלינו. 

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

מאז הבחירות שם זה כמו בסוריה.

מזל שיש אצלם סקרים, רואים טוב טוב מה הם רוצים.
אם הסקרים היו צמודים הייתי אומר ניחה, אבל זה כל כך חד משמעי שאני באמת לא מבין איך אתם עדיין מספרים לעצמכם את הסיפור הזה שאם רק למוחמד היה טוב, הייתה לו עבודה טובה, היה לו ים, היה לו מרחב בלי יהוד (שכל זה היה לו) אבל גם שדה תעופה כי זה שובר השוויון אז הכל היה סבבה.
העזתים נהנו מרמת חיים שאין באף מדינה במזרח התיכון בניקוי האמירויות פרט לישראל, תמשיכו לספר לעצמכם סיפורים.

מה שאמר החבר היקר מהעוטף הוא המציאות. הוא לא טיפש, ולא אדם צעיר. אדם חכם, אדם מבוגר בוגר פינוי ימית. חקלאי, בנה פה הרבה. הייתי מגדיר אותו בצד השמאלי של המפה. אנחנו יכולים לדמיין עד מחר שאם רק ניתן למוחמד והוא יהיה מאושר הוא לא ירצה להרוג אותנו, בפועל זה לא מעניין אותו כמו להרוג אותנו.

אני למדתי מספיק מעזה ולבנון. אנחנו צריכים לשאוף לכבוש עוד שטחים, לא לתת, ואני לא אומר את זה כי אני מאמין בארץ ישראל השלמה או כל שיט משיחי אחר, נטו אסטרטגיה, יותר שטח=יותר עומק.
על סיפוח צפון עזה כבר דיברתי, אחלה מקום להקים חממות ומוצבים.
עימות עם לבנון מבחינתי אומר שנשלם מחיר גדול, אבל צריך להודיע מראש שכל שטח שיכבש יסופח.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא חושב שמישהו מאמין בזה שאם למוחמד היה טוב הוא לא היה הולך להיות טרוריסט. בעזה השכר הממוצע היה גבוה יותר מבירדן. המאבק הלאומי שלהם מתודלק ע"י איראן ורוסיה, כולם יודעים את זה. אם קל להסית סטודנטים בהרווארד מה הבעיה להסית חבורת אנאלפביתים, התקרבנות זה דבר ממכר.

אחרי שכותשים להם את הצורה לגמרי, כולל כיבוש צבאי מלא של הכל ותפיסה/חיסול של כל הצמרת המדינית והצבאית (אנחנו רחוקים מזה כי משום מה התמהמנו חודשים ואיבדנו מומנטום בגלל חבורת האפסים) צריך לתת להם להקים מדינה בתמונה לכניעה ללא תנאים, עם שלטון שמקובל כלינו ועל האמריקאים, לפקח עליה שנים ביחד עם עוד מדינות מערביות וערביות.

כל זה כדי להיות בעמדת יתרון בעימות הבא, שיגיע בין כה וכה עם מדינה או בלי.

לגרש אותם זה פשוט לא ריאלי ואף מדינה לא תתן לזה יד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Night Driver כתב:

שליטה ביטחונית זה דבר אחד ושליטה מלאה זה דבר אחר.

והלוואי והיינו יוזמים בעזה. אז מה אם יורים על אשקלון, הגשם הפעיל את הטיל (שלא היה צריך להיות שם בכלל), בלוני תבערה (שלך תדע אם לא הכילו גם מצלמות שסייעו במודיעין ל 7.10) זה שטויות זה ממש לא ליזום. גם לא מדבר על יוזמה של העברת מזומן לארגון טרור במזוודות.

אתה נותן אפשרות להקמת מדינה מפורדת. אם ינסו להתחמש זה הפיך בשעות בתנאי שתפעל ולא תחכה שיגמרו להתאמן על ה F35 שאישרת למכור להם ושיסיימו לצייד את חיל השריון שלהם.

ספר לי בבקשה איך אנחנו נשארים בשליטה בטחונית מבלי להישאר בשליטה "מלאה", ומה זה מדינה מפורדת (מפורזת?)?

אתה למעשה אומר שאתה תשלוט על כל מי ומה שנכנס לרצועה, ובמידת הצורך תוכל להיכנס לשם עם כוחות צבא, שזה בדיוק מה שקורה היום?

ושוב, אתה חי באשליות, באמת. "אם ינסו להתחמש זה הפיך בשעות". אה כן, בגלל זה גם כיום יש פעילות נון סטופ של הצבא והשב"כ כדי לסכל טירור בשטחים, ועדיין הם מצליחים להוציא פיגועים פה ושם.

עכשיו תדמיין שאתה יוצא מהשטח, ואין יותר פעילות נון-סטופ של השב"כ והצבא. תוך חודשים תתחיל לקבל רקטות גם משם (ולא נסיון כושל פעם בחצי שנה), ואם תרצה לסכל אז תצטרך להתחיל להכניס לשם כוחות צבא כל לילה, להעלות מסק"רים, ולמעשה להיכנס שוב לשטח חודש אחרי ש"נתת" להם מדינה.

לגבי עזה - אתה צודק, לא יזמנו, אבל זה כי התמכרנו לשקט, עד כמה שאפשר לקרוא למה שהיה שם שקט. 

אבל שוב, ליזום בעזה, כשיצאנו משם, זה אומר להפציץ אותם מסביב לשעון, להכניס לשם כוחות צבא כל שבוע כדי להרוס מנהרות, ולהימצא בלחימה מתמדת מולם, שזה בדיוק מה שקורה ביהודה ושומרון.

או לעשות פעם בחודש מבצע צבאי גדול כדי להשמיד תשתית טרור. לא נשמע כל כך כיף, נכון?

לפני 59 דקות, mikyl כתב:

ברגע שייבאו מישהו עם רקע ביטחוני מתאים ושיקוליו יהיו נטו ביטחון המדינה (לא ארץ אבותינו/שתי גדות לירדן) אתמוך בו. אבל סיפורי מרפסת ביום שמש זה לא רקע ביטחוני. מהרי לבנון לא רואים את ת"א, אבל חיזבאללה עדיין מאיים עלינו. 

יש מספיק אנשים עם רקע בטחוני, שטוענים שלוותר על שליטה בטחונית ביהודה ושומרון זאת התאבדות, בלי קשר לארץ אבותינו או לא ארץ אבותינו.

וזה שיש לנו איומים רחוקים יותר, דוגמת איראן וחיזבאללה, לא אומר שאנחנו צריכים לאפשר איום קרוב יותר.

נדרש הרבה פחות מאמץ לשתק את נתב"ג כשאתה נמצא 15 ק"מ בקו אווירי ממנו, מאשר כשאתה נמצא בלבנון.

ואם כבר אתה מדבר על חיזבאללה, אז זה בדיוק האיום בצפון, בחלק מהאזורים - מחבלי חיזבאללה שיושבים לך על הגבול, במיקומים ששולטים לך על ישובים ישראלים, ומטווחים אותם ללא הפסקה כבר חצי שנה. לא צריך להיות גנרל כדי להבין בשטחים שולטים ונשלטים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

נסכים שלא להסכים. אני לא פוחד מזה שהמדינה הפלשתינית לא תהיה "הצלחה" (אני משוכנע בכך שזאת תהיה עוד מדינה ערבית-מוסלמית נחשלת, אבל זה לא הנקודה), אלא שזה יכניס אותנו לסבב אינטנסיבי יותר של אלימות, טרור ומלחמות, ושיגמר באותה הצורה בה "נגמר" הסיפור עם עזה ב-7 באוקטובר.

לדעתי, ויתור על שליטה בטחונית ביהודה ושומרון בשנים הקרובות יהיה אסון אדיר למדינה, שלא לומר התאבדות. הרבה יותר גרוע מה"כיבוש" של השטחים והמצב כיום.

סבבה. אני שותף לחלוטין לפחדים שלך. אני רק חושב, בניגוד אליך כנראה, שהסיכוי שיכפו עלינו מדינה כזו הולך וגובר מיום ליום.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אין ראש ממשלה מ 1948 עד שנת 2024 שלא היה מוכן לעשות פשרות לשלום.

גם ביבי היה מוכן לעשות פשרות שיקימו מדינה.

כל נשיאי ארצות הברית היו מוכנים להקים להם מדינה 

כל הנשיאים וראשי ממשלות באירופה היו מוכנים להקים להם מדינה

עכשיו נשאל שאלה. מי לא רצה? 

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה ברור שהם לא רוצים מדינה!

לכן זה הכיוון הנכון בשבילנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...