Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להרוג את כולם זה פתרון שאפשרי רק אם אתה רוצה שהילדים של הילדים שלך יחיו בסוג של צפון קוריאה יהודית בסכנה קיומית גדולה יותר מכיוון איראן.

לגרש אותם זה לחיות בלה לה לנד, זה כמו להגיד שהתכניות הפיננסיות שלך זה זכיה בלוטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 51 דקות, gadik6 כתב:

וגם אף אחד לא התמכר לשליטה. אף אחד לא רוצה לשלוט ולבזבז מיליארדים על "עם" של בורים, שהמקסימום שהם תרמו לעולם זה טרוריסט שזכה בפרס נובל לשלום

?

ראשי חמאס מליארדרים...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, mikyl כתב:

נכון. רוצים רק ארץ אבותינו/אדמת אבות שבמקרה גם האדמה שלהם. אפשר בלי "עם של בורים". רק רגע, סליחה. בלי עם של בורים מי יבנה את ארץ אבותינו? 

יש הבדל בין לרצות לשלוט ביהודה ושומרון כי אתה מאמין שזאת ארץ אבותיך (למשל סמוטריץ'), לבין לשלוט כי "התמכרת" לזה.

אני רוצה "לשלוט" ביהודה ושומרון לא בגלל זה ולא בגלל זה, אלא כי לדעתי לוותר על שטח כל כך אסטרטגי זאת תהיה התאבדות למדינת ישראל, ותאפשר צמיחה של חמאסטן נוסף בלב המדינה (אני כבר לא מדבר על היופי של חבל הארץ הזה).

ובוא, עם איכות הבנייה שלהם כבר עדיף שלא יבנו.

לפני 17 דקות, David32 כתב:

?

ראשי חמאס מליארדרים...

הכוונה היא מהצד שלנו - ה"שליטה" בפלשתינים עולה לנו מיליארדים בתקציב הבטחון.

זה ש"מלחמה" זה עסק משתלם זה ידוע, אבל על הפלשתינים והאינטרסים של המנהיגים שלהם לא דיברתי כאן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

וגם אף אחד לא התמכר לשליטה. אף אחד לא רוצה לשלוט ולבזבז מיליארדים על "עם" של בורים, שהמקסימום שהם תרמו לעולם זה טרוריסט שזכה בפרס נובל לשלום. עושים את זה מתוך חוסר ברירה.

זה לא נכון במדינה בה עשרות שנים כבר נבחרת הנהגה שלא מאמינה בפשרה טריטוריאלית, בעיקר על רקע דתי. 

כלומר, ברור. אף אחד לא רוצה לשלוט על הפלסטינאים. מקסימום רוצים שהם יבואו לעבוד בבניה וכו׳. רוצים לשלוט על השטח. 

מעבר לזה, יש מספיק מידע שמלמד שהדיעות של שני הצדדים זה על זה לא סטטיות. שזה מאוד הגיוני, כי זה לא כזה שונה מכל קונפליקט דתי או אתני אחר.

...

בינתיים ״גורם מדיני בכיר״, formerly known as Bibi, רץ לתקשורת בשבת כדי לספר שהמלחמה תמשך בכל מחיר ובכל מקרה. כמו בשואה, נעמוד לבד וננצח או משהו. כי הפחד מבן גביר וסמוטריץ׳ ובחירות הוא כנראה חזק יותר מהפחד מקריסתה הסופית של ישראל ומאובדן תמיכה אמריקאית. 

אני יודע שהרוב פה לא ביביסטים, ומאמין שכאלו שכן חסמתי מזמן. מישהו פה באמת חושב שנראה איזו תמונת נצחון והישג אסטרטגי לישראל ברפיח? שזה יתרום משהו לתוכנית היום שאחרי, שהמלך מפחד לפרסם (חוץ מאיורי סימסיטי שמודלפים לתקשורת)?

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, farkash7 כתב:

הבעיה של אנשים חכמים ואני מוצא את אור בנאדם חכם מאוד היא שהם מנסים למצוא הגיון ורציונאל איפה שאין.
זה מוביל אותם למסקנות שאם רק היינו עושים ככה אז היה יותר טוב/היה אפשר לגרום לצד השני להבין שלא כדאי/כל דבר אחר שנותן תקווה שאפשר להגיע לפתרון/מאזן אימה כמו שקורה בדרך כלל, אבל לצערנו זה לא המצב

לא ברור למה נזכרת בי אבל מעריך את המחמאה - אבל זה כל פעם מפתיע מחדש איך אחרי כ"כ הרבה טקסט הדעה שלי עדיין לא ברורה: אני לא חושב שהפלסטינים יהפכו לעם שוחר שלום ואומת סטארטאפ מהממת אם וכש תהיה להם ישות מדינית. זוכר שכתבתי פעם, פעמיים, מאה - שמדובר בעם פח? 

אנסה להסביר את עצמי בשפה שאולי תעריך יותר: 

רוצה להשמיד או לגרש אותם? מגניב, יש לך יותר סיכויי הצלחה לעשות את זה (כל אחד מהנ"ל) כשהם ישות מדינית, מאשר כשהם תחת שליטה שלך. 

כל עוד אתה שולט בהם, אתה אחראי להם. כל עוד אתה אחראי להם, הם בחסותך. לא משנה שלך פרקש, כמו לרבים אחרים בשרשור, וגרוע מכך - בממשלה - לא אכפת, זה המצב. Like it or not. 

לכן, צריך: 

א. להבין שאין ברירה אחרת: שליטה, השמדה, גירוש, סיפוח, פירוד. זהו. ישראל פעם אחר פעם בוחרת בשליטה ומתפלאה שזה חתיכת דרעק. 

ב. בחרת במשהו? תצהיר על כך, ופעל *מהצד שלך* להגיע לשם. אגב, אם אתה לא מסוגל להסביר / להצדיק את הבחירה שלך, כנראה היא לא מוצלחת במיוחד 😅

ג. הצהרת על פתרון הגון, והצד השני מסרב? אחלה, קיבלת הרבה מאוד מרווח פעולה. לא יודע אם אי פעם הזכרתי את זה אבל הפלסטינים עם די פח, גם אם יהיה מדינאי עם שכל בישראל שיצהיר על רצון המדינה לאפשר לפלסטינים עתיד, אפשר לסמוך עליהם שהם יחרבנו את זה לעצמם. 

ד. יש להם מדינה מתישהו, והם בוחרים להיות מדינת טרור? תתמודד איתם כמו שמתמודדים עם מדינה, בלי כל מיני הקש בגג ולא יודע מה. הם כבר לא תחת חסותך. 

מדינה לא בונים ביום, וכשיש בצד השני עם פח אז גם לא בשנה, אבל צריך להתחיל איפשהו. כרגע הציבור הישראלי טומטם עד כדי כך שאפילו את השלב הראשוני - סעיף א' אם תרצה - אי אפשר לעבור. אז מדשדשים בבוץ הזה ומשלמים את המחיר: אוקטובר 7 וכל הימים מאז זה רק חלק ממנו, יהיו עוד, ככה זה.

שים לב שבזמן שהחרא הזה קורה הפלסטינים ואויבי ישראל מקבלים את מבוקשם, כי ישראל תמשיך לדמם כלכלה וכשרון החוצה, ולאבד אשראי בינ"ל (ליטרלי, ופיגורטיבלי). 

הכיבוש אינו אם כל הצרות, אבל הוא בטח לא עוזר. ישראל לא מספיק גדולה והכלכלה הישראלית לא מספיק חסונה בשביל לעמוד בשליטה אינסופית על עם עוין בגודל דומה, אני לא יודע למה האמת הפשוטה הזו עוברת לאנשים מעל הראש - זה אמור להיות טריוויאלי, אבל איכשהו זה לא. 

התמכרנו לשליטה ולא שמנו לב שאיבדנו את השליטה בדרך. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

זה לא נכון במדינה בה עשרות שנים כבר נבחרת הנהגה שלא מאמינה בפשרה טריטוריאלית, בעיקר על רקע דתי. 

כלומר, ברור. אף אחד לא רוצה לשלוט על הפלסטינאים. מקסימום רוצים שהם יבואו לעבוד בבניה וכו׳. רוצים לשלוט על השטח. 

מעבר לזה, יש מספיק מידע שמלמד שהדיעות של שני הצדדים זה על זה לא סטטיות. שזה מאוד הגיוני, כי זה לא כזה שונה מכל קונפליקט דתי או אתני אחר.

...

בינתיים ״גורם מדיני בכיר״, formerly known as Bibi, רץ לתקשורת בשבת כדי לספר שהמלחמה תמשך בכל מחיר ובכל מקרה. כמו בשואה, נעמוד לבד וננצח או משהו. כי הפחד מבן גביר וסמוטריץ׳ ובחירות הוא כנראה חזק יותר מהפחד מקריסתה הסופית של ישראל ומאובדן תמיכה אמריקאית. 

אני יודע שהרוב פה לא ביביסטים, ומאמין שכאלו שכן חסמתי מזמן. מישהו פה באמת חושב שנראה איזו תמונת נצחון והישג אסטרטגי לישראל ברפיח? שזה יתרום משהו לתוכנית היום שאחרי, שהמלך מפחד לפרסם (חוץ מאיורי סימסיטי שמודלפים לתקשורת)?

כמו שהסברתי - חוסר האמונה בפשרה טריטוריאלית מונע, ברוב המקרים, הן משיקולים בטחוניים (חוסר ברירה) והן משיקולים "דתיים". מיעוט רוצה לשלוט בפלשתינים כי הוא חולה "שליטה". לדעתי, השיקול הבטחוני קיים גם אצל רוב אלו שמונעים משיקוליים דתיים, אך לא להיפך.

וגם בוא, מי מספר לנו שהתמכרנו לשליטה. אזרח מדינה שחייבת לשלוט בכל חור ברחבי העולם, לא משנה אם זה אירופה, אפריקה או המזרח התיכון, ושפולשת למדינות כי מחיר הנפט קצת עלה, ובמקרה מצאו "עדויות" לנשק להשמדה המונית.

לגבי רפיח - הישג אסטרטגי כן, בהנחה ובאמת ינקו שם את האזור וגם ישתלטו על ציר פילדלפי.

האם זה יהיה תמונת נצחון?   זה יהיה נצחון תודעתי, של "הנה, ניקינו את הרצועה". כמובן שזה רק השלב הראשון בניצחון. אם באמת רוצים להשמיד את החמאס, צבאית, נצטרך להמשיך לשלוט בעזה, באותו מודל בו אנחנו "שולטים" בשטחים. כרגע לפחות אין ברירה אחרת, אלא אם פתאום ינחת פה כח בינלאומי שישלוט שם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, oryo כתב:

הכיבוש אינו אם כל הצרות, אבל הוא בטח לא עוזר. ישראל לא מספיק גדולה והכלכלה הישראלית לא מספיק חסונה בשביל לעמוד בשליטה אינסופית על עם עוין בגודל דומה, אני לא יודע למה האמת הפשוטה הזו עוברת לאנשים מעל הראש - זה אמור להיות טריוויאלי, אבל איכשהו זה לא. 

התמכרנו לשליטה ולא שמנו לב שאיבדנו את השליטה בדרך. 

נזכרתי בך כי ציטטו אותך, למרות שאני חושב עליך יום יום בלי קשר 😃 (קצת מלחיץ אני מודה).

מהפסקה הזו שלך אני אקח רק חלק אחד "ישראל לא מספיק גדולה".
ישראל לא מספיק גדולה כדי לעשות עוד פשרות טריטוריאליות, ראינו מה קרה בלבנון ולבנון היא מדינה להזכירך.
ראינו מה קרה בעזה כשהגשנו להם אופציה לעתיד שכולו טוב על מגש של כסף, אם אתה חושב שהמצב ביו"ש יהיה שונה אתה הוזה, ואם אתה חושב שאנחנו נקבל איזשהי לגיטימציה לגרש אותם/להרוג אותם כשהם יתחילו להפיל לנו מטוסי נוסעים עם סטרלה מגבעה ביו"ש אתה גם הוזה.
הם טבחו ב-900 אזרחים חפים מפשע וביצעו זוועות ביום אחד, העולם היה סימפטי לישראל בדיוק לשבוע, וגם זה כי ישראל עוד רק התכוננה למבצע הצבאי.
אם היינו פותחים במבצע הצבאי למחרת אז הלגיטימציה הזו הייתה נמשכת 24 שעות בדיוק.

מבחינתי עזה צריכה לשלם מחיר של גרוש/סיפוח שטחים. סיפוח שטחים צריך להתחיל מחר בבוקר, צפון הרצועה צריך להיות מסופח. הובלת אוכלוסיה אפשר לעשות גם לאורך 10-20 שנה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

כמו שהסברתי - חוסר האמונה בפשרה טריטוריאלית מונע, ברוב המקרים, הן משיקולים בטחוניים (חוסר ברירה) והן משיקולים "דתיים". מיעוט רוצה לשלוט בפלשתינים כי הוא חולה "שליטה". לדעתי, השיקול הבטחוני קיים גם אצל רוב אלו שמונעים משיקוליים דתיים, אך לא להיפך

תראה, אני די בטוח שאנחנו כעם יותר מוכנים להתפשר מהפלסטינאים, ואני מאמין שהרוב בישראל, כולל הימין, היה חותם על הסכם שלום שכולל ויתור על שטח אם היתה וודאות בזה שהוא יעבוד. 

מה שאני חושב, בניגוד אליך ולאחרים פה, כנראה, זה שאותו המיעט הדתי בפועל עדיין מכתיב את המדיניות של ישראל, והיא, שוב, לדעתי, מובילה אותנו למקום מאוד גרוע של מדינה אחת מהים לירדן, או שתי מדינות, בלי שיש לנו בכלל say בתהליך. ובניסוח קצת אחר: זה לא שאני חושב שמדינה פלסטינית שתקום עכשיו תהייה רודפת שלום ואיזו הצלחה כלכלית פנומנלית. אני פשוט חושב שהקמתה בטווח הזמן הנראה לעין, כולל כנראה דרך חרם על ישראל, זו עובדה די מוגמרת. ואני חושב שעדיף לנו למזער נזקים. ולא לחלום - שם לרגע בצד את הדיעה הפרטית שלי על הרעיון - על גירוש המוני או רצח עם.

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

לגבי רפיח - הישג אסטרטגי כן, בהנחה ובאמת ינקו שם את האזור וגם ישתלטו על ציר פילדלפי.

האם זה יהיה תמונת נצחון?   זה יהיה נצחון תודעתי, של "הנה, ניקינו את הרצועה". כמובן שזה רק השלב הראשון בניצחון. אם באמת רוצים להשמיד את החמאס, צבאית, נצטרך להמשיך לשלוט בעזה, באותו מודל בו אנחנו "שולטים" בשטחים. כרגע לפחות אין ברירה אחרת, אלא אם פתאום ינחת פה כח בינלאומי שישלוט שם.

סבבה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

הם טווחו ב-900 אזרחים חפים מפשע וביצעו זוועות ביום אחד, העולם היה סימפטי לישראל בדיוק לשבוע

סלח לי ידידי אבל אתה טוען דברים בנחרצות בלי הסבר המניח את הדעת. העולם היה מאה אחוז בצד שלנו, והתהפך, לא כי אנטישמיות אלא כי אנחנו מתנהלים בצורה שבאמת אי אפשר לתמוך בה. הם הרגו לך 900, הרגת להם פי עשר, עשרים, שלושים - טוב חלאס מה הפואנטה? מה התכנית? 

הא, אין כזו? 

נו אז מה ציפית שיצא, קולה?! 

לא אכתוב שוב על מקל ומקל מול מקל וגזר כי זה חסר תכלית, אם לא הבנת למה מקל ומקל לא עובד אני לא זה שאצליח לשכנע אותך, תמשיך לנסות את זה עוד מאה פעמים אולי בסוף תצא לך קולה. 

אבל כנראה שלא 😢

לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

אני חושב עליך יום יום בלי קשר

אני לא מאמין בלשים ציטוטים בחתימות אבל מודה שזה הכי קרוב שהיה עד כה 

• רעיון גרוע 1

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

בסוף, חבר טוב תושב העוטף שהוא ממש לא איש ימין סיכם לי את זה בצורה מאוד פשוטה.
"הערבי כל הזמן אומר לי שהוא רוצה להרוג אותי, אמרתי לו אבל יש לך עבודה טוב לך"
"לההההה אני רוצה להרוג אותך"
"אבל עזבנו את עזה, בנית בית, משפחה"
"לההה אני רוצה להרוג אותך"
"אבל אתה חי טוב, מרוויח טוב אף אחד לא רודף אחריך"
"להההה אני רוצה להרוג אותך"

ועכשיו נהפוך את הערבי והיהודי. הערבי יגיד בדיוק אותו הדבר והוא לא יתייחס לחבר היהודי אלא ל 14 המנדטים בכנסת שקוראים בפה מלא בלי בושה להרוג אותו ועוד 50 שתומכים בקריאות האלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

תראה, אני די בטוח שאנחנו כעם יותר מוכנים להתפשר מהפלסטינאים, ואני מאמין שהרוב בישראל, כולל הימין, היה חותם על הסכם שלום שכולל ויתור על שטח אם היתה וודאות בזה שהוא יעבוד. 

מה שאני חושב, בניגוד אליך ולאחרים פה, כנראה, זה שאותו המיעט הדתי בפועל עדיין מכתיב את המדיניות של ישראל, והיא, שוב, לדעתי, מובילה אותנו למקום מאוד גרוע של מדינה אחת מהים לירדן, או שתי מדינות, בלי שיש לנו בכלל say בתהליך. ובניסוח קצת אחר: זה לא שאני חושב שמדינה פלסטינית שתקום עכשיו תהייה רודפת שלום ואיזו הצלחה כלכלית פנומנלית. אני פשוט חושב שהקמתה בטווח הזמן הנראה לעין, כולל כנראה דרך חרם על ישראל, זו עובדה די מוגמרת. ואני חושב שעדיף לנו למזער נזקים. ולא לחלום - שם לרגע בצד את הדיעה הפרטית שלי על הרעיון - על גירוש המוני או רצח עם.

סבבה. 

נסכים שלא להסכים. אני לא פוחד מזה שהמדינה הפלשתינית לא תהיה "הצלחה" (אני משוכנע בכך שזאת תהיה עוד מדינה ערבית-מוסלמית נחשלת, אבל זה לא הנקודה), אלא שזה יכניס אותנו לסבב אינטנסיבי יותר של אלימות, טרור ומלחמות, ושיגמר באותה הצורה בה "נגמר" הסיפור עם עזה ב-7 באוקטובר.

לדעתי, ויתור על שליטה בטחונית ביהודה ושומרון בשנים הקרובות יהיה אסון אדיר למדינה, שלא לומר התאבדות. הרבה יותר גרוע מה"כיבוש" של השטחים והמצב כיום.

אני מזמין אותך, לא בציניות ובמקרה ולא היית שם עדיין, לנסוע באיזו שבת שמשית, מוקדם בבוקר, ל"מרפסת של המדינה", בסך הכל כחצי שעה מתל אביב, על גבעה לא רחוק מאריאל. תעמוד שם ותסתכל על כל הבניינים של גוש דן שאתה רואה, ועל הים התיכון, שגם רואים משם, ותחשוב מה יקרה אם אנחנו לא נשלוט על השטחים הללו. אגב, המרחק בשם לנתב"ג, בקו אווירי, כ-15 ק"מ סך הכל.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

אסד גירש 5.5 מיליון אזרחים שלו שהיו מפוזרים על שטח גדול הרבה יותר לאירופה, המשימה שלנו הרבה יותר פשוטה.

זה הרפרנס שלך?

יכול להיות שתצליח לגרש 2 מליון איש מהרצועה. רק שבסוף התהליך המעמד הבין לאומי שלך יהיה בדיוק כמו סוריה של אסד. בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

אני מזמין אותך, לא בציניות ובמקרה ולא היית שם עדיין, לנסוע באיזו שבת שמשית, מוקדם בבוקר, ל"מרפסת של המדינה", בסך הכל כחצי שעה מתל אביב, על גבעה לא רחוק מאריאל. תעמוד שם ותסתכל על כל הבניינים של גוש דן שאתה רואה, ועל הים התיכון, שגם רואים משם, ותחשוב מה יקרה אם אנחנו לא נשלוט על השטחים הללו. אגב, המרחק בשם לנתב"ג, בקו אווירי, כ-15 ק"מ סך הכל.

לפי ההיגיון הזה אנחנו חייבים להמשיך ולהרחיב את שליטתנו גם לדמשק כי היא 40 קילומטר מהחרמון, משם לטורקיה כי היא עוד 100 קילומטר מדמשק ולהמשיך עד שנגיע לים.

תמיד יהיו ישובים קרובים לגבול ואין לזה סוף.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

יכול להיות שתצליח לגרש 2 מליון איש מהרצועה

וואלה? 

ספר לי עוד על התרחיש הזה: 

איך הם עוזבים? מצרים מן הסתם לא זורמת, נמל אין להם, אתה מעמיס אותם באשדוד? בונה נמל אירעי? אוטובוסים לירדן? 

לאן אתה משעתק אותם? איזו מדינה תהיה מוכנה לקלוט שני מליון אנשי פח זבל פונדמנטליסטים? 

מי מבצע? צה"ל? כח מיוחד? ארה"ב? קטאר? 

אין לך שום סיכוי לעשות את זה, זו אוננות מחשבתית, אל תזרום על זיוני שכל. 

אתה יודע מתי יש התכנות? אם יהיה להם נמל, ודרך לשנע עצמם. 

הדרך הריאלית האחרת היא קיר אש ודחיקה אל עבר הגבול המצרי, עד כדי פריצה / רצח עם בחסות המצרים. היתה לנו הזדמנות פז כמעט חד פעמית באוק' 8-10 וכתבתי כבר אז שזה מה שצריך לבצע (סמולני יפה נפש שכמוני, לול), יחד עם הצהרה בכל מקום /ערוץ /במה שאנחנו מאוד נשמח להפסיק לשטח להם את הצורה ולבנות יחד מדינה אם יחזירו את כל החטופים ויבואו למו"מ. 

אבל ישראל כמו ישראל (ובעיקר ביבי כמו ביבי), לא מוכנה לפספס הזדמנות לפספס הזדמנות. נכנסנו להם בצורה יפה מאוד, רק בלי שום תכנית מעבר. מלחמת נקמה שבלתי אפשרי לשווק מהסיבה שהיא באמת איננה ברת שיווק. מי היה מאמין שלעשות להם פי 10 אוק7 לא ישב טוב עם שאר העולם המערבי, שוק הלם ותדהמה! 

מעבר לגופות, הרס וחובות - איזה ערך יצרה הממשלה הישראלית..? 

כלום בפיתה. 

חבורה של אפסים אימפוטנטים מטומטמים, איכס. שילכו לעזאזל. 

• אהבתי 2

פורסם
לפני 29 דקות, oryo כתב:

לא אכתוב שוב על מקל ומקל מול מקל וגזר כי זה חסר תכלית, אם לא הבנת למה מקל ומקל לא עובד אני לא זה שאצליח לשכנע אותך, תמשיך לנסות את זה עוד מאה פעמים אולי בסוף תצא לך קולה. 

.

תקרא מה כתבתי קודם על השיחה עם הערבי. זה בדיוק זה.
אתה מחפש הגיון במקום שאין בו הגיון. אין שום הגיון בצורת החשיבה שלהם אחרת מזמן, עוד מ1947 הייה להם חצי מהשטח והם יכלו לעלות עלינו ביתר קלות.
תזרוק עליהם שק של גזרים זה לא ישנה, וזה גם לא ישנה ללגיטימציה שאתה מקבל.

לצורך העניין ישראל צריכה עכשיו להשמיד את ביירות על כל יושביה. הרי יצאנו מלבנון, החזרנו להם את השטח. מה זה הדבר הזה שהם יורים עלינו טילים.
להשמיד את ביירות על כל יושביה אם צריך, אתה חושב שיש לנו לגיטימציה לזה? לא לגיטימציה ולא נעליים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...