Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

עם כל השמחה על החיסול, אני מבין שמוותרים רשמית על החטופים?

כן. כנראה המחיר גבוהה מידי בשביל ישראל.

פורסם
לפני 53 דקות, פינדר כתב:

או שהחליטו שהדרך לעסקה טובה יותר היא חיסול הראשים בחו"ל והפעלת לחץ על סינוואר ברצועה. בסוף הוא מחזיק בחטופים והוא שולט, הנייה ומשעל לא משפיעים באמת.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

או שהחליטו שהדרך לעסקה טובה יותר היא חיסול הראשים בחו"ל והפעלת לחץ על סינוואר ברצועה

אשרי המאמין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אפילו מודול AI של SUNO לא מאמין שחמאס ארגון טרור, ורושם לי שזו פרשנות שלי.

עד כדי כך שונאים אותנו? 😊

https://app.suno.ai/song/ec1d546c-cd44-44cf-9c8a-77a396481903

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 59 דקות, פינדר כתב:

איך אפשר לחיות עם דרך מחשבה דכאונית כזו, באמת?

אשתי בדיוק ככה מאז שהתחילה המלחמה, כל דבר שקורה וכל פלוץ שפולט איזה פרשן היא חושבת שזה סימן מבשר רעות לחרא גדול יותר.

נדמה שיש אנשים שלא היה להם emo phase בגיל 14 ועכשיו זה בא להם בהפוכה בגיל מבוגר...

מה שמפריע לי בחיסול הזה, איך חבורת הליצנים חסרי התועלת ממהרים להתרברב בהישגים של צה''ל תוך כדי שהם משחיתים את המדינה. איפה הקוף ההוא שאמר שהטייסים יכולים ללכת לעזאזל? הוא צריך ללכת לשם.

זה גם לא זמן לשמוח, זה עוד רחוק מלהסתיים.

• אהבתי 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

איך אפשר לחיות עם דרך מחשבה דכאונית כזו, באמת?

מה הקשר דיכאון.

עובדות: יש מעל 100 חטופים בעזה. אם באמת היתה מתוכננת עסקה נוספת, כמו שפורסם, החיסול יבטל אותה או לכל הפחות ידחה אותה.

מצד אחד אחד אומרים למשפחות ששחרור החטופים הוא בעדיפות עליונה ומצד שני מפוצצים את הסיכוי לעסקה, יחד עם עארורי וחבריו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מניח מראש דברים שאין לך מושג עליהם.

מה אתה (או אני) יודע על התקדמות עסקת החטופים? תכלס כלום ושום דבר. 

דפוסי חשיבה שליליים זה אחד המאפיינים של דיכאון.

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

עובדות: יש מעל 100 חטופים בעזה. אם באמת היתה מתוכננת עסקה נוספת, כמו שפורסם, החיסול יבטל אותה או לכל הפחות ידחה אותה.

היו דיבורים בתקשורת כמו הרבה פעמים קודם. הפסקת לחימה ויציאת צה"ל מעזה זה מחיר יותר מדי גבוה.

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

מצד אחד אחד אומרים למשפחות ששחרור החטופים הוא בעדיפות עליונה ומצד שני מפוצצים את הסיכוי לעסקה, יחד עם עארורי וחבריו.

בעדיפות עליונה תמיד היה מיטוט (שכל אחד יגדיר איך שנוח לו) חמאס ורק אחר כך שחרור החטופים. כל השאר זה משחק מילים תחת לחץ ציבורי.

פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

בעדיפות עליונה תמיד היה מיטוט (שכל אחד יגדיר איך שנוח לו) חמאס ורק אחר כך שחרור החטופים. כל השאר זה משחק מילים תחת לחץ ציבורי.

בדיוק. עם כל הכבוד ל-100 אנשים, מדינה חפצת חיים צריכה לחשוב על איך שאר ה-9 מיליון יוכלו לחיות פה אחר כך.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

דפוסי חשיבה שליליים זה אחד המאפיינים של דיכאון.

אני בספק רב אם פסיכיאטר מנוסה יכול לאבחן דיכאון ע״ס תגובות בשרשור פוליטי.

קל וחומר שגם לך מומלץ להימנע מכך.

לפני 3 דקות, garicho כתב:

בדיוק. עם כל הכבוד ל-100 אנשים, מדינה חפצת חיים צריכה לחשוב על איך שאר ה-9 מיליון יוכלו לחיות פה אחר כך.

גם לויתור עליהם יש מחיר והשפעה על היכולת לחיות פה אח״כ.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שאתה רואה בזה ניסיון לאבחן אותך, זה גם סוג של דפוס חשיבה שלילי😁

בסך הכל כתבתי שאתה חושב בצורה דיכאונית, זה הכל.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

בסך הכל כתבתי שאתה חושב בצורה דיכאונית, זה הכל.

ואני בסה״כ חושב, שהחגיגות על חיסול המחבל מוגזמות.

אחד הדברים שלאורך השנים ליכדו את העם הישראלי, היה האתוס שהמדינה תמיד דואגת לחיילים ולאזרחים שנחטפו או נפלו בשבי. לא משאירים אף אחד מאחור.

נכון, האויבים שלנו ידעו לנצל את זה ולסחוט אותנו. אבל זה מה שהבדיל בינינו לבין האויב. אנחנו רואים עכשיו איך חמאס מוכן להקריב את כל ילדי עזה בשביל ה״ניצחון״. מישהו רוצה להיות כמוהם?

המדינה הפקירה את האזרחים והחיילים שלה. מבוגרים שנחטפו מהבית. חיילות שנחטפו בפיג׳מה ואף אחד לא רוצה לדמיין מה הן עוברות שם.

איך יראה הציבור הישראלי כשהכל יגמר, החמאס יושמד לכאורה ונגלה שהחטופים היו בחיים לאורך כל המלחמה ולא השכלנו להחזיר אותם?

אפילו אותו עארורי שחוסל ידע את זה. זה מה שהוא אמר לעיתונאי ישראלי אחרי עסקת שליט:

image.thumb.png.8778ce4e04f6fea35dc493cfefdb497b.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

הפוך פינדר.

אם היו מפסיקים את הלחימה, מסכימים לדרישות הנאצים וחוזרים למציאות של שיגורים על העוטף, היית יכול להגיד שמדינת ישראל ויתרה על האזרחים.

האמת היא שכוחות צהל ממשיכים לטהר שטחים של חמאס כל יום, פוגעים במחבלים וסוגרים על דף וסינוואר.

גם אם יפסיקו עם הפצצות מהאוויר, כוחות צה"ל ימשיכו במהלך השנה הקרובה לחסל מחבלים. זה מה שחשוב.

עריכה:

אופציה נוספת זה שאתה מנסה לזרוע תחושת תסכול בקרב הקוראים, לפורר את הלכידות הישראלית ולסייע לאויב מבחינה מוראלית כדי להשיג את המטרה שלך, סטייל שוברים שתיקה. בסופו של דבר, כמו שכתבת, זה רק תגובות בשרשור פוליטי, לא יודע מי עומד מולי.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 3
  • תוכן חדש...