Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, stx כתב:

אמא של אחת הילדות מהבית ספר של הבת שלי עובדת בבנק. אמרה שבימים האחרונים כל לקוח חמישי שנכנס זה בשביל להעביר את כל מה שיש לו לחו״ל.

נכון, זה אנקדוטלי, זו שמועה, השכונה פה לא מייצגת וכו׳…

אבל בכל זאת, אלו לא דיבורים בעלמא

אני כבר במשך שנה מעביר את החסכונות שלי לחול. כל חודשיים עושה המרה ומעביר. 

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אתה לא יכול להשוות בין ישראל לרוסיה.

מעלימים פה מתנגדי משטר? לא, אחת מהן נשכה אתמול שוטר ושוחררה כי היא "לא זיהתה שזה שוטר".

כל מי שרוצה לעמוד ולהגיד על ראש הממשלה שהוא מושחת, שאישתו נראית כמו חזיר ושהילד שלו הוא זין (עם האחרון מסכים) מקבל תוכנית בפריים טיים, איך אתה בכלל מעיז להשוות?

גם רוסיה לפני 30/20 שנה לא הייתה רוסיה של היום. וכל אחד היה יכול להגיד על ראש הממשלה שהוא מושחת, שאשתו נראית כמו חזיר ושהילד שלו הוא זין. אתה רוצה שלבי ביניים? פולין, הונגריה אחר כך טורקיה. לא אמרתי שאנחנו כבר שם, אמרתי בכיוון. ולפי התגובות שהזכרתי יש הרבה אנשים שכבר מוכנים לשינוים האלה. גם בגרמני עם רצה משילות והיה מוכן בתמורה לוותר על החופש. אתה דוגמה טובה לכך. לפי דברך אנשים שרוצים לשמור על הכסף שלהם הם אויבי העם, זה בדיוק רוסיה של היום.

לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

לפעול באופן אקטיבי נגד המדינה, קרי להודיע בגאווה "הוצאתי את הכסף מישראל, דיקטטורה!!".

אין שום הבדל בין להעביר את קופת גמל למקום אחר ולהעביר את היצור לטורקיה/מזרך הרחוק כי זה יותר כדאי.

פורסם
Just now, mikyl כתב:

גם בגרמני עם רצה משילות והיה מוכן בתמורה לוותר על החופש. אתה דוגמה טובה לכך

נגיד זה בלבול מוח טהור.

שקר שמפמפמים בלי הפסקה (מישהו אמר דף מסרים?).

פורסם (נערך)

עברתי את הבגרות לא צריך שוב. תודה.

עריכה:

למרות שנראה שאתה דווקא צריך ללמוד הבנת הנקרא.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

נגיד זה בלבול מוח טהור.

האמת שלא. זו תאוריה די מוכרת בחקר עליית הנאציזם, ובכלל בהיסטוריה של גרמניה המודרנית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

גם רוסיה לפני 30/20 שנה לא הייתה רוסיה של היום. וכל אחד היה יכול להגיד על ראש הממשלה שהוא מושחת, שאשתו נראית כמו חזיר ושהילד שלו הוא זין. אתה רוצה שלבי ביניים? פולין, הונגריה אחר כך טורקיה. לא אמרתי שאנחנו כבר שם, אמרתי בכיוון. ולפי התגובות שהזכרתי יש הרבה אנשים שכבר מוכנים לשינוים האלה. גם בגרמני עם רצה משילות והיה מוכן בתמורה לוותר על החופש. אתה דוגמה טובה לכך. לפי דברך אנשים שרוצים לשמור על הכסף שלהם הם אויבי העם, זה בדיוק רוסיה של היום.

איך השינוי ברוסיה במהלך ה-20 או 30 שנה האחרונות דומה למה שמתרחש בישראל, כביכול?

ראשית, רוסיה כנראה מעולם לא הייתה דמוקרטיה בסטנדרטים מערביים. מקסימום שהיא הייתה זה דמוקרטיה "לא ליברלית".

שנית, מינוי השופטים ברוסיה לא מתבצע (או התבצע) על ידי ועדה אלא על ידי פרקליט המדינה, שהוא מינוי של הנשיא.

אפשר לדבר על עוד הבדלים בין רוסיה של אז לישראל של היום, אבל בשורה התחתונה אין שום קשר.

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

האמת שלא. זו תאוריה די מוכרת בחקר עליית הנאציזם, ובכלל בהיסטוריה של גרמניה המודרנית.

יודע שתכננתי להתעלם ממך אבל חייב:

הכוונה היא לא שבגרמניה הסכימו לוותר על החופש בשביל "משילות" (שזה נכון), הכוונה היא שהמחשבה של אנשי שמאל/תקשורת בארץ שמצביעי הימין הם מטומטמים שהולכים אחרי מי שצועק משילות זאת מחשבה שקרית שמנסים לפמפם כל היום.

בגלל זה השארתי את המשך המשפט שלו ("אתה דוגמא טובה לכך") (ומכאן הקריאה שיילך לשפר את הבנת הנקרא).

ובטח שאי אפשר להשוות את גרמניה (שלהזכירכם קיבלה בראש בהסכמי ורסאי כי, ובכן, היא סוג של התלהבה ממלחמת עולם) למדינת ישראל בה יש טרור מטורף, גם מפלסטינאים וגם מערבים ישראלים שמכנים את עצמם פלסטינאים אבל דורשים זכויות מלאות של ישראלים. בטח שאי אפשר להשוות לרוסיה בה הממשלה מעלימה את מי שמתנגד.

בלי קשר, עדיין אנשי ימין לא יסכימו לוותר על החופש שלהם, וזה לא מה שקורה פה. 

רפורמה - כן. מהפכה - אולי. דיקטטורה עדיין לא, וגם לא תהיה.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אנשים שמאיימים לא לעשות מילואים בגלל הרפורמה הם פשוט מטומטמים. גם אני לא אוהב דברים שקורים פה לפעמים אבל זה לא סיבה לאיים במרד.

יש איזה אחד, שנראה לי שהצבעת לו. היום הוא שר במשרד הבטחון.

זה מה שהוא אמר. למען ההגינות חייב לציין שהוא לא ניצב בזמנו מול משהו פעוט כמו הפיכה משטרית אלא מול סכנה אמיתית לבטחון המדינה, ״הטרור המגדרי״.

image.thumb.png.e0599ad7150dc918a3131e1a862258f1.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

אפשר לדבר על עוד הבדלים בין רוסיה של אז לישראל של היום, אבל בשורה התחתונה אין שום קשר.

תלוי את מי שואלים.

ההורים שלי וגם ההורים שלהם (מהגרים, בישראל אוהבים לקרוא לזה עולים) בהחלט רואים קווים משיקים\דומים בשנים האחרונות. 

זה עוד לא באותה קיצוניות\שחיתות\מקורביזם\פשיעה שהיתה שם, אבל הוקטור ברור.

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

יש איזה אחד, שנראה לי שהצבעת לו. היום הוא שר במשרד הבטחון.

זה מה שהוא אמר. למען ההגינות חייב לציין שהוא לא ניצב בזמנו מול משהו פעוט כמו הפיכה משטרית אלא מול סכנה אמיתית לבטחון המדינה, ״הטרור המגדרי״.

image.thumb.png.e0599ad7150dc918a3131e1a862258f1.png

1. לא הצבעתי לו, הצבעתי לבן גביר.

אם לא היו בבלוק טכני הציונות הדתית הייתה מקבלת במקרה הטוב 4 מנדטים ומפלגת נעם הייתה מקבל 30 קולות מהמשפחה של אבי מעוז.

ואני לא אוהב את האמירות שלו הרבה פעם אז אם היה רץ לבד לא הייתי חושב להצביע לו.

2. צבא מקצועי.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

1. לא הצבעתי לו, הצבעתי לבן גביר.

זה משפט שהוא, בגדול, ריק מתוכן. כולם ידעו מי הולך עם מי. הצבעת, בידיעה ברורה, לסמוטריץ', ביבי ולכל החרדים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

ובטח שאי אפשר להשוות את גרמניה

אני לא כזה בעד השוואות באופן כללי. כל אחד הוא מיוחד. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, RK כתב:

זה משפט שהוא, בגדול, ריק מתוכן. כולם ידעו מי הולך עם מי. הצבעת, בידיעה ברורה, לסמוטריץ', ביבי ולכל החרדים.

אז אם הצבעת ליאיר לפיד הצבעת גם לאיימן עודה ואחמד טיבי?

כי זה מה שטענתי בערך מאז ומתמיד וכולם פה אמרו "לא הוא לא תכנן לשבת איתם" למרות שהוא טען שביחד איתם יש 60-60 וצריך רק עוד מנדט אחד להקים ממשלה.

• תוכן חדש...