Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.facebook.com/602481980/posts/pfbid0cFBxoSBoUdjpYne2nhLP3rucNVYGhTSPCRhe7TVyX5v3y3awhwPgWxjWww7MPLDbl/?mibextid=Nif5oz

אני לא יודע מה יותר מכעיס, האמירה המסריחה שהוא אמר לה או הביזיון שהוא מרגיש שזה סבבה לצלם את עצמו אומר דבר כזה ולהעלות את זה בגאווה לאינטרנט.

מה בדיוק היה שם?

אני רואה משפט אחד ממשהו שכנראה התחיל עוד קודם ואם הגיעה משטרה אז זה לא דבר של 10 דקות.

ממה שאפשר לנחש בין השורות זה כנראה מקרה של מטרד רעש והשארת ילדה חסרת ישע לבד בבית כי האימא שלה החליטה שהיא הולכת לעבודה ומשאירה אותה לבד.

אתה רואה באיזו קלות מציגים משהו הפוך לחלוטין (ואני לרגע לא אומר שהתיאוריה שלי היא הנכונה אלא שאנחנו רואים חצי משפט בלי לדעת מה הולך שם).

גם המשפט שמובא מנותק מההקשר. בוא ניקח מקאה של אימא לילד בן שנה שצורח בבית והיא בדרך לעבודה עם כוונה להשאיר אותו לבד. לגיטימי להגיד לה משפט כזה?

לפני 2 דקות, RK כתב:

רואים פה חלאת אדם שבשל דעותיו הפוליטיות מעז לחסום בית פרטי של חברת כנסת שלא לטעמו, שהיא אם לילדה בתפקוד נמוך ועוד מעז לרמוז לה שתמצא מישהו אחר שיקח אותה למסגרת. זה נמוך ברמות שאי אפשר לתאר. אפשר לא להסכים איתה (ואני לא מסכים עם דעותיה או התבטאויותיה), אבל מה שאמר הבנאדם הזה כל כך נמוך ומחליא, שבאמת אין לי מספיק מילים לתאר את זה.

אם זו התמונה האמיתית למה הוא לא עצור?

וזה לפני שבכלל אנחנו דנים כמה הוא חלאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואוו. זה באמת גועל נפש.

אם זה היה קורה לי הייתי משאיר אותו שם לאסוף את השיניים שלו מהרצפה.

אני מבין שהשוטר שם הוא רק לקישוט? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

ומה בעצם רואים פה?

עזוב את כל המסביב, רפורמה, הפיכה, "מייצגת אנסים", דיקטטורה, צא מנקודת הנחה שמסכים איתך בהכל כדי שזה לא יהיה רלוונטי.

לאיים (וזה איום) על פגיעה במישהי דרך הילדה שלה, תוסיף לזה שמדובר בילדה עם אוטיזם, זה האמ אמא של רמה נמוכה.

במדינה נורמלית השוטר היה מקפל אותו לניידת (בלי קשר למניעת חופש התנועה וכל זה).

טוב עשה יאיר לפיד שגינה את זה.

הוכחה נוספת לזה שיש יד מכוונת ומממנת מאחורי ההפגנות האלה, עם המהלך המתואם אצל מספר חברי כנסת בו זמנית.

וכבר שבוע שעבר רשמתי שההפגנה המרכזית עצמה הייתה הפגנה מאוד יפה, שהיא באמת הורכבה מעשרות אלפי ישראלים שאכפת להם ושידעו להפגין בצורה מכובדת שלא גרמה נזק לאזרחים אחרים באופן אישי, אז אתה יודע שאני לא נגד ההפגנות כאמצעי לחץ.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

אם זו התמונה האמיתית למה הוא לא עצור?

וזה לפני שבכלל אנחנו דנים כמה הוא חלאה.

אין לי מושג למה הוא לא עצור, אולי הוא נעצר בהמשך, אולי הורחק ואולי לא. אבל עצם עזות המצח להגיד דבר כזה מחליאה בעיני. ולא משנה מאיזה צד פוליטי אני, הוא או היא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

מה בדיוק היה שם?

אני רואה משפט אחד ממשהו שכנראה התחיל עוד קודם ואם הגיעה משטרה אז זה לא דבר של 10 דקות.

ממה שאפשר לנחש בין השורות זה כנראה מקרה של מטרד רעש והשארת ילדה חסרת ישע לבד בבית כי האימא שלה החליטה שהיא הולכת לעבודה ומשאירה אותה לבד.

אתה רואה באיזו קלות מציגים משהו הפוך לחלוטין (ואני לרגע לא אומר שהתיאוריה שלי היא הנכונה אלא שאנחנו רואים חצי משפט בלי לדעת מה הולך שם).

גם המשפט שמובא מנותק מההקשר. בוא ניקח מקאה של אימא לילד בן שנה שצורח בבית והיא בדרך לעבודה עם כוונה להשאיר אותו לבד. לגיטימי להגיד לה משפט כזה?

די נו, ברור לך שהיא רצתה לקחת אותה לגן, אתה יותר טוב מזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

במדינה נורמלית השוטר היה מקפל אותו לניידת (בלי קשר למניעת חופש התנועה וכל זה).

טוב עשה יאיר לפיד שגינה את זה

איך בכלל נתנו להם להיכנס לתוך הבניין? 

בעצם זו שאלה מפגרת, למנוע מהם לחסום כבישים הם לא יכולים, אז מה זה לחסום דלת של בית...

פורסם

@Night Driver קח:

נחסם ביתה של גוטליב: "תמצאי מי ייקח את הילדה". לפיד תקף: "זו לא דרכנו" (ynet.co.il)

"חברת הכנסת ביקשה מהמוחים לאפשר לה לקחת את בתה למסגרת, הם השיבו שלא יאפשרו זאת. ראש האופוזיציה מחה: "מגנה את המצור על ביתה, שולח לה ולבתה חיבוק"."

Just now, SlowRide כתב:

איך בכלל נתנו להם להיכנס לתוך הבניין? 

בעצם זו שאלה מפגרת, למנוע מהם לחסום כבישים הם לא יכולים, אז מה זה לחסום דלת של בית...

היה מהלך כבר משעות הבוקר המוקדמות.

הגיעו לבתים של אמיר אוחנה, טלי גוטליב, דיכטר, רוטמן, את כולם הם חוסמים כדי למנוע מהם להגיע לכנסת.

אפשר להגיד שזה איום על הדמוקרטיה או משהו לא?

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אפשר להגיד שזה איום על הדמוקרטיה או משהו לא?

אבל איפה היית כשאיימו על סילמן?

ולמה לא גינית כשהטרידו את אורבך?

למה אתה צבועעעעע???

ואני כמובן מגנה פגיעה בילדים של פוליטיקאים.

אבל יפה שמכל המחאה הענקית הזו ומכל ההפיכה שמארגנים לנו פה, מה שמטריד אותך זה כמה מפגינים בודדים, שכבר זכו לגינויים נרחבים מכל הכיוונים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אבל איפה היית כשאיימו על סילמן?

ולמה לא גינית כשהטרידו את אורבך?

למה אתה צבועעעעע???

יש הבדל בין להפגין למישהו מחוץ לבית לבין למנוע ממנו יציאה.

מבחינתי שיעמדו לה עם מגפון מחוץ לבית מ-7 בבוקר עד 2 בצהריים וימשיכו מ-4 עד 23 (חוק רעש וזה, מכיר?).

ואף אחד לא איים על סילמן, כשהיא הייתה בצד הנכון דנה וייס עשתה כתבה שלמה על איך הותקפה כשההוכחה היחידה הייתה הודעה כלשהי שהיא שלחה שגם אותה לא הראתה לאף אחד אחר, כשהפילה את הממשלה התקשורת התחילה לתקוף אותה.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אבל יפה שמכל המחאה הענקית הזו ומכל ההפיכה שמארגנים לנו פה, מה שמטריד אותך זה כמה מפגינים בודדים, שכבר זכו לגינויים נרחבים מכל הכיוונים.

כן, כי דיברו על הילדה שלה.

מה עם אלה שחסמו את אוחנה? את רוטמן? אותם אף אחד לא גינה.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

מה עם אלה שחסמו את אוחנה? את רוטמן? אותם אף אחד לא גינה.

לא יותר הטרדה ממה שהיה בממשלה הקודמת מהצד השני.

ואתה בוחר להתעסק בטפל, כי זה כל מה שנשאר לך.

כי להביא תשובות על איך ההפיכה הזאת תהפוך את ישראל ליותר דמוקרטית אין לך.

מבחינתך שתישרף המדינה, העיקר שישרפו איתה הערבים והסמולנים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

ואני כמובן מגנה פגיעה בילדים של פוליטיקאים

לחסום למישהו את היציאה מהבית זה לא מקובל ולא חוקי, לא משנה אם יש או אין לו ילדים ולא משנה אם זה פוליטיקאי שמוק או סתם מישהו.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

לחסום למישהו את היציאה מהבית זה לא מקובל ולא חוקי,

אלו חוקי המשחק. מי שקבע אותם הם בריוני הימין.

אני לא בעד החסימות האלו, אבל אני בטח שלא הולך להזדעזע מהן, כשיש דברים יותר חשובים על הפרק.

שיז**יינו.

הבעיה היחידה, היא שאז כל השופרות מקבלים יופי של חומר לדף המסרים ומוצאים לאן להסיט את הדיון.

והתגובות פה הן ההוכחה לזה. 

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

די נו, ברור לך שהיא רצתה לקחת אותה לגן, אתה יותר טוב מזה.

אין לי מושג כי אנחנו רואים משפט אחד חתוך ומנסיוני מי שאין לו מה להסתיר לא חותך משפט אחד מאירוע ארוך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אתה התחלת לשחק בקקה ובמחנאות? אל תהיה חלק מהבעיה.

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

לא יותר הטרדה ממה שהיה בממשלה הקודמת מהצד השני.

ואתה בוחר להתעסק בטפל, כי זה כל מה שנשאר לך.

כי להביא תשובות על איך ההפיכה הזאת תהפוך את ישראל ליותר דמוקרטית אין לך.

מבחינתך שתישרף המדינה, העיקר שישרפו איתה הערבים והסמולנים.

בלבול שכל.

זה הרבה יותר הטרדה, כי פה מונעים מחבר כנסת את חופש התנועה שלו.

מבחינת הדיונים על רפורמה/הפיכה טחנו פה מספיק וזה לא באמת מעניין אותי, אז תמשיך לנהל לגבי זה דיון עם עצמך.

מבחינת שריפת המדינה - הפוך גוטה, אני תומך בזכות של אנשי שמאל ומרכז להפגין כל עוד זה חוקי, כשחוסמים למישהו את היציאה מהבית או חוסמים כביש ומונעים ממישהו אחר להגיע לאיפה שצריך אני כועס. הצד "שלך" הוא זה שקורא להוציא מפה כספים כדי לפגוע במדינה ולהפעיל לחץ על הממשלה.

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אלו חוקי המשחק. מי שקבע אותם הם בריוני הימין.

אני לא בעד החסימות האלו, אבל אני בטח שלא הולך להזדעזע מהן, כשיש דברים יותר חשובים על הפרק.

שיז**יינו.

אנשי ימין חסמו כבישים ולא פונו בכוח?

איפה?

Just now, Night Driver כתב:

אין לי מושג כי אנחנו רואים משפט אחד חתוך ומנסיוני מי שאין לו מה להסתיר לא חותך משפט אחד מאירוע ארוך.

כנס ללינק מ-YNET.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...