Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

רק תגיד באיזו הודעה התחיל ההומור. יש סיכוי שסתם אנחנו חושבים שאתה הזוי.

אני אשכרה מתחיל להבין שלא כולם פה באו לנהל דיון אלא להשתלח באנשים על רקע אישי כי יש להן דעות שונות.

• אהבתי 1

האתר שלי: long.co.il

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא אדוארד, אני מציע לך לחזור ולקרוא את ההודעות שלך ולחשוב קצת על התוכן שלהן. 

דרך אגב, להשכלה כללית בעניינים המשפטיים המציקים לנו, אני ממליץ לך על הטור של משה גורלי בכלכליסט. הבחור מבין משהו ומנתח יפה את התהליכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, tepic כתב:

ולנושא מקביל...

האם אתם חושבים שהגיוני להמשיך לדבר בארץ במושגים של ימין ושמאל? 

ימין ושמאל זה בסך הכל הצדדים בהם ישבו אנשים בפרלמנט הצרפתי כמדומני, זה לא אומר כלום על האידאולוגיה עצמה.

אין בארץ אף אחד כמעט שמאמין בדמוקרטיה כי מי שדמוקרטיה בראש מעייניו עובר לארה"ב ושוויץ.

פורסם
לפני 11 דקות, edward כתב:

אני לא מדבר על התיקון לחוק יסוד הממשלה אלא על משהו אחר בכלל שמדבר על קלון.

אין משהו אחר. אין חוק שקובע קלון. לעניין הדיון כאן יכולים להיות שלושה חוקים רלוונטיים - חוק יסוד: הממשלה, חוק יסוד: הכנסת וחוק בתי המשפט [נוסח משולב] - התשמ"ד - 1984, בעניין מינוי שופטים. המאסר בפועל רלוונטי רק לשניים הראשונים, ולחוק יסוד: הממשלה רק מהתיקון האחרון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

אין משהו אחר. אין חוק שקובע קלון. 

אם כך אז בוודאי שאין פה שום שאלה מעולם המשפט אלא מקסימום מעולם המוסר.

פורסם (נערך)

@edward הפרלמנט הצרפתי בתקופת המהפיכה: המלוכנים מימין והמהפכנים משמאל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, edward כתב:

אם כך אז בוודאי שאין פה שום שאלה מעולם המשפט אלא מקסימום מעולם המוסר.

וקלון הוא בדיוק מושג שנועד להבהיר פגם מוסרי בעבירה. למשל עבירות אחריות קפידה או מוחלטת, כמו עבירות תעבורה, לא יגררו קלון, כי אין שם כל חשיבות ליסוד הנפשי. עבירות שוחד או מס, למשל, אצל נבחרי ציבור - מטבע הדברים כן.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 9 דקות, edward כתב:

אני אשכרה מתחיל להבין שלא כולם פה באו לנהל דיון אלא להשתלח באנשים על רקע אישי כי יש להן דעות שונות.

תקרא את ההודעות שלך ונסה לחפש קו כלשהו.

אתה קופץ מטיעון לטיעון וכשמראיםלך שהטיעונים שלך לא מחזיקים מים אתה קופץ לכיוון לא קשור אחר.

תסתכל על ההודעה האחרונה שלך, נתנו לך את החוקים הספציפיים בהם מוזכר ומוגדר קלון ואתה קופץ פתאום למוסר (שלא שייך כי הדבר כתוב בחוקים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

עכשיו בנוסף למכתב הכלכלנים, מכתב המשפטנים וכל מכתב אחר שכבר הפסקתי לספור, יש גם מכתב רבנים.

אני מניח שגם הם סמולנים עוכרי ישראל.

אם יש משהו שמסיר ממני את הספק בנוגע לכמה המחאה הזו צודקת, זה העובדה שכל כך הרבה קבוצות ביניהן אין ביומיום הסכמה משותפת על הרבה נושאים זועקות את אותה הזעקה.

כאשר אתה בהסכמה עם מי שבדרך כלל מבקר אותך, כנראה שיש משהו בדבר.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם
לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

אתה קופץ מטיעון לטיעון וכשמראיםלך שהטיעונים שלך לא מחזיקים מים אתה קופץ לכיוון לא קשור אחר.

כבר כתבתי לו בדיוק את זה לפני איזה עשרה עמודים.

חבל על הזמן של הוויכוחים.

תמצא את עצמך רודף אחרי שערים שלא מפסיקים לזוז.

image.thumb.png.d7f9b9b0fc43a1ccae0b6dad69a559e5.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

חשבנו שסמוטריץ' בנאדם מקצועי (הייתה לי תקווה). עוד מגלומן קטן.
באים ראשי הבנקים, צועקים לו "אתם עושים נזק", צועקים לו "כסף בורח מפה לחו"ל". צריך לזכור שיש להם בעיקר אינטרס עיסקי, פוליטי זה שולי. הם מודאגים ולא מהסיבות שיגרמו לנו להיות שמחים...

הוא לעומת זאת הופך את זה לפוליטי ומקשקש להם על ההתנתקות ואוסלו... הוא מקשקש להם את התעמולה הריקה מתוכן של הביב "הרפורמה רק תעשה טוב לכלכלה,לקניין ולזכויות".
כולם מסביבו מטומטמים כנראה... כל ראשי הבנקים, כל הכלכלנים כל האנליסטים של הגופים הכלכליים הגדולים בעולם, כלכלנים בכירים במדינות אחרות כולל גורויים של הביב. כולם לא מבינים כמה טוב הולך להיות 😂

אתם יודעים מה ההבדל בין התנהלות כזו לבין מה שקורה ברוסיה? פה עוד אומרים לבכירים את האמת והם משתינים עליה. ברוסיה כבר לא אומרים את האמת כי מפחדים.
התוצאה לצערנו תהיה אותו דבר... ההבדל היחיד הוא שאולי בכירי הבנקים לא התאבדו פתאום בקפיצה מהחלון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 44 דקות, יבגניפ כתב:

פופוליסטים שמרנים ודתיים

ואיפה הכבוד? בלי כבוד לא משיגים כלום (דבר בו מתקשות הממשלות האחרונות).

לקחת דעה קדומה זה קל, לימין ניתן לקרוא באופן דומה:

הימין המשיחי, הקומוניסטים, הטוטליטרים, החשוכים, סגדנים. הבנת.

לצערנו פופוליזם מייצג את שתי הקבוצות, ואת הימין לא מסמל הדתיות.

שמרנים דווקא מתאים, רק שהגוש היריב דווקא טוען שהשמאל אלה שמנסים לבצע הפיכה כך שזה לא יתפוס...

פורסם
לפני 54 דקות, Night Driver כתב:

תקרא את ההודעות שלך ונסה לחפש קו כלשהו.

תסתכל על ההודעה האחרונה שלך, נתנו לך את החוקים הספציפיים בהם מוזכר ומוגדר קלון ואתה קופץ פתאום למוסר (שלא שייך כי הדבר כתוב בחוקים).

אני עובר הלאה כשהבנתי שאין טיעון נגדי אלא שאו שעושים ממני צחוק, או שחוזרים כמו מנטרה על אותו דבר שכבר נאמר קודם, או שדוחפים לי משהו לא קשור כמו חוקים עם קלון בהם למרות שעניין הקלון לא רלוונטי.

באמת שניסיתי הכל כבר אבל באמת שאין עם מי לדבר. 

עזבו חברעס, לא חייבים. אני פרשתי.

פורסם
לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

שבנו שסמוטריץ' בנאדם מקצועי

על סמך מה חשבת את זה?

זה ראיון איתו מלפני הבחירות.

זה בדיוק מה שאני טוחן פה כבר מליון עמודים. הממשלה הזו מלאה באנשים שקודם כל נאמנים לדת ולתפיסות משיחיות ורק אחר כך אולי גם שיקולים מקצועיים.

זה נכון להחלטות שלהם בנושאי כלכלה כמו שזה נכון לגבי ההחלטות שלהם בעינייני דמוקרטיה.

image.thumb.png.a1c7779e705f557ba770f94f9bcbb5ae.png

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...