Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתי כבר 20 שנה צועקים פה על מות הדמוקרטיה,

לא זכורות לי כאלו צעקות לפני 20 שנה, אבל אולי הזכרון שלי לא משהו.

המצב היום ובשנים האחרונות שונה לגמרי ממה שהיה לפני 20 שנה. להזכיר לך את אולמרט שהתפטר בגלל כתב אישום? את כחלון שמנע חקיקה פחות קיצונית מפסקת ההתגברות? הם לא היו אנשי שמאל.

זה לא שראש הממשלה מכריז ביום אחד שזהו, מהיום נגמרה הדמוקרטיה. זה תהליך שבו מכרסמים את הדמוקרטיה לאורך כמה שנים עד שלא נותר ממנה כלום. שוב, תקרא על מה שעבר על הונגריה, בזמן שילטונו של אורבן, מהחברים האהובים על ביבי.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

חייל שעושה את זה על מדים צריך להיענש בחומרה בדיוק כמו אותו חייל במחסום וכמו חיילים אחרים שלוקחים חלק בפעילויות אסורות על מדים.

שים לב שזו לא פעילות שצהל ארגן אלא חיילים שפעלו על דעת עצמם.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

איפה ליברמן שכל החיים רץ על זה? למה לא דיבר על זה בשנה וחצי האחרונות?

רק מראה שכולם שקרנים ושהכל יהיה בסדר, אתם יכולים להירגע.

כולם שקרנים אבל שיקרו במסגרת כללי המשחק בלי לדפוק מכות לשופט.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

רק מראה שכולם שקרנים ושהכל יהיה בסדר, אתם יכולים להירגע.

בולשיט. תפסיק לשקר לעצמך. הצבעת למי שאתה יודע שמקדם נזק ואתה מנסע לשכנע את עצמך בעיקר שזה לא ככה.

לצעדים ממשיים של נבחרי ציבור יש השפעה. לזה שנותנים לעבריין מורשע שישב בכלא ואחכ עוד פעם עבר על החוק להיות שר יש השפעה. לזה שהופכים את היועצים המשפטיים למשרות אמון יש השפעה. לעצירתו הצפויה של משפט נתניהו יש השפעה. 

אה, כן. חילוניים לא ירצחו ברחובות. האחים היקרים שלך מבני ברק צריכים שמישהו יפרנס אותם בכל זאת.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

תקרא על מה שעבר על הונגריה, בזמן שילטונו של אורבן, מהחברים האהובים על ביבי.

אבל משילות!111 כמה משילות יש שם!11 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

בולשיט. תפסיק לשקר לעצמך. הצבעת למי שאתה יודע שמקדם נזק ואתה מנסע לשכנע את עצמך בעיקר שזה לא ככה.

בן גביר לא קידם שום נזק בינתיים.

לא הצבעתי לביבי ולא לחרדים.

תגיד למי שהצבעת לו שייכנס לממשלה ויעצור את השינויים. לא יהיו חרדים לא קיצוניים והכל יהיה בסדר. אבל הכי חשוב זה לצעוק רק לא ביבי ולבכות שהמדינה הולכת פייפן.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

נכון, אנחנו רוצים לשתות דם של פלסטינים, זאת השאיפה שלנו.

בכל הסיפור הזה פלסטינים הם אחרונים שמעניינים אותי.

פורסם

בטח שבן גביר קידם נזק. בגלל העליה שלו להר הבית, יש עכשיו דיון במועצת הבטחון באום וישראל מוציאה משלחות ומעבירה מסרים למדינות ידידותיות כדי לספר שהוא בעצם דובון איכפת לי או משהו. כמובן, זה לא תורגם לירי רקטות או עוד פיגועים. לפחות זה. 

הצבעת למפלגה הכי קיצונית שהיה אפשר להצביע לה. היה די ברור שהקונסטלציה היחידה שבה תהייה בממשלה זה עם ביבי והחרדים. אז כן. הצבעת לביבי והחרדים. ומפה זה כבר לא משנה. בדיוק באותה הנשימה אני, לצערי, הצבעתי ללפיד למרות שלא הצבעתי "יש עתיד". 

מה יש לי להגיד להם? "שמעו. הוא שיקר לכם אינספור פעמים. הוא משקר אפילו לחברים שלו מהמפלגה. הוא דואג להשפיל כל מי שמרים את הראש שם, ולכן אנשים שהיו מקורבים אליו ועבדו איתו, כמו בנט, ליברמן, סער ועוד פחות או יותר מחרימים אותו היום. אבל יהיה בסדר. כנסו מתחת לאלונקה!". 

כל הרל"ב נכשל, מן הסתם. אבל מה נראה לך שהיה קורה אם נניח סער וגנץ וליברמן לא היו מחרימים אותו? בדיוק מה שקרה בעבר. הוא היה מציע להם משהו. לא עומד בזה. והיינו הולכים לבחירות עוד שנתיים. ומימלא לא היה שום סיכוי שהיה מנסה להקים ממשלה בלי חברו בעל דמעות הבצל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אנחנו גם ככה נלך לבחירות עוד שנתיים. אף אחד בממשלה הזאת לא סובל אותו, וגם בליכוד מתחילים להתחמם עליו, כי הוא דאג להשחיל אותם שוב. כל זה ייגמר רק כשהוא יחליט לפרוש ולפטור אותנו מנוכחותו, ואני לא חושב שהוא מסוגל להגיע להחלטה הזאת לבד. לכל מי שבונה על ההליך המשפטי נגדו - אני לא פליליסט גדול או בכלל, אבל לא רואה שם סיכוי סביר להרשעה באף אחת מהפרשות.

אז אנחנו הולכים להתנדנד בנדנדה הזאת בעתיד הנראה לעין, ועוד קצת אחריו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

הצבעת למי שאתה יודע שמקדם נזק

אתה נותן לאנשים יותר מדי קרדיט (או פחות מדי, תלוי איך מסתכלים על זה). אני בטוח שהבחור מאמין שלתת כח אבסולוטי לממשלת הימין המלאה ממש זה יעזור לישראל, מה נראה לך - שהוא מחפש להרוס? 

אל תרד לרמות של אלו שבטוחים שהצד השני מונע מזדון (כולנו מכירים דוגמאות וזה חוצה מחנות פוליטיים),

אנשים פשוט לא יודעים לחשוב שני צעדים קדימה ולדמיין מה יקרה כשקליקה מושחתת תעלה לשלטון (נניח בעתיד, נניח שהנוכחית מורכבת מאנשים תמימים שהסמולנים רודפים מקנאה או משהו), או שסתם אנשים שהם לא מסכימים איתם יעלו לשלטון ויוכלו לעשות ליטרלי כל מה שמתחשק להם כי אין הגבלת ואיזון רשויות. 

אני לא יודע איך ביבי הצליח לטמטם את הציבור לרמה שדברים כ"כ טריוויאלים נשגבים מבינתם של רבים, אבל הוא הצליח, ועכשיו הוא קוטף את פירות השתילים שזרע. באמת שכל הכבוד לו. 

כמו כן לפני מס' שבועות רשמתי כאן שאפילו לא ביבי ציני מספיק בשביל לשים את דרעי באוצר, אז זו הזדמנות לאכול את הכובע בפומבי. לבן אדם אין גבולות, המציאות מפתיעה יותר מכל דמיון. 

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 דקות, oryo כתב:

אני בטוח שהבחור מאמין שלתת כח אבסולוטי לממשלת הימין המלאה ממש זה יעזור לישראל, מה נראה לך - שהוא מחפש להרוס? 

אל תרד לרמות של אלו שבטוחים שהצד השני מונע מזדון (כולנו מכירים דוגמאות וזה חוצה מחנות פוליטיים)

אף אחד בהיסטוריה לא היה מונע מזדון וחפש להרוס את המדינה שלו. לא גרמנים ב-33, לא רוסים היום שתומכים בפוטין. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

בינתיים אני רק רואה איך גורמי שמאל קיצוניים חודרים לצבא ולארגונים ממשלתיים

וואי וואי, זה מעבר לטמינת הראש באדמה, אלו הזיות קשות.
ממה שאני רואה ב-20 שנה האחרונות כמות חובשי הכיפה בדרגות הבחירות במגמת עליה.
סיכוי גבוה מאוד שנראה רמטכ"ל בוגר ישיבה בקרוב מאוד.
אתה אומר שהם מצביעים למרצ וחברים ב-"שלום עכשיו"?

מה אתה לוקח?

אמיתות יתר הדברים שלך לא שונה בהרבה...
תמשיך לחיות במציאות הדמיונית עם היתר. נקווה שתתפקחו לפני שהכל פה יגמר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

עצוב אבל ממש לא מפתיע שאם רוצים אז אפשר לאורך זמן לעצב ולתכנת חלק מהאוכלוסיה לחשוב שכאשר מאכילים אותם קקה הם יחשבו שמאכילים אותם נוטלה ולא יתלוננו...

השלטון והמנהיגים תמיד רוצים וירצו עוד ועוד כוח ושליטה על האזרחים... ואם נותנים להם את החופש אז בשמחה יהפכו את השלטון לדיקטטורה עם מראה חיצוני של דמוקרטיה.

אני עוקב אחרי INSIDE RUSSIA ושם הוא גם מציין איך לאורך שנים פוטין ושות' העבירו חוקים והכינו את הקרקע למה שיש היום, ככה בשקט וביס אחרי ביס בקטנה עד למצב שהיום כבר יש חוקים ליזרוק אנשים ל15 שנה בכלא כי אמרו משהו שלא מתאים לשלטון.

היום מוכרים לאותם אנשים  שחייבים את השינויים תוך שימוש בסיסמאות כמו משילות/ימין/"נראה מי הבוס לערבים" וכו' וכו'- אבל מי מבטיח שבעוד כמה שנים כל החוקים והשינויים לא ינוצלו כנגד אותם אזרחים?  

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 3

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה החלום של כל ממשלה. לא של כל מדינה.

גם ממשלת שמאל הייתה שמחה לעשות מה שהיא רוצה, לא חושב שבמקרה הזה הדמוקרטיה גם לא הייתה נהרסת.

מנדל קרייטון: "כוח נוטה להשחית, וכוח מוחלט משחית באופן מוחלט. אנשים גדולים הם כמעט תמיד אנשים רעים".

שמאל/ימין/מרכז - כולם בני אדם וכולם אותו דבר ואף אחד מהם לא יעמוד בפיתוי.

• אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

אף אחד בהיסטוריה לא היה מונע מזדון וחפש להרוס את המדינה שלו. לא גרמנים ב-33, לא רוסים היום שתומכים בפוטין. 

אני בטוח שב1933 היו להיטלר גם מצביעים יהודים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...