Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מצביע לבריאן לרשות הממשלה בלי למצמץ פעמיים.

ולגבי איזו אידיאולוגיה יש לו, אין לי מה לשכנע אותך כי אתה נחרץ מדי בשביל שיהיה איתך שיח מעניין עבורי, אז אין טעם להכנס לזה.

לי אישית לא מעניין בכלל ה'ביחד', ואני לא חושב שזה מה שהם מייצגים (גם אם הם מתיימרים לעשות זאת).

נתתי לך דוגמאות לדברים טובים (מבחינתי) שהם עשו, אתה לא סותר כלום, אתה תקוע בטיעון הזה של 'הוא טמבל/עצלן' וכו'. לכן אני גם לא מגיב לזה יותר כי זה פשוט לא מעניין.

אתה עסוק בלהסביר למה אי אפשר להצביע להם, ולא פעם אחת אמרת למה כן אפשר להצביע לאחרים.

היות ועבורי אני אשים פתק לבן לפני שאצביע לליכוד/מחנצ בקונסטלציה הנוכחית שלהם, ובנט משיחי-דתי, אני נשאר עם כחלון ומרצ.

כחלון והליכוד זה אותו דבר אז הוא כבר פסול.

מרצ הם אכן האלטרנטיבה היחידה שאני ראיתי בבחירות האחרונות, והם תותחים מבחינת עבודה פרלמנטרית - אבל יש לי יותר מדי סתירות עם האידיאולוגיה שלהם ביותר מדי מישורים בשביל שאוכל לתעדף אותם ע"פ לפיד.

ולכן אני שוב חוזר לנק' אותה אמרתי כבר מזמן, שלרמות כל הפסים האישיים נגד לפיד לא ראיתי שום סתירה לה - הם הכי פחות גרועים, עבורי.

עבורך לא? אשרייך.

לראיה, יש כמה וכמה דברים שהם עשו איתם אני מאוד מסכים.

האם הם ענו על כל הציפיות שלי? לא

האם יש סתירות בדברים שהם עושים? כן, וזה מאוד מאוד מעצבן

אבל היות ואין לי אלטרנטיבה, אני 'תקוע' עם המפלגה הזו כרגע.

אם הליכוד יקדם את האלמנטים הליברליים, יפסיק עם הצימוד לדת, אני אהיה מוכן 'לבלוע' את המשנה המדיני הקלוקל שלו ולתת לו קול.

אם המחנ"צ יפסיקו להיות סוציאליסטים מחבקי וועדים, וישימו בראש איזה מועמד פסאודו נורמלי עם דופק, יש מצב שהם יקבלו את הקול.

אני פתוח להצעות, אני לא ראש בקיר, לא נעול - לא כלום. אבל אני צריך לראות אלטרנטיבה אמיתית בשביל שזה יקרה.

ואת זה אני לא רואה כרגע, גם אם תגיד עוד מאתיים פעם שלפיד הוא טמבל חסר אידיאולוגיה, זה לא ישנה את התמונה הכללית - והיא (מבחינתי) ש'יש עתיד' הם הכי פחות גרועים מבין אופציות לא-משהו בעליל, בניסוח עדין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

די, לא, אין, די, לא, זה לא אמיתי

מצ"ב סטטוס של מירב בן ארי, ממפלגת כולנו, בנוגע ל"עיסוק האובססיבי בשכר נבחרי הציבור".

והתגובה של אחד, יואב רבינוביץ', אדירה ביותר:

ברכות למירב בן ארי על הפוסט הנהדר הזה עם נימוקים כל כך מקוממים, שהנחמה היחידה בהם היא שברור שהם נובעים מטמטום.

הפוסט כולו מדהים. מירב בן ארי עונה לטענות על שכר הח״כים המוגזם וטוענת שהיא מרוויחה פחות ממלצרית (אמיתי זה בפוסט), בוכה שהיא לא יכולה לעבוד בעבודה נוספת, ושבכלל היא עובדת נורא קשה. אבל יש ארבעה ציטוטים ספציפיים שהפילו אותי:

1. ״אנחנו עובדים 5 ימים לפעמים גם שישה ושבעה אם יש שבת תרבות״ (מה)

2. ״ובכלל חתונות, בר מצוות, בריתות, בת מצווה, ימי הולדת, הדלקת נרות, נטיעות, פתיחת מחלקה מיוחדת, תחרות ספורטיבית, טקס סיום צבאי, פדיון הבן, חינה וכדומה, אם את לא באה אז זה לא בסדר וזה בהחלט לא מכבד.״

למישהו פה מבני התמותה שחברים שלי בפייסבוק אי פעם שילמו על זה שהוא הוזמן בעל כורחו לארוע חברתי? אתם קולטים שמירב בן ארי חושבת שמגיע לה כסף על זה שהיא אוכלת שניצלונים בזמן שחותכים לתינוק את הבולבול? את בכלל מבינה את הקונספט של שליחות ציבורית, מירב? סליחה, את הקונספט של עבודה?

3. ״למה כל כך קל לתקוף את הח"כים? למה נבחרי הציבור חוטפים את כל האש? למה אין התייחסות לשיאני השכר במגזר הציבורי? איפה הצדק שנתב בנמל חיפה מקבל 70 אלף שח ונזכיר לציבור הקוראים שרק עכשיו חתם יו"ר ההסתדרות על עוד העלאת שכר. כאן השתיקה יפה.״

היי מירב! את יודעת עם *מי* חתם יו״ר ההסתדרות על עוד העלאת שכר? עם שר האוצר! יודעת מי זה? תבדקי בתמונת הרקע שלך. יש לכם תמונה משותפת. הוא הכניס אותך לכנסת. וזו אכן פעם ראשונה שאני שומע שנתב בנמל מקבל 70 אלף ש״ח. בחיים לא התייחסו לזה בתקשורת אף פעם. מקווה שיעשו על זה כתבה או תחקיר מתישהו.

4. ״אני אישית החלטתי לא לוותר על ההעלאה ולתרום את הכסף הזה למקום שכנראה יצטרך אותו יותר ממשרד האוצר.״

באמת??? יצטרך אותו יותר ממשרד האוצר?!?!?!

את

חברת

כנסת

ב״כולנו״!!!!

את יודעת שהכסף במשרד האוצר לא הולך הולך לפקידי האוצר, נכון? הוא הולך לאזרחים, מחולק על ידי השר שעומד בראש המפלגה שלך (תמונת רקע, זוכרת? תסתכלי שוב) ובהתאם לתקציב שקבעה הקואליציה שאת חברה בה. את חושבת שהכסף צריך להגיע לחלשים? למוחלשים? לעובדים? לפועלים?

תצביעי על זה! דברי עם כחלון! תעשי משהו עם העבודה המחורבנת שלך בין ברית מילה לחינה.

אם את התייאשת מהדרך שבה משרד האוצר מחלק את הכסף שלנו, מה אנחנו אמורים לעשות?

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור, במקום להתעצבן אתה פשוט באמת יכול לכתוב לי מה אתה חושב שהאידאולוגיה של יאיר, או איפה אני יכול לקרוא עליה. זה לא לשכנע אותי או לנהל ויכוח נצחי - אני רוצה לקרוא ולהשכיל. למשל על מקומה של הדת בישראל, או פתרון לסכסוך עם הערבים, או העוני כאן.

כתבתי כאן בשרשור בעבר שאני מצביע למרצ - גם כי הם עושים עבודה פרלמנטרית טובה, וגם כי הדעות שלהם בנוגע לסכסוך קרובות לשלי (חוץ מנסיגה מהגולן, אולי, שגם ככה לא רלוונטית היום לכלום). שקלתי להצביע למחנה הציוני בפעם האחרונה, אבל ויתרתי על זה, כי הם לחלוטין הפסיקו להתייחס לסכסוך וזה נושא שחשוב לי.

אני בטוח שיש עתיד עשו גם דברים טובים, באמת. אין אף מפלגה שעושה רק דברים רעים. אין לי איך או למה לסתור את זה. אני מבין לחלוטין את הבחירה שלך, כמו שאני מבין את אמיר74, אייל ועוד רבים אחרים. מן הסתם, השיקולים שלי והדברים שחשובים לי זה לא השיקולים שלכם. גם אם נעזוב לרגע את דמותו של יאיר, אישית אני מאמין שכל מה שאתה מתאר לא מתנגש עם מה שאני כותב על "המרכז הפוליטי", ואני לא מאמין שממקום כזה יכול להגיע פתרון לרוב הבעיות האקוטיות שיש לישראל. אבל אנחנו מתווכחים על דעות, וממלא איש כאן בחיים לא ישכנע אף אחד אחר בכלום, אז חבל על העצבים :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבנגי, למרות שאני מסכים עם חלקים ממה שאתה אומר (וכיום גם לא הייתי מצביע ללפיד), אתה לא מעוניין לשמוע דברים חיוביים עליו.

אתה קצת שקוע בזלזול שלך בו ובמה שהוא עושה, שאי אפשר להראות לך שהוא באמת עשה דברים.

הוא באמת רצה לעשות שינוי אבל לצערנו עכשיו הוא התקפל בשביל שיהיה לו סיכוי להרכיב קואליציה.

פורסם

יוסי -

אז למי כן?

מחנ"צ?

יבגני -

יש את המצע שלהם, יש כל מיני מפגשים בהם הוא נכח, יש די והותר חומר זמין. סלח לי אם נשמעתי עצבני (אני לא) זו לא היתה הנימה וכנראה שהניסוח שלי לקה בחסר אם זה מה שחשבת. אני לא בנאדם שנותן לק לאצבע שם מול הרוח והולך להצביע, אני חופר לפני כן, הולך למפגשים, בודק מה מי מו. עשיתי זאת בבחירות האחרונות, וגם באלו שלפניהן, והגעתי למסקנה אליה הגעתי.

תיארתי כאן כל מיני סאבסטים של שיקולים שהביאו אותי לשם, לא רואה סיבה להמשיך לסנגר על אף אחד, מה גם שאני מסכים עם הדברים שנכתבו בהודעה מעלי בנוגע לגישה והאנטגוניזם שאתה מציג כאן ולכן לא רואה טעם אמיתי בניהול דיון.

לגבי ה'כולם בדעה שלהם ואף אחד לא משתכנע', דבר בשם עצמך. אני כבר שיניתי את דעתי מכל מיני דיונים, גם מכאלו שהיו כאן בקארס. לבוא לדיון עם ראש נעול זה משעמם ובעיקר חסר תכלית, בעיני לפחות.

פורסם

רק צריך לקרוא.

http://www.yeshatid.org.il/platform

לאיזה עוד מפלגה יש מצע כזה מפורט ?

עשו עבודה נהדרת בקדנציה הראשונה, חבל שלא המשיכו באותה דרך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מצ"ב סטטוס של מירב בן ארי, ממפלגת כולנו, בנוגע ל"עיסוק האובססיבי בשכר נבחרי הציבור".

השיקול המכריע לענין גובה השכר של חברי הכנסת הוא הקטנת הפיתוי לשחיתות. מבחינה זו זה דומה לשכר השופטים. כדאי לנו שישלמו שכר גבוה לח"כים, שכר שמקטין את הפיתוי לשחיתות אצל חלקם, ובכך מונע נזקים אדירים של חקיקה רעה משיקולים לא ענינים.

יהודה

פורסם

אין לי בעיה עם השכר, הטיעונים שלה לעומת זאת.... מביכים.

פורסם
יבנגי, למרות שאני מסכים עם חלקים ממה שאתה אומר (וכיום גם לא הייתי מצביע ללפיד), אתה לא מעוניין לשמוע דברים חיוביים עליו.

אתה קצת שקוע בזלזול שלך בו ובמה שהוא עושה, שאי אפשר להראות לך שהוא באמת עשה דברים.

הוא באמת רצה לעשות שינוי אבל לצערנו עכשיו הוא התקפל בשביל שיהיה לו סיכוי להרכיב קואליציה.

שוב, אני לא לוקח את הקרדיט ליש עתיד על דברים טובים שהם עשו כאן (אור הזכיר חקיקה לטובת ניצולי שואה, אני חושב).

וכן, מעטים הם האנשים בעולם, שאני מזלזל בהם כמו שאני מזלזל ביאיר. כתבתי על זה המון כבר, אז לא אכתוב עוד יותר מדי, אבל אני בטוח שבתור אדם משכיל נתקלת לא פעם ולא פעמיים בכאלו שקראו איזה מאמר בויקיפדיה, ועכשיו מתווכחים איתך בלהט על נושא שאתה למדת וחקרת במשך שני תארים. זה יאיר. הכוונות הטובות שאולי יש לו לא ישנו את זה. ואני אישית לא יכול לכבד בן אדם כזה.

אבל גם אם נעוזב אותו לגמרי - אני חושב שהמפלגה כמפלגה מכוונת למקום מאוד רדוד. הם אומרים הרבה דברים שהם מאוד "קונצנזוס", שעם זה קל להשיג בוחרים, לפחות בשלב הראשון, אבל אני חושב שאנחנו צריכים מנהיגים שמסוגלים להכריע באמת בשעת הצורך. וכן, ביבי לא עושה את זה, וכן, כנראה שגם בוז'י לא היה עושה את זה. אבל אני חושב שבמפלגות יותר ברורות מבחינת אוריינטציה כלכלית ומדינית יש יותר סיכוי שיצמח מישהו שכן מסוגל לזה, מאשר במפלגות מרכז שונות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו איזה מפלגות למשל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
די, לא, אין, די, לא, זה לא אמיתי

והתגובה של אחד, יואב רבינוביץ', אדירה ביותר:

ברגע שזו רמת ההתבטאות: "

הנחמה היחידה בהם היא שברור שהם נובעים מטמטום."

כבר ממש לא מעניין מה יש לעוד מתלהם לאמר.

התנפץ הפין מהשיח המתלהם והלא ענייני הזה.

זה שכותבים בעברית צחה, לא אומר שמבחינת המשמעות מה שכתוב זה לא "נה-נה-נה, יבנזונה".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...