Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלי אולי תחזק את הועדים אבל תחליש את הטיקונים ואני חושב שטובת האזרח מעניינת אותה, מה שאי אפשר לומר על הממשל הנוכחי. אגב - למרות שהייתי מצביע לה אני חושב שמה שהמשק צריך זה דוקא דה-רגולציה ופחות חוקים ההתערבות ממשלתית, היום המצב פשוט לא נורמלי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

זה פשוט זלזול באינטיליגנציה של הציבור והיעדר אג'נדה ברורה

אתה מתאר כאן את המנצח של הבחירות, או את המפסיד? :)

לדעתי שלי יחימוביץ' היא אחת הפוליטיקאיות מהזן המוזר הזה בישראל - אלו שיש להם אידיאולוגיה ברורה מוצהרת ולא אופורטוניסטית (אני סבור שהיא בפוליטיקה בשביל לעשות שינוי, לא בשביל 'לעשות לביתה').

הבעיה המרכזית שלי איתה היא שאני חושב שהאידיאולוגיה שלה מטופשת (פסאודו קומוניזם שכזה), וזה מבאס כי הייתי שמח לתמוך בה וב'זן' הזה שהיא מייצגת, אבל לצערי המשנה הכלכלי שלה הזוי לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קומוניסט זו לא קללה, אבל יש מעט מאוד כאלו. לא כל מי שתומך בועדי עובדים, או כלכלה סוציאליסטית הוא קומוניסט. אני לא חושב ששלי יחימוביץ רוצה להקים דיקטטורה של הפרולטריון ולתרום את רכושה (ואני מנחש שהיא לא עניה מדי) למדינה.

לא חושב שההייטק צפוי לקרוס בגלל שמאלנים. אם כבר, אז בגלל אלו שיותר חשוב להם לדחוף עוד כמה שעות יהדות לילדים בבית ספר יסודי, מאשר ללמד אותם חשבון.

רומן, גם לליכוד אין אג'נדה של ממש. הם אפילו לא טרחו לפרסם מצע, עד כמה שאני זוכר.

לא יודע, אולי זו התחושה הסובייקטיבית שלי, אבל נדמה לי שיש בערך 0 פוליטיאקים (בטח בימין) בארץ שמה שמעניין אותם זו ישראל, כמדינה. כמובן שעל נבחרי הציבור הערביים בכלל אין מה לדבר..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא מסכים איתך יבגני, אני בטוח שיש הרבה כאלו שמעניין אותם מאוד ישראל כמדינה, פשוט הדרך שלהם (או מה שנראה כהיעדר חזון טווח-רחוק) לא תואמת את ההשקפה שלי (ואני מניח שגם לא את שלך ;)).

אני חושב שביבי, עם כל הרתיעה שלי מהאיש והתופעה, חושב שהמעשים שלו הם אלו ששומרים על מדינת ישראל מפני השמדה המונית או משהו בסגנון.

כמובן שיש 'אורן חזנים' ו'איתן כבלים' אבל לדעתי אי אפשר לומר שזו נחלת הכלל המוחלט.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אוריו - לשלי בהחלט יש אג'נדה והיא די הגונה, פשוט דעותיה לא מקובלות עלי ולדעתי הרות אסון.

יבגני - לליכוד יש אג'נדה הישרדותית ברורה, עם עתיד לא ברור לאחר תום ימי ביבי (אלא אם בנט יחליפו).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה לא ברור - יאיר!

(נתניהו)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבחירות האחרונות היו סביב ביבי, כן ביבי או לא ביבי. רק מי שחיפש במיוחד באינטרנט מצא אג'נדות.

הפוליטיקאים מספקים בידור לציבור, לא מעבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ואמנם שטרם ראיתי את הסדרה, כבר מס' שנים שאני טוען בדיוק את זה - כל הבלבולי שכל על איראן דאעש וכו' זה בסה"כ מסך עשן, האיום הקיומי על ישראל, מבחינתי, זה הפן הכלכלי-חברתי (שקשור באופן הדוק לשחיתות). אותי זה כבר הכריע ולמרות שהחיים שלי פה אחלה אני לא רואה את עצמי חי כאן בעתיד, בהנחה שאני ואשתי נרצה משפחה (בתור 'רווק' אין לי בעיה להשאר כאן [הבהרה: בז'רגון שלנו, רווק == אדם ללא ילדים]).

אני מסתכל על האחים הקטנים שלי: שניהם ילדים טובים (ילדים, 18 ו21), שניהם מעל לממוצע מבחינת יכולות - ומצד שני שניהם ילדים לאותם הורים שכירים מעמד בינוני בלחץ, ולא נראה שהם הולכים להנדסה. אני חושב מה בדיוק הם יעשו בחיים ואיך הם יסגרו את החודש, ומבין שזה לא נראה טוב עכשיו ורק הולך להתדרדר עם הזמן. באסה.

זה מאוד נכון. ותראה את הסדרה. רק ההדגמה של הנפילה של ישראל במדד השחיתות העולמי (ראה כאן) צריכה לפתוח לנו עיניים. שלא לדבר על שאר גורמי העוני שזליכה מציג. לא פלא שעשרות (!!) אנשים סביבי עברו לחו"ל או רוצים לעבור.

אתה מתאר כאן את המנצח של הבחירות, או את המפסיד? :)

לדעתי שלי יחימוביץ' היא אחת הפוליטיקאיות מהזן המוזר הזה בישראל - אלו שיש להם אידיאולוגיה ברורה מוצהרת ולא אופורטוניסטית (אני סבור שהיא בפוליטיקה בשביל לעשות שינוי, לא בשביל 'לעשות לביתה').

הבעיה המרכזית שלי איתה היא שאני חושב שהאידיאולוגיה שלה מטופשת (פסאודו קומוניזם שכזה), וזה מבאס כי הייתי שמח לתמוך בה וב'זן' הזה שהיא מייצגת, אבל לצערי המשנה הכלכלי שלה הזוי לגמרי.

כן, לשלי יחימוביץ יש מאפיינים קומוניסטיים מסוימים בתפיסה הכלכלית. בסדר. אבל מה שאתם עושים פה זה בדיוק מה שאתם עושים עם ימין ושמאל - מציגים דברים כאילו הם שחור ולבן. אם יש מאפיינים קומוניסטיים מסוימים אז זהו, היא קומוניסטית מלידה ואם תעלה לשלטון היא תהפוך את המדינה לברה"מ? ברור שלא.

מציע במקום זאת לבחון את תוכניותיה כשפשוטן, למשל התוכנית הזו. ראו זה פלא, חלקים משמעותיים מהתוכנית שלה תואמים למה שמציע זליכה. האם זה באמת רע לבטל הטבות מס לתאגידי הענק? להרוויח ממשאבי הטבע? להעלות מיסים לעשירים? להוריד את המשכורת של חברי הכנסת?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שביבי, עם כל הרתיעה שלי מהאיש והתופעה, חושב שהמעשים שלו הם אלו ששומרים על מדינת ישראל מפני השמדה המונית או משהו בסגנון.

כמובן שיש 'אורן חזנים' ו'איתן כבלים' אבל לדעתי אי אפשר לומר שזו נחלת הכלל המוחלט.

ברשותך אהיה ציני ואגיד שלדעתי הוא פשוט אדם תאב כוח (עם אשה תאבת כוח) ומבחינתו לעמוד בראשות המדינה זה כבר הניצחון. במקביל הוא מטפח קשרים עם אנשים מאוד חזקים כלכלית וכשיפסיק להיות ראש ממשלה הוא או יקבל עבודה סופר-יוקרתית אצל אחד מהם, או יעזוב את הארץ, או שניהם.

יבגני - לליכוד יש אג'נדה הישרדותית ברורה, עם עתיד לא ברור לאחר תום ימי ביבי (אלא אם בנט יחליפו).

אל תפחיד אותי, בבקשה. הייתי רוצה מתישהו לחזור לארץ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רציתי לכתוב על שלי, אבל sronis, הקדים אותי וביטא את מחשבותי בדיוק.

הדיון, אם שלי היא כן\לא קומוניסטית, מזכיר את ציד המכשפות והמקארתיזם.

כאילו שיש רק שתי דרכים, קומניזים או סופר קפיטליזם, שבו הטייקונים חוגגים על חשבוננו, פערי המעמדות הולכים ומתרחבים, ומי שהיום הוא מעמד ביניים, עלול למצוא את עצמו בעוד עשור, עני נטול זכויות ותקווה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אור, אני לא חושב שישראל מעניינת כ"כ את ביבי, למען האמת, אני לא יודע למה הוא בכלל נמצא איפה שהוא נמצא. אולי כמו במקרים אחרים בחיים, כי זה הישג אישי? לא יודע.

אני מניח שלאחר ביבי הימין ימשיך לזוז ימינה, ומי שיעמוד בראשו היו אנשים שבמקרה שלהם אני בטוח בצורה חד משמעית שלא איכפת להם מישראל - ציפי חוטובלי, גלעד ארדן וחבריהם, שכל מה שמעניין אותם זה הר הבית והתנחלויות.

מניח שבאמת יש סיכוי שיתאחדו עם האחים, ולמען האמת, במצב כזה, אני לא חושב שזה הזוי מדי להניח שיתחילו לעבוד על הקמת בית מקדש שלישי בהר.

מקווה שבפוקס או התערבות אלוהית כלשהי, הם לא ינצחו גם בבחירות הבאות :)

פורסם

רוני, ממש לא אכפת לי מהגדרות כאלו ואחרות.

בדקתי את התוכניות של שלי, רובן נשמעות לי מטופשות להחריד. תבין שאני יוצא מנק' פתיחה של 'אני מעוניין לתמוך בה' אבל לאחר קריאה לא מצליח, תודות לראיית עולם שונה. זה לא קשור למי הגדיר מה, ימין/שמאל וכו', אני פשוט לא מסכים עם הגישה הכלכלית שלה.

לצערי כרגע אין אף מפלגה שמייצגת את הדעות שלי בכנסת (בערך "שמאל מדיני" ו"ימין כלכלי"), שזה מפתיע אותי לאללה כי הן נשמעות בסה"כ די סטנדרטיות. הדבר הכי קרוב זה 'יש עתיד' אבל הם כרגע בגדר ה'אופציה הכי פחות גרועה' ולא ה'אופציה הכי טובה', וזה מבאס.

פורסם
- ציפי חוטובלי, גלעד ארדן וחבריהם, שכל מה שמעניין אותם זה הר הבית והתנחלויות.

לא מדויק. מה שמענין כמעט כל פוליטיקאי הוא רק הצלחתו \ הישרדותו האישית. כדי להצליח בשיטת הבחירות הנוכחית כדאי להם לחבור לצד הימני קיצוני . ברגע שלא יהיה להם כדאי, הם ינטשו את המוטיב הזה. רק שינוי בשיטת הבחירות תפתור את הבעיות האלה.

יהודה

פורסם

בטוח שלהצלחה אישית יש משקל מאוד משמעותי. בסוף רובנו פועלים מתוך איזה דחף כזה, כנראה.

האנשים שהזכרתי לא חוברים לימין הקיצוני - הם פשוט חלק ממנו, בטח חברים כמו אורי אריאל, או יריב לוין, שמתייחס להר הבית כ-"לב".

(אגב מעניינת ההתייחסות שלו לעם כ-"גוף" - יש לתפיסה הזו היסטוריה מאוד ארוכה, חבל שהיא לא עברה מהעולם אחרי מלחמת העולם השניה, וחבל שהוא ועוד חברים מהימין מתחברים אליה).

פורסם
רוני, ממש לא אכפת לי מהגדרות כאלו ואחרות.

בדקתי את התוכניות של שלי, רובן נשמעות לי מטופשות להחריד. תבין שאני יוצא מנק' פתיחה של 'אני מעוניין לתמוך בה' אבל לאחר קריאה לא מצליח, תודות לראיית עולם שונה. זה לא קשור למי הגדיר מה, ימין/שמאל וכו', אני פשוט לא מסכים עם הגישה הכלכלית שלה.

לצערי כרגע אין אף מפלגה שמייצגת את הדעות שלי בכנסת (בערך "שמאל מדיני" ו"ימין כלכלי"), שזה מפתיע אותי לאללה כי הן נשמעות בסה"כ די סטנדרטיות. הדבר הכי קרוב זה 'יש עתיד' אבל הם כרגע בגדר ה'אופציה הכי פחות גרועה' ולא ה'אופציה הכי טובה', וזה מבאס.

לא בדקתי את כולן אבל ממה שראיתי יש שם הרבה דברים חיוביים. חשוב יותר - חלקים נכבדים נראים כאילו הם באמת חיוביים לעם, לעומת התוכניות הכלכליות של הממשלה הנוכחית שהן... מה הן בעצם? חוץ מגניבת מיליארדים מהציבור לטובת תשובה...

מה שתיארת ש"אין מפלגה שמייצגת אותי" זו בדיוק הבעיה שצפה פה - הציבור מצביע על המדיניות הבטחונית ומתעלם לחלוטין מהמדיניות הכלכלית והחברתית. זה בדיוק מה שהמחנה השולט רוצה שיקרה, כמובן, מהסיבות שצוינו למעלה - כי זה מאפשר להם להמשיך עם האג'נדה הכלכלית המושחתת שלהם.

כדי שזה ייפסק חייבת להיות הפרדה בין האלמנטים הכלכליים לאלמנטים הביטחוניים בשני ה"צדדים" (שבינינו, נדחפים לאמצע בין אם הם רוצים ובין אם לאו). אם אתה מצביע ימין בגלל הבטחון ולמרות שמבחינה כלכלית זה אסון, אז אתה פשוט דופק את עצמך.

אגב, אפילו שאי אפשר באמת לפשט את הסיפור, לטעמי הצבעה על הבטחון בלבד היא מטופשת להחריד מהסיבה הפשוטה ששני הצדדים בבירור יעשו הכל בשביל לדאוג לבטחונה של ישראל, ואת "האיום האיראני" הציבור לא יכול למדוד ממילא. הצבעה נכונה הרבה יותר היא על המדיניות החברתית כלכלית. הבעיה היא שההמונים שסובלים הכי הרבה מהמדיניות הזו, מצביעים דווקא על הבטחון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...