Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 190E - הנעת בוקר קשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מרצדס 190E, מנוע 2.3 M102.

בבוקר קשה מאוד להניע את הרכב, הוא מניע לשנייה וישר נכבה, לאחר מכן דרושים די הרבה סטרטרים בשביל להניע את הזקנה.

יש לציין כי הרכב עבר כיוון במכון לקרבורטורים והזרקה לפני כחודש, ציינתי בפני הבעל מקצוע כי הרכב מניע קשה בבוקר.

לאחר מכן, חובר הרכב למכשיר גזים והראה נתונים זיהום גדולים מאוד, הכל כוון לנורמה ונאמר לי שהרכב יניע יותר בקלות בבוקר.

אתמול החלפתי גם פלאגים, ועדיין, אותו סיפור, סטרטר ראשון מניע לשנייה ונכבה, ולאחר מכן הרבה סטרטרים והרכב מניע, ומשתולל על סל''ד מאוד נמוך.

מישהו? רעיונות?

תודה.

פורסם

לא מכיר את הרכב הזה .

ל הייתה לי לפני שנים לא מעטות אלפא עם בעיה דומה, ומה שפתר את העניין זה החלפת משאבת דלק .

האוטו הניע בנגיעה הראשונה אחרי ההחלפה .

בכל אופן אני הייתי מנסה להחליף משאבה .

• תוכן חדש...