Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את האייפד 3 בלי ה3G.

תכל'ס?

לא ממש צריך את ה3G. אני מפעיל נק' גישה בטלפון הנייד והכל מתפקד פיקס.

לגבי הסמסונג/אסוס - האייפד משאיר להם אבק בחוויית המשתמש.

פורסם

תודה, לקחתי את עצתכם

יתכן ובאמת לא צריך 3g, ובכל אופן אם כן אז כבר יש לי סים משני פעיל ללא שימוש

לגבי סעיף 3, האם שווה? (פחות 30% וללא אחריות)

וסעיף 4, איך הסמסונג 8.9 ספציפית?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אחריות זה מנדטורי רק אם מתקלקל לך משהו. תעשה את החשבון לבד... אני יודע שעל הנקסוס 7 נניח יש אחריות בינלאומית שמכובדת על ידי היבואן המקומי של אסוס כך שלא צריכה להיות איתו בעיה בשום מקרה.

הסתכלתי עכשיו על הגלקסי טאב 8.9, מדובר במכשיר בן יותר משנה (זה המון במונחי חיי טאבלט) עם מפרט סביר- (בעיקר מעבד קצת חלש לעומת האלטרנטיבות). המחיר שלו מטורף לגמרי. 3500 ש"ח בארץ? 450 דולר בחו"ל? נקסוס 7 עולה 199 דולר (בארץ 1200 שקל) ועדיף ממנו בכל אספקט. בגדול אין לך שום סיבה לקנות מכשיר אנדרואידי שאינו נקסוס. אתה תסבול בעדכוני התוכנה וחבל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לאבא שלי יש את הסמסונג, לי יש אייפד.

מהירות תגובה של מכשיר? אייפד.

אפליקציות טובות? אייפד.

מסך? אייפד.

קיצר, למעט הקסטומיזציה של האנדרואיד, האייפד מנצח בהליכה.

אם אתה מתכוון לקנות, עדיף לך לקנות כבר 4. התוספת של המעבד מורגשת (וגם יש ליטניינג ותצוגת רטינה).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הTF700 מגניב מאוד, רק שהוא עדיין לא נקסוס מבחינת התוכנה (היא אמנם נקיה יחסית לכל הזבל של סמסונג אבל אף אחד לא מבטיח לך עדכונים) והמסך ברזולוציה נמוכה יחסית (1920x1080) לאייפד (2048x1576) ולנקסוס 10 (2560x1600).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

בבעלותי אייפד 3 וסמסונג גלקסי 10.1

האייפד משמש בתור אלבום תמונות לעבודה, ממשק נוח וזריז.

את הסמסונג אני אונס, הוא כבר שרוט כולו בחלקו האחורי, כנראה בגלל שאני פשוט דוחף אותו בכיס האחסון שמאחורי מושב הנוסע, את הגישה לאינטרנט אני מבצע דרך הסלולרי 4G ואין שום בעיה בסטרים של סרטים באיכות גבוהה (NETFLIX כדוגמא).

אני אוהב את העובדה שעם האנדרויד אני יכול לפתוח הכל, הוא מתחבר למחשב ומשמש כדיסק און קי כשאני צריך להעביר דברים בין מחשבים, בכללית אני שונא לעבוד עם אייטונס ופה התשובה שלי. מבחינתי באפל הכל מסובך ומעצבן ובאנדרויד אני פשוט מוריד סרטים בערב ובבוקר רואה אותם בחדר הכושר, תומך בכל קובץ שאני מוריד, מבחינת מהירות, האייפד מגיב יותר מהר, אבל זה לא שהסמסונג נתקע או משהו, אז במקום חצי שניה לוקח שניה, ביג דיל.

כל אפליקציה לאייפון אני מוצא לאנדרויד, קל לשנות את הממשק בלי לפרוץ ולשחק עם המכשיר.

לכל אחד יש את היתרונות שלו אבל אצלי הסמסונג הוא זה שנמצא בשימוש אינטנסיבי.

haters will hate

פורסם

כבעל גלאקסי נוט 10.1 התלבטתי המון לפני שרכשתי אותו (אציין מראש שלא בארץ).

רציתי את האסוס TF700 אבל חוסר 3G (הייתי חייב) ובעיות מסך שיש לו, הורידו אותי די מהר ממנו.

אח"כ התמקדתי בנקסוס 10 וכמעט הזמנתי אחד בידיעה שארכוש טלפון סלולרי זול על מנת לשמש כמודם 3G בשבילו.

אחרי קריאה לא מעטה גם ממנו ירדתי כי עוד הפעם, יש בעיות מסך למכשיר ולא מעט משתמשים מתלוננים.

לזוגתי גלאקסי טאב 10.1 ולרכוש את טאב 2 ממש לא שווה בגלל חומרה חלשה, אז נרכש הנוט 10.1.

התלונה היחידה שלי כלפיו היא איכות מסך נמוכה ביחס ל-TF700 והנקסוס אבל עדיין טובה ביחס לטאב.

Veni Vidi Vici

פורסם

הייתרון היחיד שאני מוצא באייפד על טאבלט אנדרויד טוב הוא האפליקציה של מגזין EVO.

קריאת המגזין באפליקציה הזו כ"כ נעימה שזה גורם לי למחשבות חטא חולפות על לקנות אייפד רק בשביל זה :lol:

לכל דבר אחר - אנדרויד מהשורה הראשונה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

את הגלקסי טאב 8.9 אני יכול לרכוש ב 1500₪ מזומן סגור באריזה חדשה (אם מישהו רוצה להצטרף לרכישה זה אפשרי)

אין לו 3g להבנתי ווללא אחריות (במקור הוא מאורנג)

והאם זה שווה למרות החסרון שרשמתי לגבי הכבל שלו שהוא יחודי ואין כרטיס זכרון

או שפשוט להשקיע עוד 900-800 שח על איפד או משהוא מקביל עם אחריות ואולי גם 3g

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האייפד 4 לגמרי, אבל לגמרי שווה עוד 800 שקל.

וכמו שאמרתי, זה מה שהייתי קונה.

פורסם
כבעל גלאקסי נוט 10.1 התלבטתי המון לפני שרכשתי אותו (אציין מראש שלא בארץ).

רציתי את האסוס TF700 אבל חוסר 3G (הייתי חייב) ובעיות מסך שיש לו, הורידו אותי די מהר ממנו.

אח"כ התמקדתי בנקסוס 10 וכמעט הזמנתי אחד בידיעה שארכוש טלפון סלולרי זול על מנת לשמש כמודם 3G בשבילו.

אחרי קריאה לא מעטה גם ממנו ירדתי כי עוד הפעם, יש בעיות מסך למכשיר ולא מעט משתמשים מתלוננים.

לזוגתי גלאקסי טאב 10.1 ולרכוש את טאב 2 ממש לא שווה בגלל חומרה חלשה, אז נרכש הנוט 10.1.

התלונה היחידה שלי כלפיו היא איכות מסך נמוכה ביחס ל-TF700 והנקסוס אבל עדיין טובה ביחס לטאב.

אני מתכנן לרכוש בארה"ב טאבלט 10", עד עכשיו התלבטתי בין הנקסוס לבין אסוס TF700.

מה בעיות המסך שלהם?

בעניין הסמסונג - מה ההבדל בין הטאב לנוט פרט למעבד?

למה הם בכלל עשו 2 מכשירים דומים כ"כ?

בנתיים פרט לרזולוציית מסך של הנקסוס, דווקא האסוס נראה לי הכי משתלם, גם מבחינת מחיר (כרגע 70$ יותר מהנקסוס 16GB - לאסוס 32GB ואפשרות להרחבה - אבל המחיר באמזון משתנה במהלך היום משום מה) וגם מבחינת ביצועים כשהחיסרון העיקרי שלו הוא שהוא לא עם אנדרואיד "נקי" וצריך להמתין לעדכונים מאסוס.

פורסם

ההבדל בין הסמסונגים הוא השימוש לו מיועד הטאבלט בעיקר. גם אני לא חסיד של עטים אבל הדבר ממש מגניב אחרי שמתרגלים ומוצא את עצמי כותב לא מעט עם העט שיש לנוט. (בגלל פונקציית העט דרך אגב, הרזולוציה שלו נמוכה ביחס לחומרה שיש בו)

תעשה חיפוש לגבי האסוס - ראיתי אפילו ביקורת בה על המסך שלו נהיה פשוט קו ( דומה לפיקסלים שרופים). קראתי לא מעט בנושא והחלטתי לא לקחת סיכון מה גם שאין לו 3G שאותו הייתי חייב. מעבר לכך, המסך אומנם מעולה (בהשוואה ישירה אחד ליד השני, האסוס מעולה ביחס לטאב 2 של סמסונג שהוא עצמו דרך אגב נחות מהטאב הראשון (P7500) של סמסונג) אבל החומרה שלו וגם של הטאב 2 אותי לא שיכנעה.

לגבי הנקסוס - הייתי ממש קרוב להזמין אחד עם 32GB אבל אחרי מס' ימים של קריאה ב-XDA ומשתמשים שהחליפו פעמיים ושלוש את המכשיר בגלל בעיית מסך, ויתרתי. הנה דוגמא אחת לכך.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1969890

בגלל שבמדינה בה אני מתגורר כרגע, אין נציגות להפעלת אחריות, החלטתי ללכת על בטוח במחיר של ירידה ברזולוציה וקניתי את הנוט. נתוניו דומים גם אם במעט נחותים מהנקסוס (ללא הכללת המסך שבו הנקסוס מדהים) וכרגע הנוט אצלי אוכל כל מה שרק ניסיתי להעמיס עליו ללא שום בעיה. אפשרות SDCARD עם כרטיס 64GB בנוט הופכת את המחשב הנייד למשני בשימוש.

מה שכן, בהשוואה ישירה של טאב 2 (P5100) מול הנוט 10.1 (N8000) איכשהו המסך של הנוט יותר טוב ודעה כזו יש גם למשתמשים אחרים ב-XDA למרות שאין איזכור רשמי לכך (אני עצמי לא עשיתי חיפוש מעמיק בנושא)

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...