Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה פותח אפליקציות על כל המסך ולא כמו חלון רגיל, ושוב מגיע השלב שרוצים לסגור את החלון והאפשרות היחידה היא גרירה שלו למטה. בקיצור זה פיתרון חלקי ולא ממש נוח, מעדיף להישאר עם האריחים ששם הכל עובד בגרירות וכ"ו. ממילא אפשר להוסיף את רוב התוכנות לאריחים ואם לא אז מוסיפים לשולחן עבודה קיצור דרך פשוט ומגיעים לשם בקליק אחד. מה גם שהעתיד מתכנן לנו ממשק טאץ, עדיף להתרגל כבר עכשיו למערכת הייבריד הזאת.

זה בגלל שהשתמשת באפליקצית מטרו, למה להשתמש באפליקציה כזאת?

האפליקציות הרגילות לא נפתחות במסך מלא אלא עם חלון.

(את האפליקציות של התמונות, הווידאו והמוזיקה עדיף פשוט למחוק מראש כדי ששום דבר לא ייפתח דרכם אלא דרך התוכנות הרגילות שגם מותקנות)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נשאל אותך אחרת, יש תחליף מובנה לאפליקציה של האנשים הדואר היומן וכל אלה?

זה נוח זה מרכז הכל ולא בא לי להתקין עוד תוספות כשממילא ברקע רץ כל המטרו. זה לא עוזר למערכת לרוץ מהר יותר אלא ההפך וזה רק לצורך הנוחות.

אז לגבי הנוחות אני כבר התרגלתי לעבוד עם האריחים ומידי פעם עם השולחן עבודה. כמו שליביו אמר פעם, כשלומדים את הקיצורי מקלדת אין שום בעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני פשוט עובד כמו שעבדתי עד עכשיו - טאב של GMAIL פתוח כל הזמן בדסקטופ הישן והטוב.

את האפלקציית מייל, אנשים וכו' מחקתי (Uninstall פשוט) כדי שלא ירוצו לי ברקע.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...