Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום = אקטיון.

היסטורי ושיא הכיעור בכלל - הדה שבו הראשון עם פנס קדמי אחד. נראה כאילו בנה אותו איכר מפחים שהוריד מגג הלול וכופף אותם כמה שהיה לו כוח ביד.(ועדיין אוטו גאוני שפרץ דרך בתפיסה ובהרבה פתרונות טכניים).

פורסם
הדבר המזעזע הזה

hyundai-atos-1.1-01.jpg

כל פעם שפותחים שירשור כזה או מדברים על רכבים מכוערים אני מקווה שאף אחד לא יזכיר את האטוס...

כנראה שהייתי שיכור או על סמים כשקניתי אותה...

(דרך אגב מבחינת אמינות, המקרר הזה לא רואה מוסך יותר מפעם בשנה לפני טסט...)

פורסם

אני דווקא אהבתי את העיצוב העצבני מאד הזה של הרכב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מילא איך הוא נראה, מישהו ראה בכלל על מה היוצר מדבר?!

הוא מתחיל בלהשוות רכבים משוריינים אחרים לחזה של נשים שעבר ניתוח קוסמטי בהשוואה לרכב שלו שהוא טבעי, ממשיך בלהודות שהיצירה שלו לא היתה פרי מחשבה קריאטיבית אלא תוצר של שתיית הרבה וודקה, ועוד מנסה לעורר השראה באנלוגיה שלו ל"חייה את הרגע" שאומרת שהוא לא מבין מישהו ששותה רק כוס אחת או שתיים של וודקה ושצריך לשתות ליטר או שניים...וכל זאת בעודו עמוד ניצב על סף הדלת עם ה"אפוד לוחם" שלו...

כל מילה בסלע. פשוט מגוכך צרור המילים שאותו יוצר מהולל בחר לשחרר מלועו. לא ברור מה עלה בדעתו בעת הראיון.

פורסם

טויוטה יאריס המשפחתית (גירסאת בערך סטיישן ליאריס) מ2 דורות אחורה (2002 נניח) לא מדירה את רגליה מהתחרות.

יאריס מלפנים, קוביה מאחור

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
טויוטה יאריס המשפחתית (גירסאת בערך סטיישן ליאריס) מ2 דורות אחורה (2002 נניח) לא מדירה את רגליה מהתחרות.

יאריס מלפנים, קוביה מאחור

אתה מתכוון ליאריס ורסו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה רכב מכוער -

jaguar xj220

Jaguar+XJ220+%252813%2529.jpg

אתה בטוח שאתה בפורום הנכון? , בתרבויות מסוימות על הודעה כמו שלך , שולחים לכלא במקרה הטוב, לכיכר העיר במקרה הרע.

בכל אופן , היגואר הנ״ל מכוערת כמו בר רפאלי ...

אני עדיין מקווה בשבילך שהייתה ציני.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אני מת על המולטיפלה MK1. רק ידנית, שישה מקומות ודשבורד ביזארי - הימים שבהם פיאט ייצרה לפעמים משהו מעניין (גם אם לחלוטין לא אמין...)

תואר "הרכב המכוער ביותר" לא צריך להינתן לאיזה יצרן קונספט בולשביק שיכור אלא ליצרן גדול שמציף את השוק בזוועה שלו. ליונדאי אטוס יש מקום של כבוד ברשימה, אבל את הנזק שעשתה מזדה עם הדור האחרון של הלנטיס (2003-4) אי אפשר לנצח.

• תוכן חדש...