Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות לרכוש את המגבר במחיר טוב.

האם המגבר הזה איכותי ?

יתאים לחיבור קומפוננט FOCAL K2P בחיבור אקטיבי ?

יש מגבר יותר טוב במחיר של עד 2500 ש"ח ? (מגבר 4 או 6 ערוצים)

זה המגבר:

woofersetc.com/p-586-c2k-25x-zapco-competition-4-channel-300-watt-amplifier.aspx

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

מדובר במגבר 4 ערוצים החלש יותר מסידרת הקומפוטישן הגבוהה ביותר של זאפקו אבל ב-2500 לא מדובר במציאה

אני במחיר הזה הייתי מחפש VRX 300.4 כאופציה ל-4 ערוצים

או Z אודיו ליוויתן II כאופציה ל -6 ערוצים ,את שניהם אתה יכול למצוא בפורום מכירה.

פורסם

המחיר הוא למגבר חדש ולא יד שניה.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

אם מדובר במחיר לחדש אז זה מחיר טוב ,אתה לא תמצא מגבר 4 ערוצים איכותי יותר בתקציב הזה לחדש

אני גם דיי בטוח שהוא מגבר אנדרייטד וגם ה-K2P הוא סט דיי נציל ,כך שלא הייתי פוסל על סף.

רק תוודא שבמחיר הזה מוכרים לך את המגבר גם עם חיבורי ה-SymbiLink כי המגבר

הנ"ל מגיע ללא כניסות RCA סטנדרטיות אלא מיוצבות.

פורסם

זה מאוד סובייקטיבי, יש מי שמגביר K2P על 50RMS ומבסוט ויש מי שמגביר על 200RMS ומבסוט.

המגבר לכשעצמו איכותי מאוד ולא אנמי, הייתי ממליץ לך לעשות "ניסוי כלים" ולחבר מגבר אחר בהספק דומה או מעט גבוה יותר (60-70) ולבדוק האם מבחינת העוצמה התוצאה היא לרוחך, ולפי זה לקבל החלטה מגובשת יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מנסיון אצלי וגם אצל יוני בזמנו, הk2p אוהב עוצמה למרות הנצילות שלו.

אצלי הוא מוגבר על 150rms אקטיבי ואצל יוני היה אפילו יותר.

לא ניסיתי בפחות מזה אז אין לי מה להעיד.

פורסם

קניתי בסוף Alpine PDX-5.

פורסם

שינוי כיוון קיצוני, תתחדש, מגבר All In One, חזק יותר ואיכותי פחות, מקווה שתהיה מרוצה ממנו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

על הגברה ל K2P אפשר לדבר הרבה . במיוחד שיש דגמים של 2 אום ויש של 4 . דגם של שני אום הרבה יותר כל למצוא לו מגבר כי בשני אום עוצמה גדלה , לפחות בבקלאס A\B .

נ.ב. אחלה מגבר תתחדש .

• תוכן חדש...