Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.....

תוכל להמליץ על משהו ללמוד? על איך ללמוד?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין תחליף למורה טוב בהתחלה.

יש דברים שלא לומדים בהתכתבות.

טכניקת נגינה נכונה - זה אחד מהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אין תחליף למורה טוב בהתחלה.

יש דברים שלא לומדים בהתכתבות.

טכניקת נגינה נכונה - זה אחד מהם.

ליביו

מה זאת אומרת טכניקת נגינה?

סרטוני וידאו שמסבירים את הטכניקות לא יעשו את העבודה?

פורסם

כשיש לך בסיס טוב תוכל להעזר בסרטונים והם גם יהיו פרודקטיביים עבורך ,

כשאתה מגיע מאפס אין שום סרטון שיעזור לך לעלות על הפסים.

Gn'f'R

פורסם
כשיש לך בסיס טוב תוכל להעזר בסרטונים והם גם יהיו פרודקטיביים עבורך ,

כשאתה מגיע מאפס אין שום סרטון שיעזור לך לעלות על הפסים.

תגדיר שנייה מאפס?

אני צריך להבין אם עברתי את הרמה שאתם מגדירים שאני חייב מורה

פורסם
תגיד לי אתה ,

אתה מעביר אקורדים ?

מנגן איזשהו סולו ולו הכי קצר ודבילי ?

תן לי משהו.

הכי קצר ודבילי,

פיראטס אוף קרביאן, את ההתחלה.

יסמין-הפיל הכחול, הפזמון

אהבה הישנה , ההתחלה

טאבים שלושתם.

אני מעביר בצורה בסיסית מאוד בין EM AM DM

כי אני פשוט הייתי צריך להעביר בניהם בשיר של עידן עמדי כאב של לוחמים.

אני לא מתאמן כ''כ הרבה מפאת חוזר זמן. אני מקווה שבחופשים יהיה לי זמן רב יותר.

[תלמיד בכמה מסגרות]

אבל זאת בנתיים ה''טכניקה'' שלי הפריטה שלי קצת בעייתית, אבל הכל למדתי מחברים שלי שמנגנים.

פורסם

באמת שאין תחליף אמיתי למורה למרות שכבר יצא לי לפגוש אנשים שלמדו לנגן לבד, חלקם אפילו מדהימים.

תתחיל לטחון סירטוני לימוד ברשת, אם תרצה שלח לי בפרטי מאיפה אתה ואני כבר אחבר אותך עם מורה.

וערן, למה שודדים? מורים שמגיעים אליך הביתה לוקחים היום בממוצע 120 ש"ח לשעה, מדובר בבעל מקצוע (בהנחה שהוא מקצועי) שמגיע אליך הביתה ונותן לך שעה מזמנו. חשמלאי שמגיע אליך הביתה לוקח בדר"כ בין 150-250 לביקור אז למה מורה נגינה הוא שודד?

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם

אנרכיה,

בחופשה שלך תקפוץ לערד לאיזה שעתיים , אתן לך שיעור 'חינם אין כסף' :arrow:מחיר מיוחד לחבר אוף טופיק ,

מבטיח לך שתצא עם עשן על המים .

עריכה -

צחי , כמורה בעצמי לא דימינתי מעולם לגבות סכומים כמקובלים בחוץ,לרוב מדובר בבני נוער - מאין להם הכסף ?

Gn'f'R

פורסם
באמת שאין תחליף אמיתי למורה למרות שכבר יצא לי לפגוש אנשים שלמדו לנגן לבד, חלקם אפילו מדהימים.

תתחיל לטחון סירטוני לימוד ברשת, אם תרצה שלח לי בפרטי מאיפה אתה ואני כבר אחבר אותך עם מורה.

וערן, למה שודדים? מורים שמגיעים אליך הביתה לוקחים היום בממוצע 120 ש"ח לשעה, מדובר בבעל מקצוע (בהנחה שהוא מקצועי) שמגיע אליך הביתה ונותן לך שעה מזמנו. חשמלאי שמגיע אליך הביתה לוקח בדר"כ בין 150-250 לביקור אז למה מורה נגינה הוא שודד?

קיבלת מסרון :)

אוקיי, אתה אומר שאפשר לבד רצוי שלא..?

פורסם

לטעמי אתה לא בכיוון של אתה לא צריך מורה.

במיוחד אם הטכניקת פריטה שלך היא בעייתית אפילו להגדרתך.

בגדול כמו שצחי אמר - יש אנשים שלמדו לבד ומסרטונים ומנגנים מדהים.

על כל אחד כזה יש כנראה 50 שלא ידעו לעולם לנגן כראוי.

אחרי שלומדים טכניקה ובסיס נכון של איך להחזיק , לפרוט ועוד כמה דברים בסיסיים - אפשר להתקדם.

עוד כלי חשוב מאוד שאנשים נוטים לא להכיר הוא המטרונום אגב.

אחרי שלמדת את הטכניקה הנכונה - הבסיסית - אפשר לרוץ על חומר תיאורטי ו"השלמות" לבד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בפשטות - צריך להנות. אתה נהנה מאיך שאתה מנגן היום? אם היה לך את הניצוץ הזה שיש למעטים לא היית צריך עזרה, אתה מאלה שיצטרכו לעבוד קצת. קח בקלות, זה בערך 95% מאיתנו.

אם אתה לא נהנה, אני מניח ששעה עם מורה שמבין מה אתה רוצה ממנו יכולה לכוון אותך לכיוון הנכון.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אנרכיה,

בחופשה שלך תקפוץ לערד לאיזה שעתיים , אתן לך שיעור 'חינם אין כסף' :arrow:מחיר מיוחד לחבר אוף טופיק ,

מבטיח לך שתצא עם עשן על המים .

עריכה -

צחי , כמורה בעצמי לא דימינתי מעולם לגבות סכומים כמקובלים בחוץ,לרוב מדובר בבני נוער - מאין להם הכסף ?

בני נוער לרוב מקבלים כסף מההורים, במיוחד אם מדובר בחוגים וללמוד גיטרה זה סוג של חוג. סה"כ מדובר באנשים שמתפרנסים מכך ואין סיבה שהם לא יוכלו להתפרנס בכבוד. התחום הזה מלא בחאפרים שהם "מורים" לגיטרה (אבל לא מלמדים כלום), אני חושב שעל מורה טוב להוציא את הסכום שציינתי למעלה זה בסדר גמור. הרי כל אחד מאיתנו יכול להחליף שמן, פלאגים ופילטרים לבד ועדיין חלקנו הולכים למוסך (והרי עוד תחום מלא בחאפרים).

אנרכי, אני מצטרף להצעה של ערן. דבר איתי באיזו שבת, תקפוץ לקפה ונג'מג'ם יחד :)

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם
בני נוער לרוב מקבלים כסף מההורים, במיוחד אם מדובר בחוגים וללמוד גיטרה זה סוג של חוג. סה"כ מדובר באנשים שמתפרנסים מכך ואין סיבה שהם לא יוכלו להתפרנס בכבוד. התחום הזה מלא בחאפרים שהם "מורים" לגיטרה (אבל לא מלמדים כלום), אני חושב שעל מורה טוב להוציא את הסכום שציינתי למעלה זה בסדר גמור. הרי כל אחד מאיתנו יכול להחליף שמן, פלאגים ופילטרים לבד ועדיין חלקנו הולכים למוסך (והרי עוד תחום מלא בחאפרים).

אנרכי, אני מצטרף להצעה של ערן. דבר איתי באיזו שבת, תקפוץ לקפה ונג'מג'ם יחד :)

קפה, אולי שוקו :-D

אוקיי, הבנתי. אני יתקן את הגיטרה ויקח שבוע/שבועיים ניסיון ואז אולי יעלה גם מיני סרטון לפורום שתאבחנו אותי אתם, ואז

נחליט אם,צריך מורה או לא :-)

• תוכן חדש...