Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבלולי בל אייר 1956

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשלח גם באמייל .

אני ממליץ בחום על הסדנה של איציק ראובני ברעננה

0544779944

הוא הכי טוב בתחומו בארץ.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אהלן !

תתחדש על היצירה המדהימה ! (זאת השחורה? בכל מקרה - מצפים לתמונות!)

כפי שהמלצתי לחברי פורום אחרים, על סדנא ובעל מקצוע שאין שני לו בארץ (בטח כאשר מדובר בקלאסיקות אמריקאיות) בידע, בסדנא עצמה, ברמת השיפוץ, במקצועיות דבר ראשון ובטח באמינות, אגב הוא היחיד שמטפל בקונטאש שנחתה בארץ לאחרונה שם תוכל גם לפגוש אותה ומגוון רכבים מיוחדים ונדירים - הוא לא אחר מאשר אילן קרט 24 מרחובות.

לפרטים נוספים תוכל ליצור קשר בהודעה פרטית.

על כל פנים, שיהיה המון בהצלחה בשיפוץ והעיקר שתהנה מהיצירה שבידך ! :-)

פורסם
שלום לכולם.

רכשתי שברולט בל אייר 1956 לשיפוץ. אם מישהו מקיר מוסך שמבין ברכב בבקשה לשלוח לי אימייל אם הפרטים. [email protected].

מזל טוב וברוך הבא למועדון משוגעי שברולט 55-57 = טרי שבי.

באיזה איזור בארץ אתה חפש מוסך?

שלמה דן גדרון

פורסם

תתחדש,

וזה מתחיל להשמע כמו מסע פרסום או טוקבקים מוזמנים , אבל זה אמיתי וגם אני ממליץ על איציק מרעננה,

עם אזהרה אחת.

הוא ממכר תזהר

תתחיל איתו לא תוכל לעבור למשהו אחר.

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ירון ככה , זה שיש לעסק כלכך הרבה ממליצים באותו תחום זה לא טוקבקיסטים,

זה לקוחות מרוצים , ורכבים שקיבלו טיפול מיקצועי החל מהפרויקטים הכי מורכבים שניבנו על אמרקאיות (וגם על כמה אירופאיות ) בארץ

ועד לטיפול פשוט .

והכי חשוב רוב הלקוחות גם ניפגשים בכיף וגם חלק מאיתנו מטיילים בכיף בימי חמישי בערב

ממש משפחת הלקוחות של איציק

Auto%20mesiba%20motorit_2012_shachar_GT500.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...