Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה רכשתי רכב בטייד אין משלמה סיקסט - מאזדה 3 החדשה שנת 2010 גרסת אקטיב 1.6.

הסתבר שהצמיגים שבאו עם הרכב היו לא תקינים (הרכב רעד ב 100 קמ"ש ואיזון גלגלים לא עזר)

שלמה סיקסט שלחו אותי לפנצ'ריה להחלפה.

בפנצ'ריה שמו לי צמיגים של effiplus דגם afrodite. צמיגים שלא הצלחתי למצוא אפילו אזכור אחד באינטרנט.

הצמיגים גרועים, ממש רועשים כאילו אני נוסע על פס הפרדה או על כביש מחוספס, ממש הורס את חווית הנסיעה.

חשבתי שכדאי להשקיע בצמיגים טובים וליהנות מנסיעה באוטו החדש.

התקציב שלי הוא עד ~500ש"ח לצמיג, מאפייני הצמיגים שרשומים לי ברישיון הרכב הם: 195/65R15 V91

לאחר חיפוש ב tires4u ועיון בהמלצות שניתנו פה בפורום, צמצמתי את האפשרויות שלי ל:

• Michelin ENERGYSAV GRNX ב555 ש"ח (קצת יקרים, האם שווים את המחיר?)
  • Bridgestone ב 499 ש"ח (לא יודע מה הבדל בין כל הדגמים פה)
  • Continental TL ContiPremiumContact 2 ב 435 ש"ח

(המחירים מאתר tires4u)

חשוב לי שהצמיגים יהיו שקטים וחסכוניים בדלק.

1. איזה צמיגים מומלץ לקנות?
  2. מה התאריך הייצור המינימלי שעלי לחפש?
  3. האם יש יתרונות של חברה אחת על אחרת?
  4. האם יש אחרים ששקטים וחסכוניים שכדאי לשקול?

תודה,

אלכס

פורסם

לדעתי עניין החיסכון בדלק לא צריך להוות שיקול כל כך משמעותי, ההבדלים באחוזים מינוריים, לעומת זאת ההבדלים בנוחות ושקט בצמיגים האלה מול צמיגי נוחות אחרי כמה שנים גדולים לדעתי.

אני הרכבתי ברכב שלי יוקוהאמה C DRIVE II, אני מאוד מרוצה, הם אוחזים היטב ושקטים לעומת ההנקוק אופטימו שהם החליפו.

נסה גם גודייר אקסלנס, פירלי P6/P7, קלבר HP3 או ברידג'סטון טורנזה.

הקונטיננטל מאוד יקרים בד"כ ויש הבדלים גדולים במחירים כשקוד המהירות עולה, שים לב שהצמיגים שתרכוש יהיו בקוד מהירות V, רכבים משנת 2005 ומעלה מחוייבים בהתקנת צמיגים שקוד המהירות המינימלי שלהם הוא המופיע ברישיון, אין בעיה עם קוד מהירות גבוה יותר.

המישלין ממה שראיתי אצל שני חברים קרובים שלי מתייבשים דיי מהר ואז הופכים רועשים מעט, אני לא מחבב אותם. המחיר בדרך כלל גבוהה.

ברידג'סטון לא ציינת איזה דגם, יש את ה-B250 שמגיע במקור על ה-3 והוא צמיג לא רע, יש את הטורנזה שהוא שקט ונוח יותר אבל בד"כ מאוד יקר.

בסך הכל המידה הזאת דיי נפוצה ויש מבחר של צמיגי נוחות במידה הזאת, כדאי לך לעשות סקר שוק קצר בפנצ'ריות באיזור מגוריך, רצוי לגשת אליהם ולא טלפונית משום שהמלאי משתנה באופן תדיר. תבהיר להם שאתה לא מעוניין בצמיגי שקר כלשהו אלא בצמיגים איכותיים וטובים ושיבינו שאתה עושה סקר שוק ויודע מה המחירים.

צמיגים משנים לחלוטין את התנהגות הכביש של הרכב, נוחות הנסיעה ומשפיעים מאוד על רעשים בזמן הנסיעה, בהצלחה.

פורסם
שלום חברים,

לאחרונה רכשתי רכב בטייד אין משלמה סיקסט - מאזדה 3 החדשה שנת 2010 גרסת אקטיב 1.6.

הסתבר שהצמיגים שבאו עם הרכב היו לא תקינים (הרכב רעד ב 100 קמ"ש ואיזון גלגלים לא עזר)

שלמה סיקסט שלחו אותי לפנצ'ריה להחלפה.

בפנצ'ריה שמו לי צמיגים של effiplus דגם afrodite. צמיגים שלא הצלחתי למצוא אפילו אזכור אחד באינטרנט.

הצמיגים גרועים, ממש רועשים כאילו אני נוסע על פס הפרדה או על כביש מחוספס, ממש הורס את חווית הנסיעה.

חשבתי שכדאי להשקיע בצמיגים טובים וליהנות מנסיעה באוטו החדש.

התקציב שלי הוא עד ~500ש"ח לצמיג, מאפייני הצמיגים שרשומים לי ברישיון הרכב הם: 195/65R15 V91

לאחר חיפוש ב tires4u ועיון בהמלצות שניתנו פה בפורום, צמצמתי את האפשרויות שלי ל:

• Michelin ENERGYSAV GRNX ב555 ש"ח (קצת יקרים, האם שווים את המחיר?)
  • Bridgestone ב 499 ש"ח (לא יודע מה הבדל בין כל הדגמים פה)
  • Continental TL ContiPremiumContact 2 ב 435 ש"ח

(המחירים מאתר tires4u)

חשוב לי שהצמיגים יהיו שקטים וחסכוניים בדלק.

1. איזה צמיגים מומלץ לקנות?
  2. מה התאריך הייצור המינימלי שעלי לחפש?
  3. האם יש יתרונות של חברה אחת על אחרת?
  4. האם יש אחרים ששקטים וחסכוניים שכדאי לשקול?

תודה,

אלכס

שלום וברכה,

המידה של הצמיגים שציינת די נפוצה וניתן למצוא צמיגים איכותיים וטובים במחיר שנקבת, אולי אפילו פחות בכמה שקלים.

נשמח לעמוד לשרותך,

פורסם

תודה

מרוב החברות והדגמים אני לא יודע מה לבחור..

האם יש דגם ספציפי ומוכר שידוע שהוא מוביל בנוחות?

כי דגמים שיש עליהם ביקורת טובה באתרים בחול - לרוב, אני לא מוצא אותם בארץ.

תודה,

אלכס

פורסם

לך על מישלין ולא תצטער!!! ההונדה אקורד שלנו נועלת אותם וצמיגים פשוט מדהימים, אני אפילו אסתכן בתגובות נגד ואגיד שמרגישים לי יותר טובים מהגוד ייר שהיו על ה6 הקודמת

פורסם

אני דווקא לא מצטרף להמלצה הגורפת על המישלין, במידה הזאת רוב הסיכויים שיהיו מישלין אנרג'י שלא מובילים בשום תחום, מתייבשים מהר ואז הם גם רועשים. אם תמצא מישלין פרמסי אז באמת מדובר בצמיג נהדר אבל לרוב הוא יקר מאוד.

אם תמצא קונטי פרימיום קונטקט במחיר טובה מדובר בצמיג נוחות נהדר, זולים יותר יהיו גודייר אקסלנס ויוקוהאמה C-Drive II, גם פירלי P6 ו-P7 יתאימו לך.

פורסם

בסוף החלטתי ללכת על קונטיננטל

התחדשתי היום ברבעיית Continental Premium Contact 5 (הדגם החדש)

ב 485 ש"ח לצמיג

תודה לכולם על ההמלצות

פורסם

תתחדש, צמיג מצויין אני בטוח שתרגיש בהבדל.

טוב לדעת שעוד יש כאלה שהמושג ״צמיגים חדשים״ לא נלקח כמובן מאליו והם מעדיפים לוותר על הזבל שמקבלים מחברות הליסינג.

פורסם

שלום.

בחירה נכונה(יום הבחירות לא:lol: )

מורכבים אצלי קונטיננטל קונטיפרימיום קונטאקט 2 E בדיוק במידה שלך

וההבדל בינם לצמיגים המצוינים שצוינו כאן

אחיזה מעולה בתנאים רטובים.

הם שקטים ולא ממהרים להתייבש ,

ובעיקר אני מרשה לעצמי לנהוג ללא חשש החלקה ברטוב(מה שלא הייתי מעיז בסיריון למשל)

אני מניח שקונטיננטל, שהיא חברה טובה מאוד ליצור צמיגים ,עוד השביחו את התוצרת בדגם החדש.

תתחדש.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי

אני חדש בפורום אז לא יכול לכתוב לך הודעה פרטית

תוכל לשתף אותנו מרמת שביעות הרצון שלך מהצמיגים קונטי פרימיום 5 ?

קראתי בכמה פורומים שהם נשחקים ממש מהר. האם שמת לב לדבר הזה?

תודה

• תוכן חדש...