Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לבור וכתוצאה מכך התעקמו שני ג'אנטים ושמאליים הלך צמיג.

דאגתי לצלם את כל ההוכחות וכבר דיברתי עם עיריית ת"א שאמרו שאשלח להם חשבונית והם יבדקו את העניין.

שמתי את האוטו ב"בית הצמיג" ברכבת 4 בת"א. בתחילה הוא אמר שצריך להחליף ג'אנט. אחר כך אמר שאפשר ליישר את הג'אנטים.

הרכב הוא פיאסטה חדשה (מהדגם הפשוט).

מצד אחד, אני מניח שלבעל העסק יש אינטרס למכור לי ג'אנט חדש ואם הוא טוען שניתן ליישר, אז כניראה שהוא צודק.

מצד שני, מדובר ברכב ממש חדש ויש סיכוי טוב לקבל חזרה את עלות הנזק מהעירייה.

מה לעשות?

גלגל קדמי.jpg

פורסם

רכב עד גיל שנתיים לא מתקנים , מחליפים חלקים בחדש ומקורי

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

כמובן - ביקשתי כיוון פרונט.

דיברתי עכשיו עם הפנצ'ריה והוא מתעקש לא להחליף ג'אנט.

אם זה לא יהיה מושלם, אני אכנס למוסך מורשה ואחליף ג'אנט.

פורסם

בעל הפנצ'ריה לא מחליט. אתה מחליט. תגיד לו שיחליף שג'אנט חדש (שגם ככה עולה גרושים) ושלום על ישראל. תגיד לו שמאחר והוא כ"כ מאמין בג'אנט המיושר שלו בסוף אתה תביא לו אותו במתנה.

פורסם

גבר זה קרה לאחי הגדול והעיריה שילמו את הנזק אז תתעקש כי זה מגיע לך! ועדיף להחליף ברור...משהו עקום בחיים לא יחזור להיות ישר;)

פורסם

תודה לעונים

הרכב יצא מהפנצ׳ריה.

צמיג + יישור שני ג׳אנטים + כיוון פרונט יצא 690 ש״ח.

שבוע הבא אכניס את האוטו למורשה פורד לבדיקה.

ג׳יאנט מקורי של פורד עולה 750 ₪, לא כולל מע״מ ועבודה, אבל אם צריך - אלך על זה ואעשה מאמצים לגבות מהעירייה.

פורסם
מצד אחד, אני מניח שלבעל העסק יש אינטרס למכור לי ג'אנט חדש

זה לא כל כך נכון - הרי אתה יודע את העלות בפורד, והוא הרי יקנה זאת מהם - כך

שהוא לא ממש יראה רווח מזה. לכן הוא מעדיף לתקן.

• תוכן חדש...