Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים לאחרונה שמתי לב שהלוח שעונים שלי מלוכלך במין כתמים כמו שנוגעים עם היד בזכוכית , ניסיתי לבדוק האם זה כתם (כי זה היה נראה כאילו זה מבפנים) למרות שזה אטום לחלוטין שמתי קצת רוק על היד וניסיתי לנגב לא צלח ניסיתי לנקות עם הספרי של השמשות הכחול הזה על ניר סופג גם לא עזר וגם ניהיה לי עכשיו עוד כתמים כאלה מישהו יודע איך ניתן לנקות את זה??

לא נראה לי שהחומר ששמתי הרס משהו או אכל את הפלסטיק!

מישהו מכיר או יודע?

פורסם

הכתמים הלבנים מופיעים על לוחות שעונים כתוצאה משימוש בחומרי ניקוי שאינם מתאימים, אפילו מגבון לח יכול לגרום לתופעה. לו מחוונים מנקים באמצעות מטלית או מטלית לחה בלבד.

ניתן לבצע פוליש ללוח (כל פוליש לרכב יעשה את העבודה) אך מומלץ קודם לנסות ולמרוח תרסיס כדוגמת STP - SUN OF A GUN שנמכר סביב ה 30 שקלים בהום סנטר ודומיו. על הדרך בצע ניקוי יסודי לכל הדשבורד ולאחריו תמרח את התרסיס על כל האיזור. אתה תהיה מבסוט :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, מנסיון, לא על מאזדה 3 אומנם אבל זה לא משנה. לפגוע החומר הזה לא פוגע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קניתי את החומר שחבר למעלה כתב לי זה מן בקבוק צהוב כזה עם ספריי עם איזה מתלית מומלץ לנקות את החוח שעונים?

פורסם

טוב חברים אז ככה

קניתי את החומר שרשום למעלה ניסיתי לנקות את זה ולשפשף עם מתלית מיקרופייבר, לא נראה שזה עוזר במיוחד, יש למישהו עוד רעיונות , או שאולי בעצם אני צריך להמשיך ולנסות לשפשף חזק למשך הרבה זמן??

תודה על העזרה.

פורסם

השאלה עם זה טוב ללוח שעונים של מאזדה 3, כי הבנתי שכל חומר או כל ניסיון יכול לגרום לנזק גדול יותר ובלתי הפיך.

והאם זה מעלים את הכל?

ואתה ניסית את זה ?

פורסם

הקפצה, עדיין לא הצלחתי לנקות את זה החומר stp sun of a gun לא עוזר ואפילו הזיק קצת, משהו נוסף ששמתי לב אפילו עם אני שם רוק על האצבע ומשפשף איתה זה גם מחמיר תמצב, מה אפשר לעשות?

• תוכן חדש...