Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ב' אחה"צ נסעתי עם רכבי ובחוב שבו אני גר,היה בור גדול.

הצלחתי לראות את המפגע לפני הזמן,בלמתי ונכנסתי לתוך הבור (לא היתה אפשרות להתחמק כיוון שחונים בצד ימין ומדובר בכביש חד סיטרי)

במהירות של 5-10 קמ"ש לכל היותר.

לרוע המזל,נכנס בורג לתוך הצמיג הימני האחורי ונשאר תקוע שם.

כאשר ראיתי את העניין,פניתי לפנצ'ריה סבביבה הקרובה ביותר וזו השתלשלות האירועים:

פנצ'ר מאכער: יש לך מפתח בוקסה לגלגלים (יש חישוקי מגנזיום עם ברגים מיוחדים).

אני : " לא כאן,בבית".

פנצ'ר מאכער: "אני אנפח לך את הצמיג,מוציא לך את הבורג ועושה תיקון זמני קטן,לך הביתה להביא את המפתח".

לא ירד אוויר מהצמיג (מרחק נסיעה מהפנצ'ריה הלוך וחזור 10 ק"מ סה"כ.

חזרתי לבחור והוא טען,שיש פגיעה בדופן של הצמיג ולכן הצמיג פסול להמשך נהיגה.

החלטתי לקבל חוות דעת נוספת למחרת בבוקר,שבה נהאמר לי שאפשר להמשיך לנסוע עם הצמיג והכל בסדר.

הסימן שרואים הוא אכן שחיקה בדופן הצמיג ואני מצרף תמונות להקלה על הייעוץ שאני מבקש.

האם חובה להחליף את הצמיג הנ"ל או שהוא תקין לנסיעה.

ההתלבטות הקשה היא כיוון שמדובר בצמיג אחורי,שפיצוצו חלילה עלול להיות סכנה בטיחותית של ממש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בצמיגים אני אישית הולך על הכלל הצבאי "אם יש ספק אז אין ספק", מהתמונות זה נראה שאכן יש פגיעה בדופן עקב נסיעה ללא אוויר.

ע"מ לאבחן בוודאות צריך להוריד את הצמיג מהחישוק ע"מ לראות את חלקו הפנימי.

פורסם

נראה כאילו יש פגיעה בצמיג.

דרך טובה לדעת היא להפריד צמיג וג'אנט ולראות אם יש אבקה שחורה בתוך הצמיג.

לדעתי כדאי להחליף צמיג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בקיצור, צריך להחליף.

שים לב שהציר הקדמי חובה ש 2 הצמיגים יהיו זהים.

בציר האחורי לא חייב.

ככה שאולי (אם יש לך מאחור צמיגים זהים-תעביר אותם קדימה) תקנה רק צמיג 1 ותשים אותו בציר האחורי.

בשורות טובות.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

בתמונה זה דווקא לא נראה חמור, נראה כמו צמיגים שהשתפשפו הרבה במדרכות, אבל בגלל שמדובר בצמיג באמת כדאי להגיע לפנצ'ריה בכדי לבדוק אם הוא נפגע ויש בפנים אבקה שחורה.

• תוכן חדש...