Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום מאזדה 3 שנת 2006 יד 2 100 אלף ק''מ ידיים פרטיות דגם לא מפואר אקטיב חיצונית הרכב יפה וללא מכות פח פנימי גם תקין עשיתי נסיעה מבחן הרכב לא חזק בכלל סוחב נחמד ונוח מאוד

*משהו מוזר הברקס שלו ממש קצר הדוושה בקושי יורדת למטה זה תקין?

*רעידות קטנות בהגה

*עוד משהו מוזר נסעתי בכביש ישר על מהירות 40 קמ''ש הצג הראה לי שהרכב בהילוך 4 הגיוני דבר כזה? האם זה תקין?

*עוד משהו הורדתי אותו 8 אלף מתחת למחירון מחר אנחנו הולכים למכון בדיקה המחיר הוגן? זה רכב שלא נסחר במחיר מחירון?

*אשמח לדעת על בעיות מיוחדות לבדוק לפני הקנייה

תודה רבה.

פורסם

היו מאזדה 3 אתה יכול למצוא בכל חברות הליסינג גם ב20K מתחת למחירון, השאלה היא באיזה מצב היא נמצאת.

בקשר לגיר, ברוך הבא לאחד הגירים המפגרים שנוצרו אי פעם, ובכל זאת, זה תלוי בסגנון הנהיגה, אם תנסע 2-3 דקות אגרסיבי, אז הגיר יישאר לך בשלישי גם ב70 קמ"ש (ככה זה לפחות אצלי במאזדה 07). אני עם סגנון הנהיגה הזקן שלי (בייחוד בעיר) מגיע להילוך 4 גם בקצת פחו מ40, זה בסדר, הגיר מנסה להביא את עצמו לחסכון דלק מקסימלי.

רעידות בהגה עלולות להיפטר ע"י איזון גלגלים, אבל גם יכול לרמז על בעיה חמורה יותר.

ברקס קצר? לא זכור לי שאצלי הוא קצר משאר הרכבים, מחר בבדיקה תראה אם הכל תקין, אז כנראה שהרכב בסדר.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
היו מאזדה 3 אתה יכול למצוא בכל חברות הליסינג גם ב20K מתחת למחירון, השאלה היא באיזה מצב היא נמצאת.

בקשר לגיר, ברוך הבא לאחד הגירים המפגרים שנוצרו אי פעם, ובכל זאת, זה תלוי בסגנון הנהיגה, אם תנסע 2-3 דקות אגרסיבי, אז הגיר יישאר לך בשלישי גם ב70 קמ"ש (ככה זה לפחות אצלי במאזדה 07). אני עם סגנון הנהיגה הזקן שלי (בייחוד בעיר) מגיע להילוך 4 גם בקצת פחו מ40, זה בסדר, הגיר מנסה להביא את עצמו לחסכון דלק מקסימלי.

רעידות בהגה עלולות להיפטר ע"י איזון גלגלים, אבל גם יכול לרמז על בעיה חמורה יותר.

ברקס קצר? לא זכור לי שאצלי הוא קצר משאר הרכבים, מחר בבדיקה תראה אם הכל תקין, אז כנראה שהרכב בסדר.

בהצלחה.

גיר מפגר יכול להיות אבל הוא מעביר הילוכים כמו מים לא מרגישים כלום כלום וזה טוב הילוך גבוה במהירות נמוכה זה ממש חוסר כח לרכב בגלל זה נראה לי שהוא מרגיש חלש

אשמח להסבר מפורט איך קוראים בדיקת רכב מה יותר חשוב מה פחות מה כסת''ח למינהם?

תודה רבה.

פורסם

באיזה מהירות יש רעידות בהגה ועד כמה זה מורגש.?

לפי איזה מחירון הורדת, בקיצור לאיזה מחיר הורדת אותו?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
באיזה מהירות יש רעידות בהגה ועד כמה זה מורגש.?

לפי איזה מחירון הורדת, בקיצור לאיזה מחיר הורדת אותו?

אך ורק לוי יצחק רעידות קטנות במהירות 50 קמ''ש

*עולות לי עכשיו מחשבות לקנות את הדגם ספיריט מנוע 2000 הבנתי שהם אותו דבר מבחינת דלק והספיריט חזקה מאוד ואיבזור מלא!

*אני מפחד שאני לא יצטער על זה

תודה.

פורסם
ראיתי היום מאזדה 3 שנת 2006 יד 2 100 אלף ק''מ ידיים פרטיות דגם לא מפואר אקטיב חיצונית הרכב יפה וללא מכות פח פנימי גם תקין עשיתי נסיעה מבחן הרכב לא חזק בכלל סוחב נחמד ונוח מאוד

*משהו מוזר הברקס שלו ממש קצר הדוושה בקושי יורדת למטה זה תקין?

*רעידות קטנות בהגה

*עוד משהו מוזר נסעתי בכביש ישר על מהירות 40 קמ''ש הצג הראה לי שהרכב בהילוך 4 הגיוני דבר כזה? האם זה תקין?

*עוד משהו הורדתי אותו 8 אלף מתחת למחירון מחר אנחנו הולכים למכון בדיקה המחיר הוגן? זה רכב שלא נסחר במחיר מחירון?

*אשמח לדעת על בעיות מיוחדות לבדוק לפני הקנייה

תודה רבה.

המחיר טוב ואצלנו במאזדה 5 לפעמים כשמגיעים ל 30 הצג מראה שהרכב הילוך 4 שזה הגיוני והרכב אינו מתאמץ.

אבל בד"ך מאזדה 3 אינו רכב מצויין הוא קצת כבד ולא מאיץ יפה ו בעליות אתה צריך ללחוץ על הדוושא עד הסוף והוא זולל דלק עושה 1/8.

אולי שתנסה הדגם החדש שיצא ב 2009.

פורסם
אך ורק לוי יצחק רעידות קטנות במהירות 50 קמ''ש

*עולות לי עכשיו מחשבות לקנות את הדגם ספיריט מנוע 2000 הבנתי שהם אותו דבר מבחינת דלק והספיריט חזקה מאוד ואיבזור מלא!

*אני מפחד שאני לא יצטער על זה

תודה.

אבל קשהה למצוא רכב עם מנוע 2000 וקשה למכור.

עדיף אם אתה רוצה מנוע 2000 שתחפש מאזדה 6.

פורסם
אבל קשהה למצוא רכב עם מנוע 2000 וקשה למכור.

עדיף אם אתה רוצה מנוע 2000 שתחפש מאזדה 6.

יש הרבה דווקא ביד 2 במאזדה 6 המנוע טוחן דלק במאזדה 3 הבנתי שיש לו יתרון ענק ולא נראה לי שקשה למכור דווקא ההפך

פורסם
יש הרבה דווקא ביד 2 במאזדה 6 המנוע טוחן דלק במאזדה 3 הבנתי שיש לו יתרון ענק ולא נראה לי שקשה למכור דווקא ההפך

אצל בן דוד שלי מאזדה 6 עושה 8.5 בנהיגה עם קייק דאון ועלייה

פורסם

*בעניין התקלה בברקס, אוסיף עוד שאין הבדל בקושי של הדוושה, בן שהרכב מונע, לבין כבוי, מה שמסמן על בעיה בטוח. מחר אני יבדוק עוד פעם לפני הבדיקה. מקריאה בפורום אני מבין שאולי הלכה משאבת בלם?

*בבדיקה יגידו לי לבד אם המשאבה והדוושה לא תקינים? או שלא מגיעם לרמה כזאת?

*הבנתי עוד שיש בעיה בבורר טמפרטורה במאזדה 3 ''מחלה'' מישהו יכול לשלוח לי תמונה באיזה כפתור בדיוק מדובר ואיך אני בודק אותו?

פורסם

מעולם לא הייתה לי בעיה בבורר, אצלם בהזדמנות ואעלה תמונה. אני יכול להגדיר נורות שרופות כמחלה (נורות של אורות הדרך האחוריים, נשרפת לי אחת בכל שנה כמעט (כל פעם צד אחר). (40 שקל לנורה).

צריכת דלק של 1 ל-8 זה לנהוג כמו הייטקיסט, רק קיקדאונים. אני נוהג כמו זקן ומגיע ל12 ק"מ לליטר, אני מניח שאצל אנשים פחות סבלניים ממני זה באזור ה1ל-10.

המאזדה 2.0 ליטר היא יותר חזקה, והרבה יותר קל למכור אותה אחר כך. כמובן שהיא גם יותר יקרה.

אקספלורר, מעולם לא לחצתי קיק דאון כדי לעלות לרמת הגולן או לא יודע לאן, צריך גם לדעת לנהוג (לדוגמה: שימוש בטיפטרוניק, ימנע ממך לתת קיקים).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...