Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..

אנחנו אמורים לקבל MAZDA CX 5 חדשה מהחברה צבע שחור ..

עכשיו רציתי להחליף לה את המנורות להלוגן לבן .. שיהיה חוקי אבל גם לבן דמוי קסנון ..

שמעתי על PHILIPS 4300K שראיתי גם ביוטיוב שהוא נורא יפה !

השאלה מה גודל המנורה שלי ברכב ?

והאם יש את הנורה הזאת בישראל ? מה המחיר שלה גם ..

עוד שאלה

אם אני מחליף אותה כאור רגיל ברכב נגיד ואני יעשה אור גבוה זה גם ישתנה ללבן ? או שישאר צהוב ? כי אם ישאר צהוב אז אני רוצה להחליף גם את האור הגבוה ..

תמליצו לי על כמה מנורות שאפשר להשיג בארץ\איבאי (אם אפשר לינקים) (במחיר לא בשמיים עד 200 שקל נגיד לזוג )

ותמליצו לי גם על מנורות של פנסי ערפל .. שיהיו לבנות ..

פורסם

איזה אור יש לך? H4 הכי טובות, גם גבוה וגם נמוך, אבל הן רק על רכבים ישנים.

בכל מקרה, אני הייתי ממליץ על הפיליפס דיאמונד ויז'ן 5000K, אמנם לא חוקיות, אבל עם רכב כזה אתה יכול לישון בשקט הרבה יותר מאשר רכב ישן. הגוון הוא 5000K, יש לי תחושה שאתה תקבל תוצאה יפה. החסרון:עוצמה ירודה ובגשם אתה לא תראה טוב בלשון המעטה.

הפיליפס דמויי הקסנונים החוקיות היחידות שאני מכיר וגם ניסיתי אותם, זה הבלו ויז'ן שהם 4000K. קסנון אמיתי כנראה מגיע בגוון 4300K.

פורסם

אני ממליץ לך בחום על philips diamond vision 5000k , אני גם הזמנתי אותם , מכיוון שהאוטו שלך חדש

לא יהיו לך בעיות עם חוק ושוטרים .

קח תראה איך הם נראים ביחד ותחליט מה עדיף watch?v=TxHrT-0-GtQ

(תעתיק את זה לסיומת של היוטיוב אני לא יכול לפרסם פה קישורים)

18 , ירושלים

פאסאט 2008 שחורה 2.0fsi

פורסם

לפי מה שאני יודע CX5 מגיעה עם קסנון כך שאם קנית את הדגם ללא הקסנון תתקנין קסנון 4300K אצל מתקין מקצועי ותעבור טסט כמו גדול....

(זאתי דעתי...)

• תוכן חדש...