Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל שבת שלום 8)

ובאשר לעצה:

קניתי לפני כשבוע מאזדה לאנטיס שנת 2004

HU בסיסי ביותר, ואפילו ללא MP3 (דיסקים בלבד)

שחייב להחליף, וגם איכות שמע נוראית.

אז לגבי הHU חשבתי בכיוון של Clarion DB285USB

אלא אם כן יש משהו אחר להציע? באיזור ה400 ש"ח +- חשובה לי איכות, חברה וUSB

ובשאר הרכב? נקי מרמקולים, יש זוג רמקולים במגש האחורי זוועתיים באיכות, בצליל, ובווליום נורמלי כבר יש רישרושים מהם.

אז בקיצור ולעניין? רמקולים, ומערכת צריך, חשבתי על קומפוננט קידמיים בסגנון מורל מקסימו, 6X9 מאחור של אלמאני.

אצלי קיים כבר סאב של הייפוניקס דגם אטלס שבאמת אחד הסאבים שלדעתי נתנו עוצמה ואיכות בין הטובים ששמעתי אי פעם.

מגבר פשוט V12 5 ערוצים (ערוץ אחד תקול, משתמש רק ב4), ואיקולייזר של סוליד אאודיו.

ועכשיו , אחרי כל הנתונים, מה ההמלצות? הכוונה שלי (גם בתור סטודנט) היא לא לעבור את ה1600 ש"ח, דעתכם? והצעות לרמקולים + מערכת ? או שמה שחשבתי עליהם גם נחמדים?

וכד"א יש מתקינים שאמרו לי שבסדר לשים קדימה 6.5' עם בנייה ואיטום ויש מתקינים שאמרו שזה 5.7' ולא ישמעו טוב בבניה ואיטום רמקול 6.5' , דעתכם?

בתודה מראש :-)

פורסם

לא יודע להגיד לך בקשר לרכיבים, לא ממש מכיר אותם, אבל אמליץ לך להתרחק מהמתקינים אשר אמרו לך שרמקולים ״6.5״ לא ישמעו טוב בבנייה ואיטום.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אוקיי, מה שחשבתי, באו אליי בפוזה של "זה לא יתאים יש שם רק מקום ל5.7' "

ועוד היו יותר יקרים מהשאר, נתנו לי התקלה ואני לא הצלחתי להבין אפילו איך עם איטום ובנייה לרמקול 6.5' לא ישמעו טוב?

ישמעו הרבה יותר טוב מאשר משהו שיושב על המקור!

תודה :wink:

ודעות של עוד אנשים לגבי המערכת? ואולי המלצות לכיוונים אחרים?

שבוע טוב חברים.

פורסם

רמקול קומפוננט 5X7 מתפקד הרבה יותר טוב בתחום התדרים הנמוך

אין בעיה להתקין אחד כזה ,זה אפילו מומלץ.

העניין הוא שקומפוננטים כאלו עולים דיי יקר תתעניין על מחיר של רמקולים של הרץ

ESK570

ECX690

Pioneer MVH1450UB.

פורסם

מורל מקסימו זה סט הקומפוננט ברמה הנמוכה ביותר של מורל

עדיף כבר במחיר טוב יותר ללכת על טמפו שטוב ממנו

או עדיף עוד יותר את מה שהמלצתי.

פורסם

מורל טמפו כבר אין להשיג אצל המתקינים לצערי, הייתי במס' מקומות פה באשדוד ולא מצאתי.

וההפרש בין הטמפו למקסימו לא אמור להיות גבוהה כי אם אני זוכר נכון הטמפו המחיר שלו בין 600 ל700 ש"ח.

• תוכן חדש...