Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אשמח לקבל עזרה בנוגע לנושא מצלמת רוורס,

אני מעוניין לקנות מצלמת רווורס מחו"ל בעלות של 24 $ הכוללת (נגד מים, ראיית לילה, זוית של 174 מעלות, עדשת CCD) כולל משדר אלחוטי ללא צורך להעביר חוטים לאחורי הרכב. המחיר נראה לי טוב מאוד, לפי בדיקה שערכתי המצלמה הכי פשוטה פה בישראל עולה כ 500 שח כולל התקנה.

רציתי לשאול מה דעתכם על כך?

שאלה נוספת האם ניתן יהיה לחבר את זה כך ברגע שאני אשלב לרוורס המסך של ה DVD ברכב יעביר אוטומטית למצלמה

הבנתי שאפשר לבנות איזה מעגל אלקטרוני אשמח לקבל על זה תשובה גם.

תודה לכל העוזרים :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

500 שקל למצלמה? נשמע לי מוגזם, בדיוק התקנתי מצלמה (אמנם לא יודע אם היא נגד מים וכ"ו) והמתקין לקח ממני 200 שקל עליה (לא יודע להגיד לך כמה ההתקנה עלתה כי זה היה חלק מהתקנה גדולה בהרבה - אבל בוודאות לא 300 שקל).

לגבי השאלה שלך על מעבר המסך למצלמה- אצלי במכשיר זה נעשה אוטומטית (צריך לחבר אורות רברס לחוט ייעודי בHU, אבל גם ככה צריך לסלול קו וידאו למצלמה וזה בערך באותו מקום).

איזה HU יש לך? אם הוא מצויד במסך אז סביר להניח שגם קיימת בו הפונקציה הזו.

פורסם

המצלמה עם ההתקנה יחד עלה לך 200 שח? המחיר נמשע לי טוב מידי, תן לי את המקום אני נוסע להתקין מחר. מה איכות התמונה שאתה מקבל, האם זו מצלמה אלחוטית או חוטית? האם יש ראיית לילה במצלמה, אם היא נגד מים אמרת שאתה לא יודע אבל אפשר לשאול את המתקין ששם לך. אשמח לקבל יותר פרטים כי אני מצאתי הכי זול דרך האינטרנט כולל התקנה ב 500 שח.

תודה על העזרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לצערי לא הובנתי כהלכה-

המצלמה ללא התקנה עלתה 200 שקל, ואין לי אפשרות לבודד את מחיר ההתקנה שכן המצלמה הייתה הדבר המינורי ביותר בהתקנה הזו :-)

עדיין, כמו שכתבתי, אני לא מאמין שההתקנה אצל המתקין הזה עולה 300 שקל.

בכל מקרה לפי חוקי הפורום אסור להמליץ על מתקינים, צר לי...

פורסם

אוקי, אז שורה תחתונה עדיף לי להזמין מחו"ל כי גם 200 שח זה הרבה כסף ביחס ל 24$ שלפי שער הדולר הנוכחי זה 88.9 שח והמשלוח חנים:)

אבל השאלה שלי היא איך אני גורם ל DVD לעבור אוטומטית ברגע שאני מעביר לרוורס, יש לי HU מדגם panasonic CQ-VD5505W

יש לו תמיכה ל 3 ערוצי AV שאחד מתוכם זה ה DVD ועוד 2 פנויים .

איך אני יכול לבצע מעבר אוטומטית ? האם בעזרת חיבור המצלמה בלבד לאור הרוורס מה שלא נשמע לי הגיוני!? או שמא אני אמור לחבר איזה קופסת מיתוג או ממסר שיבצע את התהליך ברגע שאני משלב לרוורס?

תודה לך על העזרה , אני מקווה שאוכל לקבל על זה תשובה מחברי הפורום :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם לא מצאתי את הוראות ההפעלה של הדגם הזה (רק ברוסית- אולי מישהו דובר רוסית יכול לעזור פה?) אבל כן מסתמן שלדגם שלך צריך מודול מיוחד שלא מגיע עם המכשיר,

את המודול מחברים לאורות רברס ולא את המצלמה-

אצלי המכשיר עושה את זה בילט אין ולכן מכיל כניסה יעודית שמתחברת לאור רברס.

פורסם

תראה יש לי חוברת הדרכה בעברית שקיבלתי דרך אדי מערכות שהם התקינות את ה HU , אבל אין שם שום אזכור לגבי התקנה של מצלמת רוורס או או מעבר אוטומטית למצלמה, מה שכן אני אשמח אם מישהו מחברי הפורם יוכל לעזור, המצלמה תגיע בעוד כמה ימים ועל כן עלי לדעת כיצד לבצע את התהליך.

תודה :)

פורסם

רשמתי כבר בתחילת השרשור יש לי מערכת מדגם: panasonic CQ-VD5505W

קראתי את הספר של המערכת שוב ומצאתי שיש שם אופציה לחיבור מצלמה שצריך להפעיל לאחר הרכבת המצלמה, השאלה היא

האם זה יעבור אוטומטית ברגע שאני אשלב לרוורס ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נגטיב, לא בטוח שזה יספיק-

משום מה אנשים שמוכרים את הדגם הזה מציינים "reverse camera module included" או "including reverse camera expansion" או "reverse camera ready" מה שמרמז שלא בטוח שהמכשיר מגיע עם הפונקציה הזו בילט אין.

• תוכן חדש...