Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שבוע יונדאי גטס 2004 1400 סמ"ק

היום שמתי לב שהמנוע התחיל לעשות רעש של דפיקות קטנות

כמו של מכונת כתיבה בקצב אחיד. בהתחלה חלש בהתנעה ולאט לאט מתגבר

יש לי ביטוח גיר ומנוע מטרייד מוביל ( החברה שקניתי את הרכב )

אני מחר בבוקר הולך למסך מורשה טיפולים שלהם.

השאלה שלי זה האם הבעיה הזאת היא שורשית, שסתום דפוק או כיוון או משו כזה ( לא מבין בכלום )

או שזה משו של שמן או משו פשוט.

אני מפחד שהבעיה היא רצינית והמוסכניק יפתור את הבעיה של הדפיקות אבל לא יפתר את הבעיה העיקרית אם קיימת.

עצות בבקשה.

וכמה זמן אמור לקחת טיפול שכזה. תודה.

פורסם

שלום רב

ראשית בנושא רעשים מהמנוע הדבר הראשון שאתה חייב לעשות הוא לבדוק מפלס שמן + מים .

אם יש חוסר יש למלא את הנדרש ולא לנסוע עם חוסר .

לגבי תקתוקים ביונדאי מירב הסיכויים כי המרימים ההידראולים תפוסים ונוקשים זוהי תופעה ידועה ברכבי יונדאי והסיבה לכך היא בשימוש בשמן לא איכותי או מרווח החלפת שמן גבוה מהנדרש .

אם הרעש מהמרימים אז יש לבצע ניקוי הוצאת בוצה מהמנוע + החלפת שמן מנוע + מסנן שמן והדבר יכול לפתור כמובן שהדבר תלוי במצב המרימים .יש מצבים שפשוט מפרקים את כולם משחררים את אלו שניתן לשחרר וחליפים את הפגומים .

כמובן שתשובה הכי נכונה תקבל מהמכונאי שישמע את הרעש

• תוכן חדש...