Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהסמארטפון אתה מוציא HDMI - המידע שיוצא הוא דיגיטלי, זה רצף מידע נקי מעיוותים והגברה כלשהיא - בקיצור אות "טהורה".

כשאתה נכנס משם לתוך המחלץ הזה הוא מפרק מהפרוטוקול שהHDMI עובד בו את רצף האודיו ומתעל אותו ליציאות שונות.

יציאה אחת תהיה אופטית שם בעצם אין שום המרה אלא רק פעולת חילוץ ואתה עדיין נשאר בטווח דיגיטלי - אות נקיה - שאותה אתה יכול להכניס לתוך פרוססור שיש לו DAC (ממיר מדיגיטלי לאנלוגי) איכותי ולצאת משם לתוך המגברים ומשם לרמקולים.

יציאה שניה תכיל בתוכה DAC של המחלץ עצמו וכאן רצוי לקוות שיש אחד טוב ואז אתה תקבל יציאה אנלוגית איכותית בניגוד לזו של יציאת האזניות של הS3 שכנראה משתמש בDAC גרוע או במגבר אזניות גרוע שיוצר את הבעיה.

עכשיו - במחלץ שעולה באזור ה100 דולר ומעלה - אני מאמין שצריך להיות DAC ברמה טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נחמד - נראה שיש גם פתרון מבוסס USB ולווא דווקא HDMI - אני מתאר לעצמי שמדובר גם כן בהמרה דיגיטלית. לא קראתי - רק היבטתי בתמונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי,

אני עברתי לגלאקסי 3, הוא אחלה מכשיר, רק שבגל מה שקשור לאוטו זה נפילה, האייפון היה מתמשק יפה עם ה hu דרך חיבור usb רגיל, הגלקסי לא, והגלקסי גם לא נקרא ע"י המערכת ככונן usb, את עניין הממירים אני לא אוהב, ככה שבתור מקור אודיו לרכב הוא ממש לא משהו.

אני לעיתים מחבר אותו למערכת עם בלוטוס (ה hu

שלי עם בלוטוס 3 , והגלקסי עם בלוטוס 4 ככה שזה נשמע טוב.. ).

את כל עניין הממירים אני לא אוהב.

בשורה התחתונה, וזו דעתי, אם ממש חשוב לך הנגן שבמכשיר, תשאר עם התפוח.

SCANSPEAK

פורסם
אני לפני קנייה של גאלקסי 3,חיברתי את האייפון שלי ושומעים בו ממש יותר טוב מבגאלקסי,מצד שני שמתי לב שבגאלקסי יש אקולייזר וכל מיני אפשרויות ולא ידעתי איך להשתמש בזה,יכול להיות שבגלל זה היה עמום?

האם אפשר להוריד תוכנה לגאלקסי שמשפרת את האיכות אולי?

שעשיתי את הבדיקה השתמשתי באותו שיר.

תודה רבה

אין לי מה להוסיף.. מעניין אם מחלקת היח"צ של אפל קוראת את זה. יכלה לעשות מזה מטעמים - עוד פרק בסאגת המלחמה בין האנדרואיד לבין ה IOS ...

ובשולי הדברים - בדברים האלו מה שסמסונג עוד לא יודעת אפל כבר מזמן כבר שכחה , או כמו שאומרים "אלוהים נמצא בפרטים הקטנים..."

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

הקטע הזה הוא בעיה ידועה- בחיבור של המכשיר למגבר כלשהו, משום מה איזשהו אקולייזר מובנה נכנס לפעולה ומחרבש הכל.

יש אפשרות לעשות ROOT ולבטל אותו, אחרי זה הכל הופך להיות אחלה.

דווקא ל S3 יש איכות שמע מצוינת, ו DAC טוב, הבעיה היא בעיקר תוכנתית.

פורסם
היי,

אני עברתי לגלאקסי 3, הוא אחלה מכשיר, רק שבגל מה שקשור לאוטו זה נפילה, האייפון היה מתמשק יפה עם ה hu דרך חיבור usb רגיל, הגלקסי לא, והגלקסי גם לא נקרא ע"י המערכת ככונן usb, את עניין הממירים אני לא אוהב, ככה שבתור מקור אודיו לרכב הוא ממש לא משהו.

אני לעיתים מחבר אותו למערכת עם בלוטוס (ה hu

שלי עם בלוטוס 3 , והגלקסי עם בלוטוס 4 ככה שזה נשמע טוב.. ).

את כל עניין הממירים אני לא אוהב.

בשורה התחתונה, וזו דעתי, אם ממש חשוב לך הנגן שבמכשיר, תשאר עם התפוח.

תביט בשורה העליונה כשאתה מחבר אנדרואיד למחשב - אתה יכול לבחור שם את סוג החיבור, כנראה שאתה על טעינה בלבד ולא סנכון או HDD.

לגבי עניין הממירים - אוהב לא אוהב, זה עובד, אנשים משתמשים היום בסמארטפונים מבוססי אנדרואיד כתחליף לHU

היתרון של האנדרואידים הוא נפח האחסון כנגן MP3

היתרון של האפל הוא כמובן יציבות המוצר וDOCK ייעודי בשם PURE I20 שהוא פשוט מדהים.

מעבר לזה הרבה אנשים היום שלא מוכנים לוותר על האייפון קונים עוד נגן של לוגיטק בשם squeezbox touch שגם כן יש לו DAC מעולה ואת כל סוגי היציאות ומחברים גם אותו לפרוססורים שלהם.

אז - אנדרואיד כתחליף להכל או אפל+סקוויזבוקס עם שלט רחוק (תומך גם ברדיו אינטרנטי - פשוט חבר אותו בהוט ספוט לסמארטפון שלך ואתה מסודר).

pick your poison

והנה לינק לאחד

http://www.ebay.com/itm/Logitech-SqueezeBox-Touch-/230903767871?pt=US_Remote_Controls&hash=item35c2efe33f

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, אני עוקב אחרי הפרסומים שלך, אני לא מדבר על חיבור/התממשקות מול carpc, בתחום הצר מאד הזה, הגלאקסי עדיף ורק בו.

אבל בחיבור usb סטנדרטי ל hu אי אפשר לחבר את הגלאקסי (שלא נדבר בכלל על שליטה עליו כמו עם האייפון), אולי אם עדו לו root שזה הליך שאני לא כ"כ שולט בו לא רוצה לנסות תצליח לחבר את הגלאקסי ככונן usb, את ייתרון קריאת הפלאקים של המכשיר לא תוכל לנצל באופן הזה, ואני לא יעשה רוט למכשיר בשביל שה hu יקרא אותו כ usb , אני פדוט יחבר דיסק און קי.

זה שאיזה פלוני אלמוני החליט לחבר אותו לפרוססור זה אחלה, יעבוד... ועוד הגלאקסי קורא פלאקים.

אבל, וזו דעתי לפחות זה לא שווה תמאמץ, חיבור אייפון למערכת ששולטת על אייפון ומממנה למגברים זה הפתרון הכי טוב להזרמת מוסירה מהטלפון לרכב.

ושוב אני עברתי לגלאקסי , בהתממשקות מול הרכב האייפון לוקח , ובגדול.

כמו כן מצורפת תמונה שראיתי מזמן השוואת אודיו בין האייפון לגלקסי . (סליחה על האיכות זה צולם מהגלקסי)

uploadfromtaptalk1357135495054.jpg

SCANSPEAK

פורסם

פרסמתי כמה תגובות למעלה קישור של בחור שעשה מה שאדי אמר עם מתאמים וכדומה,

הוא כתב שיש שיפור משמעותי באיכות.

השאלה שלי האם אני יכןל לעשות מה שהוא עשה בהתחשב בעבודה שיש לי alpine 9855,ראיתי שלבחור יש דאבל דין וזה בלבל אותי קצת עם כל החיבורים שם.

אשמח לעזרה,תודה רבה!.

קישור : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2033527

פורסם
אדי, אני עוקב אחרי הפרסומים שלך, אני לא מדבר על חיבור/התממשקות מול carpc, בתחום הצר מאד הזה, הגלאקסי עדיף ורק בו.

אבל בחיבור usb סטנדרטי ל hu אי אפשר לחבר את הגלאקסי (שלא נדבר בכלל על שליטה עליו כמו עם האייפון), אולי אם עדו לו root שזה הליך שאני לא כ"כ שולט בו לא רוצה לנסות תצליח לחבר את הגלאקסי ככונן usb, את ייתרון קריאת הפלאקים של המכשיר לא תוכל לנצל באופן הזה, ואני לא יעשה רוט למכשיר בשביל שה hu יקרא אותו כ usb , אני פדוט יחבר דיסק און קי.

זה שאיזה פלוני אלמוני החליט לחבר אותו לפרוססור זה אחלה, יעבוד... ועוד הגלאקסי קורא פלאקים.

אבל, וזו דעתי לפחות זה לא שווה תמאמץ, חיבור אייפון למערכת ששולטת על אייפון ומממנה למגברים זה הפתרון הכי טוב להזרמת מוסירה מהטלפון לרכב.

ושוב אני עברתי לגלאקסי , בהתממשקות מול הרכב האייפון לוקח , ובגדול.

כמו כן מצורפת תמונה שראיתי מזמן השוואת אודיו בין האייפון לגלקסי . (סליחה על האיכות זה צולם מהגלקסי)

כן אבל אתה גם לא עוקב אחרי משהו נוסף שאני אומר - אני בכלל לא מכניס כאן HU לתמונה :-D

אני מדבר על להשתמש באנדרואיד בתור הHU שלך ולא בחיבור אליו - תיקח את ה1DIN הזה או דאבל DIN שיש לך ברכב וזרוק אותו לפח :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

מה שהבחור בXDA עשה לא חכם במיוחד... מבלי לקרוא ניתן לראות שהוא חיבר התקן USB-AUDIO לS3 שבמקור תומך בחלקם ובמקום לחבר את את היציאה מהDAC של של הUSB-AUDIO לAUX RCA הוא חיבר לPL INPUT כלומר הסיגנל עובר המרה כפולה , מיותר לחלוטין!

• תוכן חדש...