Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קנייה של גאלקסי 3,חיברתי את האייפון שלי ושומעים בו ממש יותר טוב מבגאלקסי,מצד שני שמתי לב שבגאלקסי יש אקולייזר וכל מיני אפשרויות ולא ידעתי איך להשתמש בזה,יכול להיות שבגלל זה היה עמום?

האם אפשר להוריד תוכנה לגאלקסי שמשפרת את האיכות אולי?

שעשיתי את הבדיקה השתמשתי באותו שיר.

תודה רבה

פורסם

אלא אם כן אתם תוציאו ממנו HDMI לתוך ממיר HDMI ומשם תוציאו יציאה דיגיטלית קואקס או אופטי לתוך פרוססור ואז זה כבר לא משנה אם זה גאלאקסי או אייפון

לאייפון יש תחנת עגינה מדהימה בשם pure i-20 אפרופו שמאפשרת כל חיבור אפשרי לרכב וגם האופטי דרכה עובד על שעון עצמאי.

היתרון של הגאלאקסי הוא תמיכה בכרטיס SD עד 64 גיגה וזה הופך אותו ממש לHDD עם נפח הגון ביותר לMP3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע אין לי פרוססור,אני לפני קניה של גאלקסי ועכשין אני באמת לא יודע מה לעשות..

אין פתרון יותר פשוט לשיפור האייכות בגאלקסי? תוכנה או משהו כזה?

מה הייתם עושים נשארים עם האייפון 4 או בכל זאת משדרגים לגאלקסי 3?

תודה וערב טוב :)

פורסם

אם מה שחשוב לך זה איכות יציאת אזניות טובה בכלל הייתי קונה את הHTC שעשו שילוב ביחד עם BEATS

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם יש לך גלקסי שאתה יכול להשתמש בו (של חברים או משהו) תעשה לו רוט ותוריד VOODOO אני מקווה שהשם טוב.

לא יודע איך זה ביחס לאייפון אבל שווה לנסות.

פורסם

גאלקסי לבדיקה,אבל לא הבנתי מה הכוונה במה שכתבת,אם תוכל לפרט אני אשמח.

תודה רבה.

לאנוספורס אני ננעלתי על הגאלקסי גם בגלל שאני קונה אותו במחיר ממש טוב,כרגע אין לי פרוססור,בגלל זה אני מחפש פיתרון אחר.

אי אפשר להוריד תוכנה כלשהיא או משהו בסגנון?

ממה שראיתי בגאלקסי היה אקולייזר,לא ידעתי להשתמש בו בכלל,יכול להיות שעם כיוונים זה ישמע טוב?

פורסם

זה הרוט http://hwzone.co.il/gadgets/guides/i9300root

הוא מאפשר לך להתקין דברים שקשורים למערכת והם משנים את התפעול של החומרה (פחות או יותר)

וראיתי שהVOODOO עוד לא יצא לגלקסי 3 לפי מה שרשום המפתח עוד עובד על זה, הנה קישור בכל מקרה https://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.controlappdonate&feature=more_from_developer

והנה כמה תגובות של מי שהיה לו גלקסי 1 והוסיף את הוודוו הזה

http://www.head-fi.org/t/533282/advanced-users-samsung-galaxy-s-kernel-sound-tweak#post_7229186 תמשיך למטה קצת אומרים שזה ממש משמעותי

עריכה: לא יודע למה התכוונת שאמרת גלקסי לבדיקה אבל אני חושב שזה מבטל את האחריות על המכשיר, אז על אחריותך.

פורסם

עדיין הייתי מוציא מהגאלאקסי HDMI ומהHDMI CONVERTER הייתי מוציא RCA אנלוגי.

Pioneer TS-X150

פורסם

לגאלאקסי יש יכולת להוציא HDMI בעזרת מתאם:

http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-S-III-I9300-I9308-HDTV-Adapter-MHL-11Pin-HDMI-Cable-Black-/271113091035?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1f9977db

למתאם הזה אתה מחבר כבל HDMI לHDMI שנכנס לתוך מחלץ אודיו מHDMI:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=hdmi+to+audio+converter&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=hdmi+audio+extractor&_sacat=0

מהמתאם הזה אתה יכול להחליט אם אתה רוצה לצאת ביציאה אנלוגית עם חיווט RCA רגיל - שמאל ימין.

או אופטי או SPDIF תלוי במה המחלץ תומך.

Pioneer TS-X150

פורסם

האיכות בסמסונג בכללי מגעילה ביציאה של האוזניות, לדעתי זה פיצ'ר שהם נפלו בו בגדול .

תנסה את מה שלאנספורס אמר אני סומך על מה שהוא אומר.

אין דרך לתקן את האיכות של הסאונד ואת העוצמה שגלאקסי תורם למערכת לפי מה שידוע לי.

בהצלחה

פורסם

אפרופו צריכים להיות מחלצים זולים יותר - כרגע אני פשוט לא מצליח למצוא, מה שכן, תקרא לזה חוש, הייתי מעדיף ללכת על משהו יקר יותר מהמחלצים הפשוטים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...