Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שיש מצלמות חסרות. חבר שלי קיבל דו"ח ממצלמת מהירות\רמזור בצומת שפיה (כביש 70), והמצלמה הזו עדיין לא מזוהה לו בצ'יטה גם עם עדכון בן שבוע (המצלמה קיימת שם הרבה יותר זמן מזה, הדו"ח בן יותר מחודש). הצ'יטה שלו אמריקאית.

אנחנו מנסים להבין אם מדובר בקומבינה שעשו כאן בארץ בשביל למנוע עדכונים מצ'יטות זרות או שמדובר בתקלה אחרת. לכן אשמח לשמוע אם בעל צ'יטה ישראלית (דוברת עברית) מזהה את המצלמה הזו, ואם צ'יטה זרה (דוברת אנגלית) מזהה אותה.

על פניו, מאגרי המידע של הצ'יטה אמורים להיות זהים עבור כל העולם וללא אפליות, וזאת עבור שימוש של תיירים מזדמנים וכו' במכשיר. אם היבואן הישראלי עושה קומבינה בשביל למנוע מידע קריטי מבעלי צ'יטות זרות, אז יש לנו ניחוש איך הקומבינה הזו נעשית - אבל לפני שנפנה ליצרן לברר פרטים נוספים ואם זה תואם את המדיניות שלו, אנחנו רוצים לוודא את הנתונים שבידינו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תגדיר אמריקאית?

הוא צריך עדכונים של אירופה בתוכנה של הצ'יטה שנקראים EU.

לא מאמין שהיבואן יעשה קומבינות כאלה..

בסופו של יום קנית את המכשיר כך או כך לא גנבת אותו החברה עדיין מרוויחה.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

העדכון הוא תמיד מeu, גם של מכשירים מהארץ וגם מחול.

ההבדל הוא בתוכנת המכשירים - אנחנו מנסים לברר אם המצלמות שלא זוהו אצלנו בצ'יטות מחול פשוט קיימות במאגר הנתונים, אך ממופות לסוג התראה שקיים במכשיר הישראלי בלבד - או שאינן קיימות במאגר בכלל.

כך או כך, כרגע אני לא סומך על הצ'יטה שלי עד לבירור העניין ומציע לאחרים לנהוג כמוני.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

יש לי צ'יטה אמריקאית, מעדכן בסיס נתונים של MIDDLE EAST. בצומת שפיה תמיד יש לי התראה, כשבאים

מכיוון יקנעם למחלף זכרון. אני עובר שם הרבה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

המכשיר שלי גם אמריקאי. אני מעדכן ממאגר Europe (המנוי שלי לכל העולם).

במהלך דצמבר היו 5(!) עדכוני מאגר לקובץ שכולל את ישראל/אירופה. מי שלא בעניינים, לא יכול לדעת אלו עדכונים שנעשו, רלוונטיים אלינו.

בכל מקרה, אני לא מאמין שיש כאן קומבינה. המכשיר אמריקאי עם תוכנה אמריקאית, והיצרן מחוייב לתת את הנתונים בהתאם לסוג המנוי של בעל המכשיר. הוא לא יכול לדעת לאיזה מכשיר המאגר נטען, עם תכנה ישראלית או לא.

היבואן לא יכול לעשות קומבינה, אין קבצים ייחודיים למכשיר ישראלי או אמריקאי.

נמתין לבעלי מכשירים נוספים שיאמתו את המיקום המדובר.

לפני כשנתיים, כשהמכשיר שלי היה חדש, התרעתי במייל ליצרן (עם קובץ אקסל עם קורדינטות מדוייקות) על מיקום מארב בירושלים, ואחרי שני עדכונים הנקודה נכללה במאגר. אני מאמין שהעדכונים נעשים לאחר אימות של היבואן מול החברה.

בהמשך דיווחתי על מיקום מארב שמעולם לא נצפתה שם ניידת והוא הוסר.

פורסם
לי קרה מקרה דומה לפני חודשיים, קיבלתי זימון למשפט על מהירות מופרזת, מאז אין בי אמון בצ'יטה.

ספר לנו איפה שנדע להיזהר וגם לבדוק אם המאגר התעדכן בנקודה זו מאז. תודה.

פורסם

לא חושב שיש אפשרות ליבואן להחליט איזה עידכון יגיע אליו בלבד, ואיזה למאגר העולמי.

אם הציטה לא מעודכן באותה נקודה הוא לא יתריע ולא משנה מאיפה נקנה. פותח השרשור בשאר המקומות אתה מקבל התרעה ? זא הGPS תקין?

בסוף השבוע אני עובר בכביש המדובר, ואני יעדכן אם קיבלתי התרעה( אני בעל מכשיר אמריקאי מעודכן)

שווה גם לפנות ליבואן בארץ לשמוע מה יש לו להגיד

פורסם

ברשותי צ'יטה אמריקאית מעודכנת עם מסד נתונים של europe מלפני משהו כמו שבוע.

אתמול עברתי ליד המצלמה החדשה בכביש חמש (לפני מחלף קסם) כאשר במקרה גם הוויז היה פתוח.

בוויז קיבלתי התראת מצלמה בעוד שהציטה אמרה accident zone ahead.

עוד מישהו שם לב לזה עם המכשיר האמריקאי?

מה הוא אומר בגרסה הישראלית של הצ'יטה?

פורסם

שווה גם לפנות ליבואן בארץ לשמוע מה יש לו להגיד

מכשיר מחו"ל? אתה לא מעניין אותו. גם גזלת לו את הפרנסה וגם יתן לך שירות חינם?

אפילו לפורום שלו (בנושאים הייעודיים למכשירים) הוא נותן להכנס רק למי שרכש מכשיר ממנו. פעם זה היה חופשי, תרמתי שם הרבה מנסיוני, אבל זה לא שכנע אותו.

פורסם

הציטה עובדת פיקס, פשוט תעדכנו את הקובץ הנכון .

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
ספר לנו איפה שנדע להיזהר וגם לבדוק אם המאגר התעדכן בנקודה זו מאז. תודה.

האמת ששעה לאחר שצולמתי כבר פתחתי אשכול פה בפורום.

המצלמה של פרדסיה.

פורסם
הציטה עובדת פיקס, פשוט תעדכנו את הקובץ הנכון .

ומהו הקובץ הנכון?

ישראל הרי ממוקמת במזרח התיכון, אך באתר היצרן כתוב שאנו משתייכים למסד נתונים של אירופה.

!AWDSOME

פורסם

מישהו עם צ'יטה מקבל התראה נכונה על המצלמה בכביש 5? אם כן, האם זו יחידה דוברת אנגלית או עברית?

• תוכן חדש...