Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי - אני מעדכן עם הקובץ של המזרח התיכון (בזמנו בדקתי ואמרו שאפשר גם וגם, שניהם כוללים את ישראל).

בוודאות יש התראה על המצלמה בשפיה. לא בדקתי עם קובץ של אירופה, אני אנסה בימים הקרובים אם ייצא לי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מישהו יכול לעזור לי בעדכון הצ'יטה רכשתי יד שנייה וקיבלתי רק את המכשיר

המכשיר נקנה בארץ.

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

אתה צריך לקנות מנוי לעדכונים.

מומלץ לקחת את הפלטיניום, עולה 40 יורו (יותר זול מאשר בדולרים - 60 דולר).

http://www.speedcheetah.com/scshop/product.php?xProd=196&currency=3

אחרי שתעשה מנוי תקבל מייל עם לינק להורדת הכלי לעדכון המכשיר, עם שם משתמש וסיסמה.

בעיקרון אפשר לשתף את המנוי בין כמה חברים (אני וחבר קנינו ביחד וזה עובד בלי בעיה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אצלי מכשיר דובר אנגלית.

מעודכן לגרסה הרביעית של חודש דצמבר- אני יודע שיצאה גם חמישית.

מקבל התראה בצומת שפיה מיקנעם לכיוון פרדיס (רק אני תמיד פונה שמאלה לזכרון...).

נדמה לי אני מעודכן על מפות אירופה ולא מזרח תיכון.

אני יודע שעדכון לישראל מתקבל מאירופה ומזרח תיכון (כך כתוב באתר שלהם).

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

הגירסה האחרונה היא 2127 (30 בדצ') והיא שוקלת 654 קילובייט (סיומת HDR). אין כל הבדל בין הקובץ שניתן להורדה מעמוד הגירסה האירופאית או מהעמוד של גירסת המזה"ת, כך שעושה רושם שמדובר באותה הגירסה בדיוק.

אם לחבר מכשיר עם מס' סידורי נמוך מ 5002625 אז נדרש קובץ עם סיומת MOB והנפח שלו במקרה של הגירסה הזו נמוך יותר - 524 קילובייט.

בכל מקרה, כשמבצעים עדכון אוטומאטי באמצעות התוכנה יורד הקובץ המותאם ומותקן בהתאם - ייתכן שקיים הבדל בין ה MOB ל HDR מבחינת מסד הנתונים בפועל, אך בשביל זה רצוי לשלול קודם שזה בגלל מכשיר מהסדרה "הישנה" (סידוריים עד 5002625).

פורסם

נסעתי עכשיו לבדוק את הצ'יטה שלי - נרכשה בחו"ל ועם DB אירופאי מאיזור ה14.12, זיהתה מצויין את המצלמה בכביש 5.

לא יודע לגבי שפיה (לא נוסע משם מאז שהומצא כביש 6).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אין כל הבדל בין הקובץ שניתן להורדה מעמוד הגירסה האירופאית או מהעמוד של גירסת המזה"ת, כך שעושה רושם שמדובר באותה הגירסה בדיוק.

קצת מוזר לי, כי גרסת המזה"ת אמורה לכלול מדינות שונות מהגרסה של אירופה. מה שברור שישראל נכללת בשני הקבצים.

מי שעושה "מנוי זהב" מקבל את ישראל מקובץ אירופה/אנגליה במגבלה של עד 3 שנים. מי שעושה "מנוי פלטינום" מקבל את קובצי כל העולם, ישראל נכללת גם במזה"ת והמנוי הוא "לכל החיים".

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...