Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, חזרתי עכשיו מנסיעה הלוך חזור מירושליים (היה צורך לבצע את הנסיעה)

בכול מקרה כול העליות והירידות היה ערפל מטורף! מהסוג שיצא לי לראות רק באזור החרמון בשירות הצבאי ובאירופה!

ובלאנטיס שלי אין פנסי ערפל! רק אחד אחורי,

יש לי הכנה בטמבון, יש למישהו מושג מה העלויות ואיפה קונים? קלטתי פתאום כמה זה מסוכן לנסוע ככה בתנאי ראות גרועים.

אשמח לעזרה.

ד״א - אני יודע שאסור להדליק סתם, אני גם מאלה שמעיר לכול בנאדם שהוא מכיר לא לעשות את זה.

תודה מראש.

פורסם

בשקט בשקט אני אגלה לך שבתנאי ערפל כבד אין יותר מדי מה לעשות וגם פנסי ערפל קדמיים לא ממש עוזרים.

במידה ואין ברירה יש לנסוע לאט, להדליק את פנס הערפל האחורי ולנסות לצפות כמה שיותר קדימה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקי. מקבל את זה.

חשבתי שאם היה לי אז אולי הייתי מצליח לראות משהו, הכביש היה ריק יחסית ופשוט לא ראיתי כמעט כלום!

וברור שנסעתי לאט, בימני.

פורסם

פנסי ערפל, מאירים את החלק התחתון יותר של הדרך מול הרכב, היית רואה את הפסים הצבועים לאורך הכביש טוב יותר, אבל זה לא היה מאיר לך בצורה כלשהי רכב שלפנייך או משהו כזה.

מה שכן , מי שלפניך כן היה רואה אותך טוב יותר, כמו האור האחורי שהפעלת לטובת מי שמאחורייך,

אורות ערפל זה טוב, רק להדליק באמת שצריך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש לנו פנסי ערפל מקוריים ברכב ובד"כ הם לא עוזרים. במקרה שלך במיוחד אם הם בהתקנה מקומית יש סיכוי שבגלל מבנה הטמבון הם יופנו קדימה ולא יהיו יעילים (מה שהיה לי פעם ברכב אחר) פרט לסינוור מסוכן של הבאים ממולך. כמו שכתבו מעליי, הדבר היחידי שהם טיפל'ה עוזרים זה להאיר חזק את שולי הכביש ימינה ושמאלה בטווח של כ 5 עד 7 מטר קדימה ואז סימוני הכביש והניתוב יהיו יותר ברורים. אצלינו הם ממש מכוונים לצדדים ולכן גם לא יסנוורו את הבאים ממול. אם היום יש אפשרות של התקנת פנסים עם כיוון מתאים (שלא ישתחרר אחרי מאתיים קילומטר) אז זה בהחלט אפשרי. פעם זוג פנסים פשוטים עלה כמאה שקלים והתקנה עוד מאה, היום אין לי שמץ של מושג. לפני כמה שנים היו לי פנסי ערפל עוצמתיים על הקשת של הטנדר נדמה לי שמסוג HELLA (לצרכי הארת שטח אחורי וצדדי בעבודה בכל לילה) ואני יכול להגיד שאיכות ההתקנה הרבה יותר חשובה מאיכות הפנסים כי עבודה לא טובה יכולה לגרום לכל מיני קצרים וכאב ראש מיותר יחסית לתועלת שהם נותנים פעמיים בשנה ברכב פרטי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...