Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מי מכיר את ה סיאט איביזה 1.4 ידנית ויש לו ניסיון איתה?

אני חושב לקנות רכב חדש.

לפי המבצע של היבואן אפשר לקנות חדש במקום יד2.

איך הרכב מבחינת אמינות ,נוחות נסיעה וצריכת דלק?

תודה מראש לכל המגיבים

כל המידע על סיאט איביזה בקטלוג הרכב של CarsForum

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

מבחינת אמינות זה מנוע מאוד ותיק שקיים כבר הרבה שנים שהוכיח את אמינותו הטובה ואין לו "מחלות" ידועות.

נוחות הנסיעה אני לא כל כך יכול להגיד כי אני מכיר את הפאביה עם אותו המנוע, אבל לפי מה שהבנתי האיביזה קצת פחות נוחה מהפאביה בגלל מתלים קשים יותר ובד"כ באיביזה גם חתך יותר גדול, בפאביה הנוחות מצוינת ולכן רק נסיעת מבחן על הרכב להרגיש אותו בעצמך ולראות אם יתאים לך.

ומבחינת צריכת דלק אני בנסיעה שרובה עירונית מגיע לצריכה של 14 ק"מ לליטר אבל זה הרבה תלוי בהרגלי הנהיגה שלך ובתוואי שבו אתה מרבה לנסוע(עירוני\בינעירוני).

בסה"כ אני 4 חודשים עם הרכב ועם קצת יותר מ3000 ק"מ ואני מאוד מבסוט עליו ולדעתי היא אחלה קנייה. (הפאביה והאיביזה מאוד דומות מבחינת מנוע וגיר ואפילו בפנים הרכב הם דיי דומות).

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

בקצרה..יש אותו לחבר, אחלה אוטו :)

אם אתה אוהב לנהוג על ידני ויודע טוב, וואלה אתה תסתדר איתו 10 !

הרכב חסכוני, חתיך עם פוזה כמו שצעירים אוהבים והמנוע ותיק ואמין (כמו שאמר ידידי מעליי) וכמובן שאם תוכל להוציא מהחברה גלגלי מגנזיום, אולי מולטימדיה יותר בזול..אתה רק תרוויח ותהנה ממנו יותר.

פורסם
בקצרה..יש אותו לחבר, אחלה אוטו :)

אם אתה אוהב לנהוג על ידני ויודע טוב, וואלה אתה תסתדר איתו 10 !

הרכב חסכוני, חתיך עם פוזה כמו שצעירים אוהבים והמנוע ותיק ואמין (כמו שאמר ידידי מעליי) וכמובן שאם תוכל להוציא מהחברה גלגלי מגנזיום, אולי מולטימדיה יותר בזול..אתה רק תרוויח ותהנה ממנו יותר.

הכל טוב ויפה אבל - שים לב כמה איביזות 2012 יש למכירה ביד 2. משהו פה מסריח.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

רכב מעולה, התמורה מצויינת למחיר.

הגיר הידני מ-א-ו-ד מוצלח, כנ"ל המנוע, אמנם מעט חזק יחסית לTSI החדשים אך בהחלט מספיק למשתמש הממוצע.

לא צורך יותר מידי דלק. רמות הגימור משתנות ועם קצת מיקוח אפשרי להוציא מגנזיום ומערכת מולטימדיה במחיר יפה מאוד.

חסרונות עיקריים:

רכב מאוד גניב - מקרי פריצה וגניבה נפוצים, אמנם לא משהו שאמור להדאיג אותך עם ביטוח מקיף אך בכל זאת זה בלאגן מיותר. יוצר מצב של מחירי ביטוח גבוהים מעט ודרישות (איתוראן וכו')

איכות הגימור - בסיסית למדי.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
הכל טוב ויפה אבל - שים לב כמה איביזות 2012 יש למכירה ביד 2. משהו פה מסריח.

יש הרבה למכירה כי "סוחרים בשנקל" חשבו לעשות קופה ולנצל את הפרשי המחירים כתוצאה מהמבצעים וההוזלות שסיאט עשו השנה. הבעיה שלהם היתה שעוד כמה חשבו על זה וזאת התוצאה. אם היתה בעיה מכאנית אני מניח שהיא הייתה יוצאת החוצה מזמן.

• תוכן חדש...