Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בהשכרת רכב לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב ליום המאושר,

כמה קריטריונים:

שיהיה מקום לכלה מאחור (שמלה נפוחה).

גיר אוטו'.

זול כמה שאפשר.

איסוף מחולון או בקרבה לה.

השכירות ליום אחד,

הנהג בן 23 (רישיון מ2007).

אני מבקש המלצה לחברת השכרה וסוג רכב,

תודה,

יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

בצע חיפוש בפורום - כל חודש נפתחם לפחות שני שרשורים מסוג זה.

המלצתי - להמנע משכירת רכב. בקשו ממישהו מבני המשפחה להוביל אתכם, כל רכב משפחתי סטנדרטי יעשה את העבודה, אם אפשר לגייס SUV - מה טוב.

גילוי נאות - כותב הודעה זו ערכך יום צילומים בכל רחבי חיפה והגיע לאולם עם זוגתו - במושב האחורי של רנו 19 נהוג בידי קרוב משפחה. שני בני הזוג נראו מצויין משך הערב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תלוי איזה רכב אתה מעוניין,

בבאדג'ט יש להשכרה קאדילאק CTS וגם SRX שניהם מאוד מרשימים מפוארים ומרווחים גם כן לכלה מאחור. הרבה לוקחים אותם לחתונות.

בנוסף יש רכבים פחות מפוארים להשכרה כגון מזדה 6 , שברולט מליבו שמן הסתם יהיו יותר זולות.

פורסם

הבעיה שנהג הזמין היחיד הוא ''נהג צעיר'' בן 23 ורכב יש לי אבל ידני והוא רגיל לאוטו' ואין לי ביטוח עליו כנהג צעיר,

ככה שאין ברירה אלא להשכיר.

אני מחפש כמה שיותר זול מצידי האצ'בק,

הינה לדוגמא הצעת מחיר, לא חשוב שמות שלמה סיקסט.

למי מבינהם יש הכי מקום מאחור?

על חלק מהמכוניות לא דורשים תוספת תשלום על נהג צעיר (ידנים בעיקר ועל האקסנט והקורסה אוטו' ככה שמשתלם לי)

ללא שם.png

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

לא יהיה לכלה מקום במושב האחורי, אם זה מה שאתה שואל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...