Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהכותרת ממש משוגעת, זה כמו לבקש אישה יפה ואופה, אבל אולי בכל זאת יש כיוון ?

אז למי שבאמת רוצה לעזור ומוכן לקרוא קצת:

התקציב שלי הוא 17 אלפיות, לא כולל ביטוחים ושאר החמוצים, כמובן שאל תתנו לאלפייה אחת או שתיים להוריד רכב מצוין מן הפרק.

אני מחפש רכב שיהיה אמין והכי חשוב חסכוני בדלק (גם יפה ולא פיאט פונטו או סוזוקי בלנו).

חשבתי עד עכשיו על הפג'ו 206 בשנתונים 2001-2, הרכב מאוד נחמד לטעמי, לא יקר, והצריכת דלק שלו מתאימה לי (1 ל14 או 13). הבעיה היחידה היא שמפחיד אותי להתעסק עם צרפתיות, כבר אמרו לי כמה אנשים שמבינים שזה לא כדאי, למרות שלעומתם כמה אנשים שהיה להם את הרכב הזה אמרו שהם מרוצים עד הגג, אולי אתם תמליצו להישאר עם האפשרות הזאת כראשית (יש לי אחת שמורה שעברה במשפחה וכמובן שהיא תעבור בדיקה לפני קנייה והכל).

חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ לי על רכבים בסגנון, שנתונים 2001-2 ומעלה שיהיו נחמדים יתאימו לצעיר אני פתוח להצעות ופתוח גם לשלול רכבים בלי שום סיבה ברורה (כמו הפונטו והבלנו שאני יודע שהם אחלה רכבים ויתאימו בתקציב אבל אני לא אוהב אותם ולא הייתי רוצה שזה יהיה הרכב שלי.

תודה לכל מי שבאמת יתחשב בעלויות הדלק ולא יזרוק פולסווגן גולף למרות שזה אחלה אוטו והייתי בעניין שלו שבוע עד שבדקתי את הצריכת דלק וחזרתי לחשוב על הפג'ו.

קחו בחשבון שאני שנה עם קטנוע ש30 שקל מספיקים לשבוע נסיעה, אז להשים 100 שקל שייגמרו אחרי יומיים זה יהיה בעייתי, יהיה יותר בעייתי להשים 200 שקל שייגמרו אחרי יומיים, ואני יחסית נוסע לא מעט.

באמת תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור ואולי בזכותו אני ימצא את רכב החלומות.

למי שאין כוח לקורא את החפירה -

רכב יפה אמין חסכוני בדלק ולא יקר :-P

פורסם

פיג'ו 206 הוא אחלה רכב אם תמצא אחת שמורה לא מאמין שיהיו לה בעיות מיוחדות, גם לא שמעתי על מחלות חרוניות ברכב הזה.

אני לפני כמה שנים גם התלבטתי בין 206 לאיביזה 01/02 בסוף לקחתי את האיביזה.

ממליץ לך לשקול את איביזה 1.6 01-02 1.4 קצת חלש לדעתי אבל אם לא מפריע לך אז בעיר היא תיהיה יותר חסכונית,

ה 1.6 אצלי צרכה 1/12.5 אמינות הייתה מצויינת (שוב זה תלוי אם הרכב שמור וטופל כמו שצריך בחלקים איכותיים)

הבעיה בשנתונים האלה שהרכב מתחיל להיתפרק מבפנים (כל הפלסטיקה).

כמובן דברתי על דגמים עם גיר ידני. אם זה היה אוטומטי לא הייתי נוגע בשניהם בשנים האלה.

פורסם

מניסיוני הפרטי עם 306 , 206CC מגיע יום והאוטו מחליט שמאותו רגע הכל מתקלקל בעיקר בכל הקשור במערכות חשמל.

אז ה 306 היה רכב ראשי שלי 10 שנים והיה מתוכם 9 מעולה (זללן דלק) עד ל 110,000 ק"מ ומאז כל חודש הצריך 2000 שח טיפול במוסך (טרמוססט מזגן , מחשב מנוע, פעמיים חיישן למדה , צמת כריות אויר ועוד) .

ה 206 היתה של אחי וסבלה רבות מבעיות בגג (שוב חשמל ) ,מזגן ומשאבות ההגה והדלק.

אנחנו נהגים מאד רגועים והרכבים לא עברו התעללות.

לא מדבר בכלל על עלות טיפולים ותיקונים אל אף שמוצהר שטיפול רק ב 30,000 היו לי טיפולים ב 306 ב 4000 שח במוסך מורשה.

היום טיפול גדול בוולוו שלי לא עולה ככה אפילו במוסך המרכזי של וולוו.

לכן, לו היית שואל לדעתי - גם בחינם לא הייתי נוסע בפז'ו מהשנתונים האלה.

חפש יאריס (יחסית נאה בחיצוניות ,אמינה מאד ) , סיריון דור קודם (מנוע קצת חלש אבל בקטנה) .

קצת גדולה יותר אולי ניסן אלמרה (ה 1.6 ליטר לא שותה דלק) .

פשרה בדלק אבל אולי תצליח להשיג גטס ב 20,000 (אני רואה פרסומים של מודל 2008 נראה לי ב 29,000 - יתכן ואני לא זוכר נכון).

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

תודה לכל מי שענה, גם פה הדעות מבולבלות ואני עדיין לא יודע אם ללכת על הפג'ו או לרדת מזה, אם לרדת מזה אז לאיזה כיוון ?

כמו שמישהו פה אמר - יונדאי גטס, התחלתי להשים עליה עין לפני שבוע בערך, מה הסיפור של האוטו שהוא כל כך זול בשנתונים מאוד נחמדים ביחד למחיר ?

פורסם
תודה לכל מי שענה, גם פה הדעות מבולבלות ואני עדיין לא יודע אם ללכת על הפג'ו או לרדת מזה, אם לרדת מזה אז לאיזה כיוון ?

כמו שמישהו פה אמר - יונדאי גטס, התחלתי להשים עליה עין לפני שבוע בערך, מה הסיפור של האוטו שהוא כל כך זול בשנתונים מאוד נחמדים ביחד למחיר ?

הוא זול בשנתונים האלה כי הוא שותה דלק כמו טנק מרכבה במיוחד באוטומט שהם הרוב למכירה בדגם הזה.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
הוא זול בשנתונים האלה כי הוא שותה דלק כמו טנק מרכבה במיוחד באוטומט שהם הרוב למכירה בדגם הזה.

:wink:.

צודק.וגם לא בטוח לנהיגה בכלל וגם לא נוח כלל ובכלל לא מהנה לנהיגה (אה וגם מכוער מאוד ,לדעתי).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

טנק מרכבה סימן 1-

לא יאמן רכב ידני שותה 1-11. צריך לתבוע את הקוריאנים האלה בחיי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תודה לכולם על נסיונות העזרה, הרנו מגאן קופה כבר מתקרבת למה שאני צריך, רק שאני ממש לא אהבתי את המראה שלה, האמת שאני די סגור על הפג'ו 206, נהגתי כבר על אחת ההגה שלה היה ממש קשה והוא היה אוטומט 1.6 - העברת ההילוכים הייתה ממש מורגשת, כמובן שאצלי במאזדה 6 (2009) עליית ההילוכים מורגשת כשאני מתייחס לזה אבל שם גם בלי שאני יתייחס הרגשתי את זה, ומה שהיה מוזר זה הרגשת ההילוכים בבלימות, שתוך כדי הברקס אתה מרגיש שהמנוע מוריד הילוך.

השאלה היא אם עדיין תיהיה בעיה בלקנות פג'ו 206 (כנראה אוטומט 1.4) למרות שהיא תיבדק לפני הקנייה ואני יקבל אישור ?

בבקשה חוות דעות מקצועיות ודעות של אנשים, ואני יודע שעדיף ידנית אבל זה קצת בעייתי, אין לי עצבים לזה :?

פורסם

היה לנו 206 אוטומט במשפחה (לאמא שלי), אחלה רכב באמת, מאוד מהנה לנהיגה ובסונף על זה גם נוח, יחסית מהיר ל-1.6 אוטומט. לא היו בעיות רציניות, הבעיה היחידה שהיא גם די נפוצה בדגם הזה זה סדק במחבר של הצינור דלק במיכל שיושב מתחת לכיסא האחורי.

אגב, לא זכור לי שהעברות ההילוכים היו מורגשות במיוחד, כדאי שתבדוק את התומכי גיר \ מנוע.

אל תקח 1.4 אוטומט, הרכב עגלה וגם מגיע עם צמיגים צרים יותר (=פחות אחיזה).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...