Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתימת ערבות להלווה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח השירשור, אני מציע שלא תעיז מסיבה כזו או אחרת להיכנס איתה למיטה. או שאולי כבר זה קרה ולכן חוש ההיגיון שלך הוא מעורפל?

נסחפת קצת לטעמי. גם אם הוא עושה אותה פעמיים ביום, כל יום, זו לא סיבה לחתום על ערבות או להיכנס איתה כשותף לחשבון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השירשור, אני מציע שלא תעיז מסיבה כזו או אחרת להיכנס איתה למיטה. או שאולי כבר זה קרה ולכן חוש ההיגיון שלך הוא מעורפל?

הוא אמר לך בפירוש שמדובר בידידה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נסחפת קצת לטעמי. גם אם הוא עושה אותה פעמיים ביום, כל יום, זו לא סיבה לחתום על ערבות או להיכנס איתה כשותף לחשבון.

אולי לא הבנת מה אני מנסה לומר. כל מה שאמרתי הוא שלא כדאי להיכנס לכזה קשר שמא עניין המיטה עלול לערפל לו את ההיגיון הבריא. זה הכל. לא חסר אנשים שזנחו את ההיגיון והקשיבו לרגש שלהם. קטע מיני יכול בהחלט להטות את כפות המאזניים לכיונים אחרים.

איך שאמר משה איש כסית ז"ל בסרט ספיחס "כשה*ן עומד השכל בתחת".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הוא אמר לך בפירוש שמדובר בידידה

אהה נכון מאוד, צודק, סטאטוסים לא משתנים. לא יכול לקרות שפתאום "בלי שום כוונה" הם מצאו את עצמם בין הסדינים. וואלה אני מצטער, כנראה ראיתי יותר מדיי סרטים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אולי לא הבנת מה אני מנסה לומר. כל מה שאמרתי הוא שלא כדאי להיכנס לכזה קשר שמא עניין המיטה עלול לערפל לו את ההיגיון הבריא. זה הכל. לא חסר אנשים שזנחו את ההיגיון והקשיבו לרגש שלהם. קטע מיני יכול בהחלט להטות את כפות המאזניים לכיונים אחרים.

איך שאמר משה איש כסית ז"ל בסרט ספיחס "כשה*ן עומד השכל בתחת".

:oops::oops::oops:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אהה נכון מאוד, צודק, סטאטוסים לא משתנים. לא יכול לקרות שפתאום "בלי שום כוונה" הם מצאו את עצמם בין הסדינים. וואלה אני מצטער, כנראה ראיתי יותר מדיי סרטים.

הם משתנים, פשוט אני רואה פה מקרה קלאסי של friendzone

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אציע לך כיוון אחר למחשבה, מלבד מה שנכתב כאן שרובו המוחלט נכון לדעתי.

אם הידידה שלך כבר במצב בו אין לה אפשרות להחזיר את ה-30 אלף החסרים יכול מאוד להיות שזה דווקא לטובתה. אתה מנסה למשוך אותה למעלה בעוד הרבה מעוד פעמים צריך למשוך למטה, לכיוון הקו התחתון שממנו לא ניתן לרדת יותר - קו ה"אין לי כסף בכלל". זאת עיצה שלא יתן לך אף בנקאי (סליחה יואב, לא אישי נגדך :wink: ) כי זה אומר שהבנק שהוא מייצג מפסיד את רוב הכסף.

אני לא מכיר את כל פרטי העניין אבל יכול להיות שתוכלו להפעיל על הבנק מנוף לחץ דווקא על ידי פנייה להוצאה לפועל. זה תהליך ארוך, מאוד בעייתי, אבל גם עורך הדין של הבנק יודע שאם היא חיילת שאין לה גרוש על התחת אז ההוצאה לפועל תפעל לטובתה ותפסוק לה החזרים חודשיים מאוד נמוכים, כי כשאין כסף לקחת אז אין כסף לקחת והבנק יכול להמתין בסבלנות. ברור לך שיקח לה שנים להחזיר את הסכום הנ"ל לבנק וגם שם יודעים את זה. אז אם תציג את הדברים בצורה נכונה, יכול להיות שדווקא כך תוכל לצאת מזה. זה תהליך ארוך ומגעיל, אבל בהחלט אפשרי.

ואם אתה ממש רוצה לעזור לידידה הזאת (מקווה שזה שווה את זה, אהמ אהמ), תן לה 400 ש"ח בחודש "דמי כיס" בחודשים הקשים בהם החשבון שלה יהיה מעוקל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פותח שירשור יקר!

אני מקווה שקראת את מה שכתבתי לפני מס ' הודעות.

תקשיב, אני יודע שאם הייתי במצבך והיה עומד מולי אדם שקרוב לליבי הייתי עוזר לו ללא ספק!

אפשרות נוספת עבורך היא ליטול למענה הלוואה ע "ס עשירייה מחשבונך האישי, אך תמנע בכל דרך

לחתום ערבות או להכנס שותף לחשבון.

שזה בעצם הגרסה שלי למה שכתב מר. פיק.

Gn'f'R

פורסם

אמא שלה חתומה לה ערבות על החוב? שותפה איתה בחשבון? אופרופסית שלה מכוח החוק? מחזיקה בכספים השייכים על פי דין לבת?

אם התשובה לכל השאלות האלו היא לא, אז הבנק לא יכול לדרוש מהאימא את הכסף שהבת חייבת. כמובן שאם החוב הוא לגובים בשוק האפור כל זה לא תקף, כך שלפני הכל כדאי גם לברר אם יש צ'קים שלה שמסתובבים ועלולים להגיע לידיים הלא נכונות.

ומה שלא תעשה, אל תכניס את הראש שלך לעסק הזה. תעזור מבחוץ בכיף - תקנה, תעזור לידידה בתשלומים שוטפים (במזומן בלבד!!!), תשלים את מה שחסר, תייעץ, תעזור לה עם הסדר חוב מול הוצל"פ אם צריך. אבל מה שלא תעשה, אל תחתום על שום ערבות, מוגנת או לא מוגנת.

אגב, נקודה למחשבה: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000579243

אם הם יכולים למחוק חוב של 7 מיליון ש"ח, הידידה שלך יכולה למחוק חוב של 30 אלף ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...