Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על הרדיודיסקים בדגמים החדשים בעיקר משנת 2007 ככה, שזה הכל בלוק אחד ענק בדשבורד (שבו נמצא המזגן, הרדיודיסק, והכל השאר הגאדג'טים).

**הרכב של הוא CIVIC 2009.

1. האם יש טעם, או שאו הרדיודיסק המובנה מהיצרן הוא בדר"כ איכותי וטוב?

2. אם יש טעם איך עושים את זה בכלל?

תודה!

פורסם

לא ציינת אם הסיוויק שלך היא 5 או 4 דלתות.

בכל מקרה יש מתאם פלסטיקה (דבר איתי בפרטי אם אתה צריך )

ויש מתאם לצמת החוטים ויש מתאם לצמת האנטנה

בגירסת ה 5 דלתות צריך מתאם יקר יחסית , כדי לא לאבד את התצוגה של המזגן , וגם מתאם פלסטיקה תוכל להשיג קרוב לוודאי רק אצל היבואן .

בגירסת ה 4 דלתות - המצב הרבה יותר פשוט...

בכללי - הרדיו המובנה הוא לא משהו בלשון המעטה.. פשוט עם תצוגה פשוטה , בגירסת ה 4 דלתות אפילו אין USB .יש חיבור AUX ..

איך עושים? מדובר בפירוק של הדשבורד משמאל לימין . אבל אם אתה לא מיומן אתה עלול למצוא את עצמך שובר קליפסים חופשי ואז זה לעולם לא יחזור להיות כמו שהיה .

בסיוויק זצ"ל שלי החלפתי הכל: HU + קומפננט מקדימה + מדף אחורי + מגבר - הטיפ שלי : לא לזלזל בסט האחורי !

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
לא ציינת אם הסיוויק שלך היא 5 או 4 דלתות.

בכל מקרה יש מתאם פלסטיקה (דבר איתי בפרטי אם אתה צריך )

ויש מתאם לצמת החוטים ויש מתאם לצמת האנטנה

בגירסת ה 5 דלתות צריך מתאם יקר יחסית , כדי לא לאבד את התצוגה של המזגן , וגם מתאם פלסטיקה תוכל להשיג קרוב לוודאי רק אצל היבואן .

בגירסת ה 4 דלתות - המצב הרבה יותר פשוט...

בכללי - הרדיו המובנה הוא לא משהו בלשון המעטה.. פשוט עם תצוגה פשוטה , בגירסת ה 4 דלתות אפילו אין USB .יש חיבור AUX ..

איך עושים? מדובר בפירוק של הדשבורד משמאל לימין . אבל אם אתה לא מיומן אתה עלול למצוא את עצמך שובר קליפסים חופשי ואז זה לעולם לא יחזור להיות כמו שהיה .

בסיוויק זצ"ל שלי החלפתי הכל: HU + קומפננט מקדימה + מדף אחורי + מגבר - הטיפ שלי : לא לזלזל בסט האחורי !

הסיויק שלי היא 4 דלתות (וכמובן שאם אני מתקין אני מתקין סט מלא של מערכת, פשוט רציתי לוודא שזה שווה את הקטע עם הרדיודיסק).

ככה נראה הדשבורד:

09_civiclxs_dash.jpg

אתה בטוח שלא צריך לו גם מתאם רק כי זה נראה מסובך...אתה יכול להראות לי איך נראה המתאם הזה?

פורסם

אז מה הבעיה ? עדיין לא הבנתי , קיבלת את כל התשובות לשאלות שלך ,

יש מתאם לצמה ולאנטנה, יש מתאם פלסטיקה שמאפשר לך התקנת HU של 2 או 1 DIN

זה ניראה יפה מאוד בסוף

img4250ec.jpg

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
אז מה הבעיה ? עדיין לא הבנתי , קיבלת את כל התשובות לשאלות שלך ,

יש מתאם לצמה ולאנטנה, יש מתאם פלסטיקה שמאפשר לך התקנת HU של 2 או 1 DIN

זה ניראה יפה מאוד בסוף

img4250ec.jpg

אבל אני מדבר על התקנה של רדיו דיסק רגיל קטן, לא מולטימדיה עם מסך וזה..(סליחה אם אני יוצא בור).

פורסם

קרא שוב :

בתמונה זה מכשיר 2DIN , אפשר להתקין גם מכשיר סינגל דין .. (סטנדרטי) , במקום שנשאר יש תא אותו אתה יכול לבחור להתקין מעל או מתחת . - קסטומייזר טוב יכסה אותו יפה ..

אתה ממש מחפש הוראות מפורטות ? תמצא אותן כאן

• תוכן חדש...