Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט VS פיגו 206.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.:-)

אז ככה,

אני שוקל רכישת רכב יותר קטן עם מנוע יותר קטן גג עד 1600 סמ"ק.

אני זקוק לרכב אוטומט בלבד כי תנהג אמי גם ברכב. עלו עד עכשיו 2 מועמדות די שונות אחת מהשניה.

האחת פיגו 206 מנוע 1.4 או 1.6 שנת 2003 אוטו'. השניה יונדאי אקסנט 98/99 אוטו'.

הרכב לא יסע הרבה, קצת בעיר ופעם בשבוע בין עירוני. תקציב עד 15K.

חשוב לי רכב אמין עד כמה שאפשר מרכב בגיל הזה.

תודה

שי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בגדול, האקסנט בפער גדול יותר אמינה וזולה לאחזקה מה206.

אבל, ה206 יותר מודרנית ונוחה.

לפי דעתי אין פה תשובה מוחצת, כל בן אדם והדרישות שלו מהרכב שהוא מחפש.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לא הבנתי רק למה, באותו תקציב של הפג'ו, אתה יורד לאקסנט מסוף שנות ה-90? אקסנט מ2004 תהיה באותו מחיר כמו הפג'ו.

ה206 מנצחת מבחינת דלק ונוחות, אם כי לא מצטיינת מבחינת הגיר האוטומטי (שימוש עירוני ונסועה נמוכה גורעים לו הרבה מאורך החיים). מעבר לזה, כמו שאמרת- 2 מכוניות שונות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

נהגתי רק פעמים על 206 1.4 אוטו' לפני 10 שנים שהיא הייתה חדישה 2003.

ומאוד נהנתי מהנהיגה והנוחות בעיר ומחוצה. נכון אני יכול לרכוש אקסנט 2004, אבל לא התחברתי לצורה של שנת הדגם הזאת.

יותר לשנתונים 98/99.

פורסם

מה התקציב שלכם?

חוץ מרכבים הללו אתם מעוניינים בעוד רעיונות או שאק זה?

אם רק זה הייתי הולך על הפיגו נכון הגיר לא שיא האמינות אך הרכב בטיחותי יותר,נוח יותר איכות חומרים עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקציב לבנתיים עד 15K יכול להיות שאם לא אמצא 206 עם ק"מ נמוך, אז אעלה קצת את התקציב ל20K.

• תוכן חדש...