Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

check engine סובארו אימפרזה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה בשבועות האחרונים התחלתי לשמוע מין שריקות על כל לחיצה על דוושת הגז לא נשמע כמו שריקות זה מין זמזום כזה בצליל גבוה. עכשיו היום נסעתי במנהרות הכרמל בעליה ותחילת נסיעה התחלתי עם הילוך שני (אוט') .

ופתאום שהעברתי להילוך שלישי נדלק לי הנורה של המנוע.

מה זה יכול להיום והאם יש קשר לזמזום הזה. הרכב הוא אוטומט מנוע 2000.

פורסם
משום מה בשבועות האחרונים התחלתי לשמוע מין שריקות על כל לחיצה על דוושת הגז לא נשמע כמו שריקות זה מין זמזום כזה בצליל גבוה. עכשיו היום נסעתי במנהרות הכרמל בעליה ותחילת נסיעה התחלתי עם הילוך שני (אוט') .

ופתאום שהעברתי להילוך שלישי נדלק לי הנורה של המנוע.

מה זה יכול להיום והאם יש קשר לזמזום הזה. הרכב הוא אוטומט מנוע 2000.

יכול להיות ציריות?

תבדוק אם יש שאריות גריז בצידי המנוע ליד המוטות שמחוברים לגלגלים

פורסם

כן אבל מה בנוגע לשריקות? זה נוצר במהירות שהיא מעל 50 על כל לחיצת גז השריקות מופיעות ונעלמות כאשר עוזבים את הדוושה.

פורסם

א.צריך לחבר סורק תקלות על המורה שנדלקה כדי לעמוד על משמעות התקלה.

ב.כנראה שהרעש מגיע מאחד או יותר ממיסבי הגלגלים-יש להרים את הרכב על ליפט במוסך,לסובב כל פעם גלגל אחר עד שימצא הגלגל/ים הסורר/ים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...