Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול לבדוק אם ניתן לגלות את השם שלי לפי מספר טלפון נייד שלי? אם אני רוצה לעשות ככה שאף אחד לא היה יכול למצוא אותי לפי המספר הנייד שלי, איך אני קודם כל בודק את זה ואם צריך, אז עושה?

פורסם

אין לך שום דרך להסתיר לחלוטין את הפרטים שלך, המקסימום שתוכל לעשות זה לבקש מחברת הסלולר שלך לא להציג את המספר שלך ברשומות הטלפונים (144 וכו'). בכל אופן, אם ממש תרצה להיות אנונימי, קנה סים ביג טוק ללא שיוך אליך ומכשיר סלולרי חדש ללא שיוך אליך, לא בכרטיס אשראי כמובן אלא רק במזומן.

פורסם

אבל איזה דרכים יש לאנשים לגלות את השם לפי המספר, אם אני מבקש מהחברה לא לפרסם את המספר שלי ברשומות? חוץ מזה, היו פעמים שאני ביקשתי לבדוק מי התקשר אלי ובחברה אמרו שהם לא מוסרים פרטים כאלה, בלי קשר אם המספר מופיע ברשומות או לא.

פורסם

הדרך הכי פשוטה- מאגר מידע של חברת הסלולר.

משמע כל עובד באותה חברה יכול לגשת לפרטים שלך לפי מספר הטלפון.

מאגרי מספרים שנמכרים לחברות שיווק כוללות שמות הלקוחות.

המאגרים האלו לרוב מאוד ישנים. רק כדי להמחיש, אני עדיין מקבל שיחות טלפון מחברות כאלו, בשמו של בעל הקו הקודם- בערך לפני 4 שנים הקו עבר בעלות אלי כולל מספר חברות סלולר מאז.

וכמובן שלרשויות יש את המספר שלך. אני לא יודע אם אפשר לבצע חיפוש הפוך. כלומר לחפש לפי מספר את בעל הקו.

בעזת צו בית משפט ניתן לחייב חברת סלולר למסור פרטים אודות לקוח.

כמו שנאמר לפני, אם אתה רוצה להשאר אנונימי לחלוטין פעל לפי דבריו של מקס.

עריכה:

וכמובן, יומינט בסיסי ביותר (יותר פשוט מהדרך הראשונה שציינתי ובאופן שיטתי עובד פעם אחר פעם אחר פעם)

פורסם
הדרך הכי פשוטה- מאגר מידע של חברת הסלולר.

משמע כל עובד באותה חברה יכול לגשת לפרטים שלך לפי מספר הטלפון.

מאגרי מספרים שנמכרים לחברות שיווק כוללות שמות הלקוחות.

המאגרים האלו לרוב מאוד ישנים. רק כדי להמחיש, אני עדיין מקבל שיחות טלפון מחברות כאלו, בשמו של בעל הקו הקודם- בערך לפני 4 שנים הקו עבר בעלות אלי כולל מספר חברות סלולר מאז.

וכמובן שלרשויות יש את המספר שלך. אני לא יודע אם אפשר לבצע חיפוש הפוך. כלומר לחפש לפי מספר את בעל הקו.

בעזת צו בית משפט ניתן לחייב חברת סלולר למסור פרטים אודות לקוח.

כמו שנאמר לפני, אם אתה רוצה להשאר אנונימי לחלוטין פעל לפי דבריו של מקס.

עריכה:

וכמובן, יומינט בסיסי ביותר (יותר פשוט מהדרך הראשונה שציינתי ובאופן שיטתי עובד פעם אחר פעם אחר פעם)

אני לא התכוונתי עד לרמה כזאת של חברות שיווק, רשויות ובתי משפט. התכוונתי לאנשים רגילים שלדוגמא יש להם מספר שלי והם ירצו לגלות מי אני. האם הם יכולים לעשות זאת אם אני ביקשתי למחוק אותי מהרשומות?

פורסם

http://malam.cet.ac.il/ShowItem.aspx?ItemID=fd70e52c-d031-41ff-95b3-4c52f2585f85&lang=HEB

מודיעין אנוש (בלועזית Humint ר"ת של Human Intelligence) הוא שיטת איסוף מודיעין המתמחה באיסוף מידע מאנשים

ולעתים הוא שואב את המידע מאדם אחר, בדרך כלל ללא ידיעתו. אדם כזה מכונה מַבּוּעַ.

פורסם
אני לא התכוונתי עד לרמה כזאת של חברות שיווק, רשויות ובתי משפט. התכוונתי לאנשים רגילים שלדוגמא יש להם מספר שלי והם ירצו לגלות מי אני. האם הם יכולים לעשות זאת אם אני ביקשתי למחוק אותי מהרשומות?

לאנשים רגילים יש חברים שעובדים בחברות הסלולר, השאלה היא עד איזה רמה זה קריטי לך להישאר אנונימי.

אם תפרט ממי אתה מנסה להתחמק אולי נוכל להכווין אותך :wink:

• תוכן חדש...