Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית שלי היא מאזדה לאנטיס 2001

כבר כמה זמן נזל לי משהו מהמכונית מקדימה, ולא התייחסתי לזה.

היום פתחתי מכסה מנוע וראיתי שבמיכל של המי קירור אין כלום בכלל. הנוזל שנזל לי מהמכונית היה בצבע ירוק.

החום של המנוע הוא רגיל , בחצי כמו תמיד ולא נדלקה שום מנורה. מחר אני אלך למוסך. אבל עכשיו אני צריך לנסוע הביתה. מותר לנסוע ככה? כדאי לקנות נוזל קירור בתחנת דלק הקרובה אולי?

פורסם

נוזל לך משהו מהמכונית ואתה לא מייחס לזה חשיבות? .

הנזק שעלול להגרם הוא עיוות בראש המנוע,פריצת אטם ראש וצורך בשיפוץ מנוע.

לא ממליץ לך לנסוע במצב כזה ברכב.

במידה ואתה באמת חייב לנסוע מלא נוזל קירור ובנוסף הנסיעה בדוק את המפלס שאתה מגיע.

אגב, יש לי מעט ניסיון ואת הידע שלי אני רוכש יום יום בפורום, ממליץ לך לחכות לתגובות של המומחים פה.

בהצלחה ;) .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

עכשיו מילאתי מים שקניתי באוטו דיפו.

אחרי שמילית אותם והתחלתי לנסוע החום מנוע התחיל לעלות מעל הרגיל.

מה לעזאזל קרה??

פורסם

אני לא מכיר את הלנטיס: האם ברכב שלך יש מיכל פיצוי (מיכל פלסטי המחובר בצינור לרדיאטור) או שאתה ממלא ישירות לרדיאטור?

אם יש מיכל פיצוי, אתה צריך למלא נוזל קירור גם ישירות ברדיאטור. זהירות: לא לפתוח את הפקק של הרדיאטור כאשר המנוע חם.

פורסם
אני לא מכיר את הלנטיס: האם ברכב שלך יש מיכל פיצוי (מיכל פלסטי המחובר בצינור לרדיאטור) או שאתה ממלא ישירות לרדיאטור?

אם יש מיכל פיצוי, אתה צריך למלא נוזל קירור גם ישירות ברדיאטור. זהירות: לא לפתוח את הפקק של הרדיאטור כאשר המנוע חם.

siz.co.il/my/zmgjddnyzco5.jpg

אני מילאתי רק במקום הזה שמסומן באדום.

למה לפני שמילאתי החום מנוע היה באמצע כרגיל,

ואחרי שמילאתי הוא התחיל לעלות, שמתי לב גם שאחרי שדוממתי תמנוע התחיל לצאת קצת עשן לבן כזה.

פורסם

מלא את הרדיאטור. פתח המילוי נמצא ליד הידית של פתיחת מכסה המנוע.

אם לאחר מילוי נוזל קירור ברדיאטור מד החום עדיין עולה לתחום האדום- אל תיסע ברכב!

יתכן שכבר נגרם לרכבך נזק מהתחממות.

כשחסרה כמות נוזל קירור גדולה, מד החום נמצא באוויר ולכן אינו מודד את טמפרטורת הנוזל.

פורסם
מלא את הרדיאטור. פתח המילוי נמצא ליד הידית של פתיחת מכסה המנוע.

אם לאחר מילוי נוזל קירור ברדיאטור מד החום עדיין עולה לתחום האדום- אל תיסע ברכב!

יתכן שכבר נגרם לרכבך נזק מהתחממות.

כשחסרה כמות נוזל קירור גדולה, מד החום נמצא באוויר ולכן אינו מודד את טמפרטורת הנוזל.

מילאתי מים והטמפרטורה לא עולה בנתיים.

אתה ממליץ לנסוע מחר בבוקר למוסך או לעקוב אחרי זה כמה ימים ולראות כמה נוזל ואולי מאיפה?

פורסם

אין לך מה לעקוב, הרי כבר נוכחת לראות שיש נזילה. היכנס למוסך בהקדם (ולפני שאתה עושה את זה, ודא שעדיין נותר נוזל קירור במערכת, שלא יתחמם לך המנוע בדרך לשם).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...