Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות וסוף העולם מתקרב, והחלטנו לעשות ערב סרטי אסונות (כובעים מנייר אלומיניום חובה), אני זקוקה להמלצה על סרטי אסונות דוגמת היום השלישי, 2012, ארמגדון ושות' - אפשר גם סרטי פרודיה על סרטי אסונות.

סביר שזה יימשך לסופ"ש אסונות - אז המלצות יתקבלו בברכה :)

פורסם

עם כל הרשימה הזו בסוף אני אעשה מרתון של Dr. Who :)

פומלית עם כובע אלומיניום - הולך? (אין אבטיח לקנה מידה - זו לא העונה)

פורסם

טוב אז הנה כמה המלצות:

cloverfield - מעולה!

the core - די מותח, אם כי צפוי.

the day after tomorrow - שמאלצי.

the road - ויגו מורטנסן...

mars attacks - רצית פרודיה, לא?

ובפינת הקלאסיקה: פלישת חוטפי הגופות

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

the day after tomorrow - שמאלצי

היה סרט יותר ישן באותו השם על העולם אחרי מלחמה גרעינית אבל עזבו אותכם מכל האסונות ההוליוודיים האלה. עוד חודשיים יוצא סרט האסונות האולטימטיבי "ביבי נבחר שנית".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הדבר היחיד שמעניין בקלוברפילד הוא הדרך בה הוא עשוי ומצולם.

מעבר לזה, סתם סרט אמריקאי טיפוסי.

ההמלצות שלי -

"אני אגדה״ עם וויל סמית׳ ו״הנבואה״ עם ניקולס קייג׳.

סרטים ממש טובים לטעמי.

פורסם

קלוברפילד מעולה. לפעמים סרט עשוי כל כך טוב שאופן העשייה חשובה יותר מתסריט ומשחק, זה המקרה.

28 ימים אחר כך נהדר.

סקייליין - נחשב סרט בינוני אבל דווקא מאוד אהבתי אותו, מצאתי את הסוף שלו מאוד חזק. עשוי לא רע באופן כללי.

MARS ATTACKS - חובה, משעשע גם בצפייה העשירית... שמרו אותו לסוף, אחרי הסרטים המדכאים...

ואגב מדכאים - מלנכוליה - לא ראיתי אבל מכמה שמעתי שסרט ענק; מפלצות (לא הסרט המצויר עם שם דומה) לטעמי סרט נפלא, לא ממש סרט אסונות אלא סרט מסע באווירת סוף עולם מצמררת - כמעט ללא אפקטים, בעיקר תסריט, משחק, אווירה. אם החבר'ה באים להריץ קטעים - לא מתאים. אם רוצים גם משהו רציני - מתאים מאוד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ההמלצות שלי -

"אני אגדה״ עם וויל סמית׳ ו״הנבואה״ עם ניקולס קייג׳.

סרטים ממש טובים לטעמי.

1+

מחזק, אני אגדה אחלה סרט! תסריט מגניב.

פורסם

קלוברפילד היווה חידוש משמעותי בקולנוע בצורה שבה עשו אותו- הוא החדיר את ז'אנר המוקומנטרי למיינסטרים. מאד מאד מאד נהניתי ממנו בקולנוע, אבל בצפייה חוזרת הוא איבד את כל הקסם שלו לצערי.

בעניין המלצה לסרטי אסונות, טרם יצא לאקרנים הסרט שאני כותב על חיי. מדובר בקומדיית-פעולה-אימה רווית אסונות- משובחת.

אני מוסיף לרשימה את:

היום בו כדה"א עצר מלכת (תחילת שנות ה-2000 לא זוכר בדיוק, עם קיאנו ריבס)

SIGNS של שיימלאן (אפרופו, "הכפר" שלו היה הרבה יותר טוב ומומלץ בחום בלי קשר לכלום)

מקס הזועם

שליחות קטלנית- כל הסדרה (2 היה הסרט האהוב עליי במשך מעל עשור!)

וכמובן, אני מזכיר לך על קיומו של הסרט "טיטאניק"...

את "הליבה" ואת "הפלישה מהמאדים" אהבתי. "הליבה" היה מגניב לאללה בתקופתו. כיום אני מצפה שיהיה חצי בנאלי, אבל יודע מה, עשית לי חשק לראות אותו שוב. תודה רוני.

הפלישה מהמאדים... כל כך חמודדדד!!! חובה לכל מי שרוצה להעביר כשעתיים בסבבה עם צחוקים ובכיף, ולכל חובבי המד"ב.

עריכה: היה סרט דומה מאד מאד מאד ל"scary movie" בכתיבה שלו, שעסק רק בסרטי אסונות. אני לא מצליח להיזכר איך קראו לו והייתי מת לראות אותו שוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אההם.. הסוף של קלוברפילד הוא אחד ה'סופים' הכי מעפנים שנתקלתי בהם :? .

ממש לא. איך היית רוצה בדיוק שהוא יסתיים?

אתה צודק. הוא באמת סרט אמריקאי טיפוסי באופן בו יש המון רגעי שמאלץ והטובים מנצחים בסוף. אה, רגע...

קלוברפילד היווה חידוש משמעותי בקולנוע בצורה שבה עשו אותו- הוא החדיר את ז'אנר המוקומנטרי למיינסטרים. מאד מאד מאד נהניתי ממנו בקולנוע, אבל בצפייה חוזרת הוא איבד את כל הקסם שלו לצערי.

ראינו את אותו הסרט? איפה הקטע המוקומנטרי בדיוק? והאמת שאני לא נוהג לראות סרטים יותר מפעם אחת, אבל דווקא אותו ראיתי שוב אחרי כמה שנים ונהנתי מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהוא התכוון לדוקומנטרי:lol:

1. יש את הסרט ההוא על אב ובנו ששורדים בעולם אחרי שואה אוטמית - "הדרך". סרט חזק.

2. "מלחמת העולמות" - עלילה נדושה אבל בכל זאת שווה צפיה, אם עדיין לא ראיתם.

3. "ארמגדון" כמובן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מצטרף לברווז בדעה שהצפייה השנייה בקלוברפילד מאבדת המון מן המומנט,

זה פשוט מסוג הסרטים האלו.

כן, אכן סרט מעולה וגורם לצופה לתחושת ריתוק למרקע.

לגבי הסוף של הסרט :

לא שאני מבקש הפי אנד, אבל לעניות טעמי ניתן היה לבצע משהו קצת יותר

עוצר נשימה מאשר הפרצוף של התיפלצ הזה שם.

Gn'f'R

פורסם

הפלישה ממאדים הייתה הבחירה הראשונה שלי לפרודיה כנראה כי יש לי חיבה גדולה לפירס ברוסנן. כנראה שבאמת נשמור אותו לסוף.

The core הוא חמוד אבל לא הגיוני מבחינה גיאולוגית אז זה עדיין ברשימה של הסרטים המשעממים.

את טיטאניק אני לא מוכנה לראות פעם נוספת (הספיק לי שהפעם הראשונה הייתה במטוס מעל לאוקיינוס האטלנטי וזה היה משעמם ברמות קשות)

Cloverfield כנראה ייכנס לרשימה בגלל ההמלצות שלכם

The happenning גם סרט לא רע

שליחות קטלנית - אם כבר אז את הסרט השני כי הא גאוני, והסרט הרביעי בגלל הקאסט ( ;) )

ולאקורד הסיום:

http://www.youtube.com/watch?v=Z0GFRcFm-aY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אם פארודיות נכנסות אז זומבילנד צריך להיות שם. משעשע ברמות גם בצפייה שנייה ושלישית.

יש גם את סדרת Resident Evil יש כבר 5 סרטים והם רק משתפרים, לא נעשים גרועים יותר, ממליץ מאוד (את החמישי ראיתי בקולנוע בתלת מימד והוא אשכרה גרם לי להיבהל כמה פעמים, ואותי מאוד קשה להבהיל בסרטים).

היום שאחרי המחר הוא סרט אדיר שאני מאוד מאוד אוהב אישית. מומלץ.

Cloverfield חמוד אבל לא הרבה מעבר, מומלץ לצפייה אם לא ראית אותו עדיין אבל באמת שלא הרבה מעבר.

• תוכן חדש...