Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
SIGNS של שיימלאן (אפרופו, "הכפר" שלו היה הרבה יותר טוב ומומלץ בחום בלי קשר לכלום)

:shock: הכפר? ה-כ-פ-ר? שיימלאן? אתה בטוח שלא נרדמת תוך כדי וחלמת על סרט אחר?

סיינז באמת סרט טוב (ואפילו מומלץ לרשימת סרטי סוף העולם), אבל הכפר זה פשוט אחד הסרטים המחורבנים, חסרי-הטעם, מבזבזי-השעתיים ביותר שאי פעם ראיתי. אני לא זוכר אם באמת יצאתי לפני הסוף או שרק כל כך רציתי לצאת שהמוח שלי מחק את הסוף - אבל זו היתה הפעם האחרונה שהלכתי לראות סרט של שיימלאן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יש גם את סדרת Resident Evil יש כבר 5 סרטים והם רק משתפרים, לא נעשים גרועים יותר, ממליץ מאוד (את החמישי ראיתי בקולנוע בתלת מימד והוא אשכרה גרם לי להיבהל כמה פעמים, ואותי מאוד קשה להבהיל בסרטים).

תראה גם אני אוהבת את סדרת Resident Evil, אבל הסרט האחרון היה די גרוע, ואני לא אגיד למה כדי לא לעשות ספויילרים למי שלא ראה עדיין

זומבילנד כבר ראיתי יותר מדי פעמים :)

• תוכן חדש...