Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים יש לי צורך בייעוץ: כרגע, אינני זקוק לסמארטפון, אני לא עושה שום דבר עם הפלאפון הנוכחי שהוא לא סמס או שיחה, כלומר אין לי צורך באינטרנט, מייל או דברים כאלה.

חבר טוב נמצא כעת בחו"ל, ואומר לי שיש שם את הטלפון החדש של גוגל (נקסוס?) שעוד לא יצא בארץ, אבל שם ניתן למצוא אותו עם נפח 8G ב420$, לפי מיטב הבנתי זה מחיר מאוד זול, וכדאי לרכוש את המכשיר הזה.

עכשיו מצד אחד, כרגע אני לא ממש זקוק לו, אבל בעתיד אני מאמין שכן ארצה, ואצטרך להשתדרג, אז שאלתי היא: האם באמת כדאי לרכוש את המכשיר בחיר הזול הזה, או לחצות את גשר השדרוג כשאגיע אליו? (בין אם תוך חצי שנה, או 3 שנים).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה המחיר הסופי שלו? כלומר שאם עכשיו אני מזמין אותו זה מה שהוא יעלה לי?

גרסת ה16GB עולה 350$, חבר הזמין ויצא לו פחות מ390$ כולל משלוחה בתוך ארה"ב

404

פורסם

אם אתה קונה, ובחנות עצמה אתה יכול להזמין משלוח בינלאומי (כלומר החנות מאפשרת קניה מארצות שאינן הארץ בה נמצאת החנות) לא תשלם מס קניה, אלא רק מכס בארץ (37% אם אני זוכר נכון). לעומת זאת, אם אתה קונה דרך חברת שילוח (מאסטופ buy2usa וכל אלה) אתה תשלם מס קניה כי הרכישה נחשבת בתוך המדינה, ולא תוכל לקבל על כך זיכוי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

החבר נמצא בקנדה, לא בארה"ב, והוא לא יהיה שם מספיק זמן בכדי לקבל את זה במשלוח מארה"ב, ולכן או שהוא קונה בקנדה, או שהוא מזמין לארץ, מה שבחישוב שלו יעלה בסוף יותר מ420$.

בכל מקרה, האם באמת כדאי לרכוש עכשיו? או להמתין עם השדרוג? כי כמו שאמרתי, כרגע, אין לי באמת צורך בסמארטפון.

למרות שכאשר הבנתי שזה לא כזה מחיר מציאה, אולי באמת אין לי סיבה למהר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

420 דולר זה עדיין זול יותר ממה שיעלה לך לייבא אותו לארץ כחוק.

בכל הקשור למדיניות השימוש בסמארטפונים, צריך להבין שהעדר הסמארטפון זה לא דבר שהטריד את האנושות זמן רב, ועד שלא יהיה לך אחד ספק אם תבין למה צריך אותו. אחרי חודשיים עם אחד, יהיה לך קשה מאוד לחזור אחורה.

ג'יימס, זה נורא פשוט: אם אתה שולח לארץ, תשלם 32% מס או משהו באיזור הזה. אם אתה קונה בארה"ב, או משתמש בשירות שילוח כמו BUY2US, ushops או מאסטופ, אז תלוי ממי אתה קונה ואיפה - עשוי להיות sales tax שהוא סביב 8-10 אחוז. בקניות של המכשירים שעשיתי מגוגל ושלחתי לכתובת של מאסטופ בניו ג'רזי, היה מס של 8.5% אם אינני טועה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ב-420$ זה מאוד זול, אני קניתי את גרסת 8GB ישירות מגוגל, אבל עם משלוח וכל המסים זה יוצא 1900 שקל.

בכל מקרה, עכשיו אין מלאי של המכשיר ב-Google Play ולכן אם יש לך אפשרות לקנות ב-420$, תקנה.

פורסם

שאלה: מה הוא זמן ההמתנה למכשיר ? ראיתי שזה 5-6 שבועות, מישהו יכול לאמת לי את זה בוודאות ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

שימו לב, אם תיאלצו לממש אחריות בחו"ל אז תידרשו במכס בכניסה מחודשת של המכשיר לארץ, אפילו אם מילאתם טופס על שליחה לחו"ל, אלא אם תוכלו להוכיח ששולם עליו מכס+מע"מ.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...