Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזמנתי כבר נקסוס 7 ונקסוס 10 דרך גוגל פליי, עם VPN אבל כרטיס אשראי ישראלי לחלוטין (ויזה בינלאומי).

לאיזו כתובת :?:

מה העלות הכוללת של המשלוח עד לבית :?:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאיזו כתובת :?:

מה העלות הכוללת של המשלוח עד לבית :?:

מצטרף לשאלה

אני מנסה להזמין והוא מעביר אותי לדף שאומר שאי אפשר להזמין בארצי.

איך אני משנה את זה ?

ועוד שאלה: יש לי חברים בארה"ב כרגע עד סוף החודש הזה הם יוכלו לקנות את המכשיר שם בלי בעיה?

404

פורסם

הזמנתי לפני כשבועיים לאבא שלי, כמובן שאני עוד מחכה שישלחו את המוצר :/

בכל מקרה, למי שצריך פתרון VPN - יש את http://www.unblock-us.com/ שנותן שבוע ניסיון חינם, וגם הוא מאוד קל להתקנה. אפשר להתקין ידנית מי שאוהב, ואפשר פשוט להוריד קובץ EXE שיעשה לכם הכול אוטומטי ומזה פ@וט.

למי שכבר השתמש ב-Google Wallet ויש לו שם כבר פרטים, יהיה לו קצת טריקי, למי שאין, יופי, אבל תמשיכו לקרוא.

יש צורך להכנס לארנק של גוגל, למי שיש שם כבר כרטיס, הוא כמובן חייב להיות בינלאומי, אבל כאן מגיע החלק הטריקי.. צריך לשנות את הכתובת שלכם לאמריקאית אמיתית בכל מקום אפשרי. אם גוגל רק יראה איפה שהוא Israel, הוא ישר יתן לכם Error במהלך ההזמנה מהפליי, שימו לב!

החלק שהכי היה קשה לי זה לשנות את המספר טלפון.. בכל מקרה לקח לי משום מה קרוב לאיזה 5-6 פעמים להבין איפה שכחתי לעזעזל כתובת ישראלית.. אבל אחרי שכבר לא היה זכר לישראל, פתאום ההזמנה עבדה בלי שום בעיה.

מי שעוד לא השתמש בארנק של גוגל, לא חייב לעשות את זה עכשיו. במהלך ההזמנה אם אני לא טועה הוא פשוט ידרוש מכם לעשות את זה, ואז תדאגו מהתחלה להכניס פרטים של ארה"ב.

מכאן ממשיכים לעמוד של נקסוס 4 בגוגל פליי, כאשר ה VPN כמובן עובד, לוחצים על קניה, מכניסים לסל קניות, ומשם אתם כבר בטח יודעים איך לקנות.

עכשיו לגבי המשלוח לארץ - זמני האספקה כרגע הם 5-6 שבועות אם אני לא טועה.. הזוי ברמות. לא כל כך הייתי בונה על מישהו שנמצא בארה"ב לזמן מוקצב. אופציה נוספת היא פשוט להזמין למשפחה/חבר/חברה/אבטיח שגרים בארה"ב, ולבקש מהם שכאשר יקבלו את המוצר, ישלחו לכם אותו לארץ.

אופציה למי שאין קרובים בארה"ב - http://usa.buy2.co.il מאפשרים משלוח של נקסוס 4 לישראל בעלות משלוח של 15 דולר בלבד עם קופון שהם מחלקים בדף פייסבוק שלהם, לא מצליח למצוא אותו כרגע לצערי.

אפשר כמובן להשתמש גם ב-http://www.mustop.co.il/ שלא יצא לי להשתמש בשירותים שלהם.

כמובן לא לשכוח שהכול טוב ויפה שהנקסוס 4 16 ג'יגה עולה 350 דולר, אבל תוסיפו לזה מיסים של ארה"ב ומשלוח בפנים והגעתם ל 380 וקצת דולר, משמע החבילה תחטוף קנס, סליחה, "מס קניה" (מכבסת מילים למכס.. אעלק אין מכס) ומע"מ שיהוו 35% (34 נקודה משהו מעל 50 אז נעגל ל35 כי גם ככה עשו צרות לראשונים שהזמינו ורצו מהם מיסים על שווי של 600 דולר) מהמחיר הכולל ששילמת לגוגל על המכשיר, מע"מ אמריקאי ומשלוח.

למי שאין ראש לשטויות האלה, וסובל ממחלה קשה של עודף כסף, מוזמן להזמין כאן http://buyamerica.co.il/electronics/88523-nexus-4-8gb-.html

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתה צריך תוכנה ששולחת לאתר של גוגל כתובת IP מדומה שלך שתטעה אותו לחשוב שאתה נמצא בארה"ב,

אצלי זה עובד גם עם כתובת IP של UK,

זה גם יעיל אם אתה רוצה לוותר לגמרי על כבלים/יס הגנבים, ולראות סרטים וסדרות בנטפליקס או הולו ב 13$ לחודש

פורסם
מצטרף לשאלה

אני מנסה להזמין והוא מעביר אותי לדף שאומר שאי אפשר להזמין בארצי.

איך אני משנה את זה ?

ועוד שאלה: יש לי חברים בארה"ב כרגע עד סוף החודש הזה הם יוכלו לקנות את המכשיר שם בלי בעיה?

אפשר להזמין רק דרך ארצות הברית,

לשנות? זה דורש קומבינה עם פרוקסי.

חברים שלך יוכלו לקנות לך את המכשיר במידה והם יזינו כתובת אמריקאית.

לגבי התשלום, אין לי מושג איזה ויזה מתאימה.

פורסם

נכנסתי עם VPN, כתובת חיוב + כתובת משלוח + טלפון של MUSTOP (מקבלים את כל הפרטים האלו אחרי ההרשמה). מעבר לזה הם מטפלים בהכל ושולחים עם DHL עד הבית.

אני מעביר דרך MUSTOP שתיים-שלוש חבילות בחודש ועד היום לא הייתה לי שום בעיה איתם - יש לי רק דברים טובים לומר עליהם ושירות הלקוחות שלהם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
נכנסתי עם VPN, כתובת חיוב + כתובת משלוח + טלפון של MUSTOP (מקבלים את כל הפרטים האלו אחרי ההרשמה). מעבר לזה הם מטפלים בהכל ושולחים עם DHL עד הבית.

אני מעביר דרך MUSTOP שתיים-שלוש חבילות בחודש ועד היום לא הייתה לי שום בעיה איתם - יש לי רק דברים טובים לומר עליהם ושירות הלקוחות שלהם.

לא ענית מה העלות הכוללת, ותוך כמה זה החבילה צפויה לנחות אצלך.

פורסם

דיברתי על נקסוס 7 ו10, לא על 4.

הזמנים הם לרוב שבועיים עד הבית מרגע שנשלח מגוגל, ומבחינת עלות החשבון הגס מאוד שעשיתי על הנקסוס 4 הוא בערך 450 דולר אצלך בבית (299 מכשיר + בערך 20 Sales Tax ועוד בערך 12 דולר משלוח בתוך ארה"ב ועוד בערך 20 דולר משלוח Mustop לארץ ועוד 32% של מע"מ ומיסים על כל הסכום הזה).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
דיברתי על נקסוס 7 ו10, לא על 4.

הזמנים הם לרוב שבועיים עד הבית מרגע שנשלח מגוגל, ומבחינת עלות החשבון הגס מאוד שעשיתי על הנקסוס 4 הוא בערך 450 דולר אצלך בבית (299 מכשיר + בערך 20 Sales Tax ועוד בערך 12 דולר משלוח בתוך ארה"ב ועוד בערך 20 דולר משלוח Mustop לארץ ועוד 32% של מע"מ ומיסים על כל הסכום הזה).

כמו שרשמתי מקודם, כמעט 35% של קנס בכניסתו למדינת ישראל.

בכל מקרה, עדין מחיר טוב מאוד ביחס למה שאפשר לקנות בארץ בכסף הזה

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מה זה פרטי? איתך במעיל? אף אחד לא יגיד לך כלום, אנשים נוסעים עם טלפון וחוזרים עם טלפון. אם תשלח בדואר, צפה ל32% מס.

• תוכן חדש...