Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי טויוטה קורולה ולאחרונה הרכב התחיל לרעוד מה יכולות להיות הסיבות ואיך מטפלים בזה?

ורציתי לדעת איזה שמן מומלץ להוסיף בין הטיפולים , הבנתי ש5/30 זה מה שממלאים במוסך האם אני חייב אותו או שיש אופציות יותר זולות?

הרכב מטופל במוסך מורשה ועם 135000 ק"מ

תודה

פורסם

לגבי רעידות בסרק יכול להיות שניקוי בית מצערת יפתור את העניין ולעניין השמן נושא שדובר רבות בפורום אל תשנה סוגי שמן לך עפ"י הוראות היצרן בלבד.

פורסם

אצלנו במשפחה יש את הרכב המדובר. מטופל בשמן (לפי המלצת קונצרן טיוטה) 5W-30 סינטטי מלא כבר 60 אלף ק"מ. לפני זה היו שמים 10W-30 מינראלי "המקורי" של טיוטה. אל תחפש לחסוך בטח שלא באיכות של השמן. אם העלות מעיקה עלייך חפש מוסך שיסיכים שתביא את השמן איתך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...