Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי תקציב של עד 40K כולל יישור קו. (37K+3K יישור קו בערך).

אני מחפש כבר הרבה זמן מאזדה 3 קומפורט 5 דלתות שנת 2004-2005 וקשה מאוד למצוא שמורות. ברור לי שכל השמורות עוברות מהשכן לשכן או מהדוד לדודה.

על השמורות מאוד מן הסתם רוצים מחירון+כמה אלפים טובים (על רכב 8-9 שנים על הכביש) וכמובן שהן נמכרות צ'יק צ'ק - משום מה לרכב הזה בשנים 2004 יש ביקוש כנראה כי זה אוטו רכב כמו שאר השנים (מנוע,גיר,פסטיק) אך במחיר זול יותר.

הספקתי ללכת לראות איזה 4-5 כולל אחת לקחתי לבדיקה והסתבר בסוף שהיא עברה תאונה בחזית+מתיחה בשלדה למטה, המוכר טוען שלא ידע על זה והתחייב לי. הוא החזיר לי את סכום הבדיקה.

האמת - זה מתיש ללכת להסתובב ברחבי הארץ ולבוא לגלות חצי אוטו שבור, מעוך, קרוע ,עם ק"מ גבוה וכמובן לפי רושם ראשוני אתה כבר מוותר על הרכב ועושה פרסה..

אני מחפש רכב מנוע 1600 מעדיף 5 דלתות תצורת האצבק. אוטומט.

בעבר היתה לי שברולט אופטרה 2006 בתכלס כמה שמדברים על בעיות ומחלות היא טופלה כמו שצריך במוסכי UMI ככה שבעיות היא לא עשתה לי. פרט לטיפולים ופה מנורה פה משהו קטן.

מה שטוב בה היא הרבה אוטו בכלום כסף. במחיר הזה אני יכול למצוא 2007+2008 עם ק"מ סביר. והאוטו בא גם עם גג נפתח מה שהמאזדה לא באה.

אז עכשיו אחרי שחשבתי פעמיים כבר חודש אני ללא רכב וקשה לי להתנייד. אני צריך רכב גם לעבודה וכו'.. רכב שייסע כ15-17K בשנה.

ההתלבטות שלי היא כאן מה עדיף : מאזדה 3 5 דלתות 2004-2005 או אופטרה 5 דלתות 2007-2008 יש כאן הפרש של 3-4 שנים משמעותיות. כמובן אשמח לשמוע על עוד הצעות לאלטרנטיבה מעניינת (הונדה סיוויק - לא אהבתי, ארוכה ומשפחתית מידי לטעמי, טויוטה קורולה RUN X יקרה ולא נכנסת לי בתקציב, צרפתיות - לא באות בחשבון,גולף - שיפוץ גיר עלות מאוד יקרה?)

פורסם

מאזדה 3 או אופטרה? אני הייתי הולך על המאזדה, הרבה יותר יפה, אמינות מוכחת היטב, "מותג" בישראל, מאזדה קומפורט יהיה הרבה יותר קל למכור בעתיד מאשר דייהו אופטרה וגם המחיר לא ירד לקרשים.

ניסאן אלמרה, מתחבר אליה? אמינה מאוד, עם שרשרת טיימינג במקום רצועה, יחסית חסכונית, ולא חסר לה כוח.

סיוויק של 2005-2006 לא אהבת?

אגב מאזדה 3 סדאן אפשר למצוא במחירים נמוכים יחסית בחברות ליסינג, עם התחייבות בבדיקה, תיקון כל הליקויים, התחייבות לקנייה חוזרת.

פורסם

אני לא אוהב את הארוכות יותר נכון אין לי צורך ברכב כזה. לכן אני מחפש את מאזדה 3 גרסה 5 דלתות בלבד.

מה אתם אומרים גם על גולף 2004 גנריישן פסיפיק?

לדעתי אופטרה 5 דלתות 2008 בתקציב של כ37K נשמע דווקא כאופציה טובה. רכב מאובזר, נוסע סבבה,, היתה לי כזאת פעם 2006 האמת טופלה טוב ככה שלא עשתה לי צרות.

פורסם

לא אוהב את הניסאן.

מחפש בנרות את המאזדה 3 5 דלתות. אין כמעט. ומה שיש עם 7549827 קמ. ממש אין לי צורך למאזדה הארוכה אני מעדיף את הקצרה פחות נפוצה על הכביש, יותר של צעירים.

מנוע גיר פלסטיקה וגימור אותו דבר.

הרבה אמרו לי להתרחק מהגולף כי שיפוץ מוח גיר זה המחלה של האוטו הזה במיוחד ב2004 וזה עלות של 4K מינימום.

אני אגיד דבר אחד. קראתי על השברולט והמחלות שלה וכל הדברים האלה.

היתה לי את האוטו שנה וחודשיים חוץ מטיפול תקופתי ומנורה פה וגומיה שם וניקוי פיח דברים קטנים מסביב האוטו שירת אותי נאמנות.

אני אחד שמטפל ברכב כמו שצריך לא מזניח לכן כנראה לי ראיתי ממנה צרות.

• תוכן חדש...