Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון - לבן על לבן היה לי קשה לשים לזה לב - נייס.

אתה לא תצטער על הדיינליינר - בתור אחד שיצא לו לבדוק דלת דלת איך זה נשמע עם ובלי - ההבדל פה הוא בלתי נתפס.

אני גם השתמשתי בשכבה עבה של 6 מ"מ אז בכלל אני הפכתי את הרכב לחדר אטום של סאונד - זה פשוט מטורף כמה רעש החומרים האלה בולמים.

אדי אצל אסלן אין באוטו דנלייניר,רק אקסטרים+ודינקסורב מאחורי הרמקול.

לגבי הרמקול במקור הוא יושב על הדיפון ולא על הדלת עצמה

IMG_1594.jpg

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לייק ענק לתושבות הלבנות! הצלחתם לבלבל גם אותי לרגע :)

הרבה דיינמאט- כמו שאני אוהב :)

היקף המידבאס צמוד לדיפון או שהוא מרוחק ממנו ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תתפנקו 3.

עקרונית נשאר עוד עבודה על הרכב פינשיים קטנים ולהתקין את המצבר האחורי.

IMG_1616.jpg

IMG_1617.jpg

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

וואו הדלת הזו אחת ההזויות

:shock:

לא שדלת של מגאן 2 יותר טובה - אני כבר מעדיף את הסיאט נראה לי :?

ג'וניור שתהיה בריא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש, התקנה באמת יפה ומקצועית. יש לי שאלה: האם לא עשיף בכל זאת בדלת מסוג זה כן להתקין את הרמקולים במיקום המקורי, אפילו שזה על הדיפון? הרי בצורה שמצולמת כאן הרמקול לגמרי באוויר, כל תיבת תעודה( ברור שלא מי יודע מה אבל בכל זאת) שהדלת הייתה מייצרת נעלמת, וגם הרמקול נכנס קצת יותר פנימה.

פורסם

בדיוק דיברתי על כך עם אסלן אתמול!

הפתרון הטוב ביותר בדלת הזו, לעניות דעתי, היא לאטום את המידבאס בחלקו הקדמי אל הדיפון, או להעביר אותו לדיפון ולאטום ולחזק אותו לתושבת שנוצרה.

חשיבות הניגון אל תוך נפח מוגדר עם הפרדה בין החלק הקדמי לאחורי היא חשובה, אך כמו כן, באלמנט שמקבל הספק גבוה ויש תנועה רצינית של הממברנה והמון דחיפת אוויר- חיזוק וקיבוע האלמנט על מנת להגיע לתדרים נכונים, אף הוא קריטי.

ד"א, אם אני זוכר נכון, הרמקול יושב כבר עכשיו ממש קרוב ומול הגריל המקורי, כך שהמרחק ממה שמתקיים בפועל למה שדיברנו עליו הוא קטן מאוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא יודע בוודאות מה ההבדל בין דלתות של סיאט לאון לעומת איביזה מהדור הזה אבל במערכת של חבר הפורום HX-D3 שהיא כולה מערכת מבוססת אודיסון תסיסס (יש לו גם כן את כל האורקסטרה) המידבאסים הותקנו בדיפונים עצמם על טבעות עץ מאסיביות בטירוף וכל הדיפון עבר שתי שכבות עבות של אקסטרים (יש כמה עוביים) ובנוסף לכך חיזוקי פיבר ודיינאליינר.

והתוצאה פשוט וואו!

אני תומך במקרה הזה בחיזוק הרמקול לדיפון דווקא, הדלת הזו היא כמעט מקרה אבוד וחבל להשקיע בה כל כך הרבה - בידוד מבלי לסגור מחיצות, אקסורבר ולעזוב אותה בשקט ואז פשוט להפוך את הדיפון לצלע של טנק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תרצו או לא תרצו הדלת הזאת לא כל כך אידאלית כדי ליצור מעין תיבת תהודה.

אי אפשר לסגור את המחיצות כמו דלתות אחרות כדי ליצור מעין תיבת תהודה כמו כן בוא לא נשכח גם אם

אני אאטום אותה ככה שיהיה הפרדה מוחלטת בין האלמנט ולנפח של הדלת עדיין תהיה בריחת אוויר רצינית באין אם זה בפתחי

הניקוז היחסית גדולים שיש שם.

עדיין לא הפעלתי את הרמקולים כדי להתרשם איך הם ואיך זה מתנגן איך שזה מותקן עכשיו כדי לקבוע אם צריך און לא צריך לאטום אותו.

כמו שכולנו מכירים תמיד יש מקום לשיפור בכל דבר בתחביב שלנו וזה הכיף שלנו אז יהיה נחמד להתעסק עם זה :).

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אני לא יודע בוודאות מה ההבדל בין דלתות של סיאט לאון לעומת איביזה מהדור הזה אבל במערכת של חבר הפורום HX-D3 שהיא כולה מערכת מבוססת אודיסון תסיסס (יש לו גם כן את כל האורקסטרה) המידבאסים הותקנו בדיפונים עצמם על טבעות עץ מאסיביות בטירוף וכל הדיפון עבר שתי שכבות עבות של אקסטרים (יש כמה עוביים) ובנוסף לכך חיזוקי פיבר ודיינאליינר.

והתוצאה פשוט וואו!

אני תומך במקרה הזה בחיזוק הרמקול לדיפון דווקא, הדלת הזו היא כמעט מקרה אבוד וחבל להשקיע בה כל כך הרבה - בידוד מבלי לסגור מחיצות, אקסורבר ולעזוב אותה בשקט ואז פשוט להפוך את הדיפון לצלע של טנק.

אדי הדלת של הלאון והאיביזה שונה קצת,מבחינת הפירוק וההרכבה אפשר להגיד שהם כמעט זהים.

בלאון למי שלא מעוניין לעשות בידוד ההתקנה שם היא תענוג שמצריך רק הגבהות {אין צורך לפרק את הדיפון שם יש גרילים שמכסים את הרמקול}

לעומת זאת באיביכסה:lol: בשביל להגיע לרמקול צריך לפרק את הדיפון שזה לא פשוט כמו ברוב הרכבים,

אצל צ'יפופו {HXD3} יש על הפח שני שכבות של אקסטרים ועל הדיפונים אם אני זוכר נכון יש שכבה אחת של אקסטרים+דיינלייניר.

אדי האקסטרים מגיע בעובי אחד יש את הסופרלייט שהוא יותר דק.

פורסם

אני זוכר שלאקסטרים יש עובי 80 ועובי 120 יכול להיות שהם שינו את זה והפכו את זה לאחיד עם הזמן אבל זה נשמע לי יותר כמו קטע של שווק של המוצר.

גם הדיינאליינר מגיע בשני עוביים שונים.

צ'יפופו עשה כמה שינויים עד כמה שזכור לי אחרי שהוא עבר לHX-D3, הוופרים אצלו מנגנים ממש טוב - אני מקווה שלמרות הדלת הזוועתית, הXL באיביזה יבואו לידי ביטוי.

Pioneer TS-X150

פורסם

הדנלייאייניר מגיע בשלושה עובהים 1/4 1/8 ו-1/2.

לאאקסטרים יש עובי אחד {ממה שידוע לי} ויש את הסופר לייט שהוא אותו חומר רק יותר דק.

פורסם

נכון - בארץ מייבאים רק שניים, לפחות מה שהיה במלאי כשאני רכשתי.

והסופר לייט זה פשוט שם שיווקי לאותו החומר שפעם היה נמכר תחת אותו השם עד כמה שזכור לי - בקיצור, יש לך שני עוביים.

יאללה - נחזיר את השידור לאולפן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...