Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כשבוע רכב חדש, אודי A3 ספורטבק 2.0T.

אני רוצה להחליף לו מערכת, עכשיו אני מתלבט בין

סט קומפוננט קדמי + מגבר 4 ערוצים + סאב

לבין כל הסט של קדמי + אחורי + מגבר 5 ערוצים + סאב

סביר להניח שאני אלך על האופציה הראשונה (בלי הרמקולים האחוריים)

עכשיו רציתי לדעת על איזה חברה ואיזה דגם אתם ממליצים? אני לא רוצה להשקיע סכומים גדולים מדי, משהו באיזור ה 3000 ש"ח אני מאמין... אמרו לי שעדיף לי ללכת על mbquart או jl audio.. אני לא ממש מבין בחברות האלה, אבל אני יודע שאני לא רוצה משהו סיני.. יש למישהו אולי רעיון איזה מערכת אני יכול להרכיב? איזה חברה? מה ממומלץ? איפה אפשר להשיג את המערכות במחיר טוב?

האם בכלל כדאי לי ללכת על מגבר 4 ערוצים ולא 5 ולהשקיע עד הסוף?

תודה לעוזרים !

פורסם

mbquart ו jl audio הם חברות טובות אבל הם לא ממש ניכנסות לך בתקציב רק mbquart ודגמים פשוטים.

אני מבין שיש לך באוטו רדיו דיסק מקורי וזה אומר אם אתה רוצה לאוסיף מגבר אתה צריך מנחת,דבר כזה עולה 200-800 ש''ח.

גם אני היתי בוחר באופציה הראשונה שלך.

יש אופציה ליקנות מגבר של HERTZ רק אני לא זוכר את הדגם שלו והוא מותך תרדיו דיסק המקורי שלך.

יש לHERTZ גבר 4 ערוצים ב1000 ש''ח

סט קומפוננט לתקציב כמו שלך זה :מורל טמפו 550ש''ח.

סאב של image dynamics או hertz מחירים 800-1100 ש''ח.

לא אמרת איזה רדיו דיסק יש לך אם מקורי אז התוצאה הסופית לא תיהיה מספיק טובה עדיף להחליף לרדיו למתקדם.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

• תוכן חדש...