Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להחליף את הנייד שלי לSGS 3, הבנתי שיש שני דגמים של המכשיר לשוק האירופאי והאמריקאי, אחד ההבדלים הוא צ'יפ האודיו של המכשיר.

באירופאי זה WOLFSON ובאמריקאי זה QUALCOMM, עכשיו...אני לא אאודיופיל, עם זאת הייתי רוצה שהמכשיר שלי יהיה הדגם האירופאי.

בעוד שבוע אהיה באילת, ובקמרה הוא נמכר ללא מע''מ. בשיחה טלפונית עם המוכר שם, נאמר לי שהדגם שהם מוכרים הוא אירופאי, אבל המוכר לא ידע להצביע על הבדלים בין מכשירי שני השווקים.

איך אני אזהה את ההבדל?

על מה להסתכל?

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

לא היה לי מושג שיש הבדל בכלל:shock:

בדקתי עכשיו אצלי בהגדרות ולא מצאתי שום סימן.

בכל אופן יש מצב שבהדלקה רואים לוגו מפעיל.

יש לי חבר שקנה מKSP והלוגו הוא של T-MOBILE,מנגד אצלי המכשיר נקנה בגרמניה סים פרי ואין שום לוגו בהדלקה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בדגם האמריקאי הכפתורים למטה זהים לצורה שיש במכשירים של HTC ומוטורולה.

KSP וקאמרה מייבאים את המכשיר בייבוא מקביל וגם נותנים אחריות שלהם, אם אתה מוכן להוסיף קצת כסף בשביל אחריות יצרן תבדוק בבסט-מובייל (שם המכשיר מגיע עם אחריות יצרן), באילת יש להם סניף במול הים ובפארק הקרח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ITSIK170, האם אחריות יצרן ניתנת רק לדגם האירופאי? לא נראה לי.

עכשיו דיברתי עם בסט מובייל סניף הקרח, למוכר אין מושג על מה אני מדבר, בקשתי שיבדוק מול הספק.

נ.ב

בבסט מובייל לא מפרסמים מחירים בטלפון, הסניף היחיד שיש להם נמצא בתל אביב, בשביל לשמוע כמה יעלה לי הנייד אני צריך לבזבז עליהם זמן.:conf:

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

הדגם האמריקאי הוא עם 2 ליבות 1.5 גיגהרץ במקום 4 ליבות ו 2 גיגה זיכרון במקום 1.

הוא גם עובד עם LTE (דור 4ׂ)

אם בשם הדגם רשום GT-I9300 - מדובר בדגם האירופאי.

יש גם דגמים אחרים ל TMOBILE ולרשת הקנדית.

אם זה מעניין אותך, גם כמעט ואין לדגמים האלו פיתוחי רומים.

פורסם

אני חושב שאתה טועה, תראה בויקיפדיה. כולם עם 1.4 GHz.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

ל S3 יש 5 דגמים.

חלק מהם עם מעבד 4 ליבות וחלק עם 2.

לא יודע להגיד לך מי זה מי אבל זה בוודאות.

ה GTI9300 וה 9305 הם מרובעי ליבות כשהשני עם 2 גיגה זיכרון. (המעבד שונה ומתאים ל LTE בלבד)

יש גם דגמים ל TMOBILE ולחברה הקנדית.

בקיצור צריך לוודא שהדגם הוא 9300 בלבד. זה הדגם האירופאי.

אחרי בדיקה קצרה, זה הדגם עם המעבד כפול הליבה

LTE SGH-i747

ויש עוד אחד.

http://www.youtube.com/watch?v=8_yAazP_VC8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תוכן חדש...