Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

האם כדאי להשתמש בג'סטי בפילטר שמן מקורי , ההבדל במחיר עצום .

פילטר תחליפי עולה 15 ש"ח , מקורי עולה 75 ( רציני ) .

האם זה באמת משמעותי .

פורסם

יש פילטרים שהם ללא שסתום בטיחות (במיקרה של ספיקת שמן גבוהה, או סתימה של הפילטר השסתום ניפתח), סביר להניח שהם הזולים יותר.

פילטר ב 15 ש"ח סביר להניח שווה לת##, אבל זו רק השערה :-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שלום ,

האם כדאי להשתמש בג'סטי בפילטר שמן מקורי , ההבדל במחיר עצום .

פילטר תחליפי עולה 15 ש"ח , מקורי עולה 75 ( רציני ) .

האם זה באמת משמעותי .

איזה חליפי הוצע לך ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא בטוח שהחליפי זבל

אני החלפתי לחליפי את שלי (הונדה) בגלל שמקורי עולה 97 למפני מע"מ ולפי עבודה ואילו חליפי של RABBIT עלה לי 25 והרכבתי לבד...

דרך אגב, לכל מי שזה מעניין אותו, פילטר השמן החליפי של RABBIT מתאים גם לרכבי פיג'ו. זאת לאחר השוואה של אחד לאחד מול מספר פילטרים שפורקו ממכוניות פיג'ו. (הפילטר שלי הרכבתי אצל חבר שהוא בעל מוסך פיג'ו)

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
לא בטוח שהחליפי זבל

אני החלפתי לחליפי את שלי (הונדה) בגלל שמקורי עולה 97 למפני מע"מ ולפי עבודה ואילו חליפי של RABBIT עלה לי 25 והרכבתי לבד...

דרך אגב, לכל מי שזה מעניין אותו, פילטר השמן החליפי של RABBIT מתאים גם לרכבי פיג'ו. זאת לאחר השוואה של אחד לאחד מול מספר פילטרים שפורקו ממכוניות פיג'ו. (הפילטר שלי הרכבתי אצל חבר שהוא בעל מוסך פיג'ו)

רמי

ל RABBIT יש פילטר גם לפג'ו (זה של הונדה לא מתאים לפג'ו, הברגה שונה - למרות שהם חיצונית נראים דומים).

דגמים נוספים שיש ל RABBIT: סובארו, ניסאן, וולבו, סקודה, מיצובישי, פורד, פיאט, סוזוקי, טויוטה, דייהטסו, פג'ו-סיטרואן, פולקסוואגן וכד'.

לכל דגם יש קוד אחר (לפיאט יש 2 סוגים בגלל הברגה שונה, להונדה יש 2 סוגים שונים בגודל, לפג'ו יש 2 סוגים שונים בגודל אבל זהים בהברגה, לסובארו יש 2 סוגים שונים בגודל ובהברגה, לניסאן יש דגם אחד בלבד שהוא למעשה אותו הקוד של סובארו DL, למיצובישי יש 2 סוגים - אחד ללנסר ואחד לסופר לנסר, לפלוצגגן יש 2 סוגים - אחד קצר ואחד ארוך וכד'....)

ה RABBIT הוא לא חליפי עבור כל הרכבים (מהסובארו שלי הורדתי פילטר שמן -מקורי- שבגב שלו היה מוטבע RABBIT עם הקוד שלו, במקרה שלי: 192). אני עובד עם הפילטרים הללו כבר כמה שנים טובות - עושה רושם שהם עושים עבודה מצויינת, עד כה לא היתה לי שום בעיה איתם.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בכל מערכת שימון קיים שסתום בטחון שנפתח במקרה של סתימה בפילטר. בחלק מהמנועים השסתום בפילטר ובחלקם במנוע. במקרה בו השסתום במנוע, בפילטר אין שסתום ואז קל מאוד לקחת אחר ללא סכנה גדולה. כאשר השסתום בפילטר חייבים לקחת פילטר בו השסתום יפתח באותו לחץ במקרה סתימה. מכאן שחשוב לבחור מתוך קטלוג לפי דגם המנוע בדיוק ולא להסתמך על מראה חיצוני. ישנם יצרנים אצלם זה פשוט עם דגם אחד או שניים של פילטר, וישנם אלו דוגמת פולקסווגן להם סוגים רבים, כמדומני מעל 20.

פורסם

בפיזו המחירים בין מקורי ללא מקורי לא גדולים כל כך

לא מקורי - 25 ש"ח

מקורי - 45 ש"ח

אז עדיף כבר תמיד מקורי

פורסם

בהונדה אסור לשים פילטר שמן תחליפי בשום אופן אני עובד במוסך והייה מצב שהלך מנוע בגלל פילטר שמן תחליפי ברוב המכונות אפשר לשים תחליפי אבל לא בהונדה ראו בעלי ההונדות תחשבו פעמיים לפני שאתם שמים תחליפי

פורסם

אתה מוכן לפרט לאיזה נזק זה גרם?

שמעתי גם שמועות או יותר נכון, אמרו לי מפורשות במוסך של פולקסווגן שאסור להשתמש בתחליפי

בכלל שהקפיץ בו לא מתאים או משהו בסגנון. האם מישהו יכול לאשר את הטענה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הסוג ב - 15 זה מחנות החלפים בפ"ת ,

זה הבדל עצום בין המקורי לחליפי , 15 ו - 75 ....

איציק ,

מה אתה אומר , לקנות מקורי או חליפי לרכב הזה , ואם חלופי של איזה חברה ואיפה אפשר להשיג אותם , תודה רבה מראש.

פורסם
הסוג ב - 15 זה מחנות החלפים בפ"ת ,

זה הבדל עצום בין המקורי לחליפי , 15 ו - 75 ....

איציק ,

מה אתה אומר , לקנות מקורי או חליפי לרכב הזה , ואם חלופי של איזה חברה ואיפה אפשר להשיג אותם , תודה רבה מראש.

שים את החליפי וסע לשלום.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...